tiistai 17. toukokuuta 2011

kirppistelyä

Lauantaina otin palkatonta  ;)  vapaata ja päätin hurvitella ihan koko päivän itsekseni kiertelemässä kirppuja ja sen sellaista. Seuraksi sain siskon ja mikäs sen mukavampaa. :)

Toisaalta, kahta tämmöistä samanhenkistä ei ehkä saisi päästää ihan keskenään liikenteeseen...mutta mukavaa oli! Meillä ja muilla! Kierrätyskeskuksen myyjä oli hiukan kummissaan ostoksistamme...ja kriteerinsä kullakin  minkälaisen leningin tangosta valitsee? Aina ei ratkaise  koko ja muu istuvuus..pelkästään hienojen nappien takia voi haalia monta muuten karmaisevaa vaatekappaletta. :)

Tein löytöjä! Tässä teille osa noista aarteista...kaikkea ei tullut kuvattua. :)


Ylärivissä astiafriikin ihanuuksia...noita jalallisia jälkiruokakulhoja olen pikkutyttönä perinyt mummultani ja siitä saakka aina ostanut itselle kun niitä on tullut vastaan. Nyt niitä on meillä jo toistakymmentä. :) Kukalliset ruskeat muovikulhot ovat suomalaisia  laatutuotteita...ihan kivoja vaikka lasten lautasiksi. Orthexin ruskeita muovikulhoja löysin myös 11 kpl. Noita lasiasetteja tarvitaan aina...(selitys) ja  laseja oli meillä silloin kun olin lapsi. Ne olivat ihan puhtaasti nostalgiasyistä tehty ostos.

Kauluspaitoja, erilaisia raidallisia ja ruudullisia, ja yhdessä makea brodeerattu teksti. Tummanruskean pallopuuvillan kanssa näyttäisi toimivan. Vanha kolhuinen kakkuvuoka saa uuden elämän pikkutavaran säilytyspaikkana :)

Alarivillä pitsiliinoja,erilaisia hauskoja vaatteita jotka on ostettu kuosi-kriteerillä :) ja sitten se jo aikaisemmalta kirppiskeikalta löytynyt omppuverho.

Lisäksi mukaan tarttui muutama pitovaate, collegehousuja ja trikoopaitoja lähinnä koossa 92.

Päivän kruunasi runsas buffet-ateria  paikallisessa kiinalaisessa ravintolassa jossa voi ruokailla  hulppean näköalan kera.
Ainoa miinuspuoli tuossa kaupunkipäivässä oli että eksyin myös kangaskauppaan...ja senhän tietää että sieltähän tarttuu. Eli lakko on taaksejäänyttä elämää. Luovutan... Mutta ihan en sentään alimpaan pohjamutaan sortunut kun ostin kankaita vain kahdenkymmenen sentin verran...mutta se ei ollut siis hinta. :)



Näiden hankintojen ja maailmanmestaruuden myötä luulisi fiilisten pysyvän hetken aikaa plussan puolella. :) Inspiraatiota olisi ja tarpeita,puuttuu vain ja ainoastaan se kuuluisa AIKA.

-hanna-

7 kommenttia:

  1. no johan on,minäkin kulutin aamun tunnit lauantaina kirpparilla:)Meillä täällä on 4.sti vuodessa iso kirppis tossa 38 km.n päässä ja siellä riittää sakkia laajalta alueelta:)Oon tossa itte miettiny,josko alkais tota astia-puolta täytteleen kirppareilta,kummasti niitä kippoja aina isossa perheessä hajoaa.(ja pikkulusikoita katoaa laatikosta...minne?)
    Sä oot aikonu tehä kankaan-ostolakon ja minä...askartelu-tarvikkeiden hankinta-lakon,mutta...tartteehan se kotiäiti jotain muuta ajateltavaa,joten...anti palaa vaan:)AIKA? Se on suuri kysymys,ja paikka,ainaki mulla:)

    VastaaPoista
  2. Kylläpä on mielenkiintoisia löytöjä kirppikseltä ja innostavia kakskytsenttisiä kangaskaupasta. Teillä on ollut hieno päivä. Ja hyvät ruoat kaiken kruunuks. Itse taisin olla ko. lauantaina siipan kanssa kuskaamassa roskia rakennukselta. Hyvä päivä sekin!

    VastaaPoista
  3. Hih hei sun lakolle :D. Minäkin ostin samaista oranssia pallopuuvillaa... Inspistä ootellessa, tai oikeastaan aikaa :D. Ihania löytöjä oot tehnyt, tahtoo itekin kirpuille :). Ps. minähän sanoin, että sun piti vetää tuommoinen päivä ;).

    VastaaPoista
  4. Ouh, mukavia löytöjä sulla. Tuo kakkuvuoka pysähytti. Mun mies kävi kans lauantaina valtion huutokaupalla(rajavartiolaitos) eikä mitään tuonut sieltä:( Miehet on vähä erilaisia ostohankinnoissaan...mutta löytöjä hänkin on joskus tehnyt.

    VastaaPoista
  5. Ai että herkullisia kirpparikamppeita! Noistahan ompelet vaikka mitä :)

    VastaaPoista
  6. Tuo kakkuvuoka jotenki pysäytti, saatiin samanlainen häälahjaksi, vaan eihän se sillon voi olla vielä vanha:). Eihän me oo oltu vielä kauaa naimisissa (22v).
    -anita

    VastaaPoista
  7. suvi:kiitos useista kommenteistaaikaisempiin postauksiin!on niin mukava kuulla että muillakin on firma-tuntemuksia ja orkesteri soi. :) ja ne pikkulusikat!!! samoja ajatuksia täälläkin hankkia sekalainen valikoima välineitä kirpulta kun ne hackmanit menee ihan samalla lailla hukkaan. :)

    katja: eikös vain olleetkin ihaniakakskytsenttisiä! :) ja hyvältä kuulosti teidänkin päivä!

    tunnistettu anonyymi :) :) olikin hyvä ohje! teehän saman reseptin mukaan :) ja saoppa muutta,hihheit vaan moisille lakoille! :) piristi niin paljon nuo kangasshoppailut että kotirauhan säilymisen vuoksikin kannattaa välillä käydä kangaskaupassa. ;)

    Pirta:toisen romu on toisen aarre. :)kyllähän tuo kakkuvuoka kertoo elämäntarinaa- kenties rakkaudella :) leivottuja kakkuja...tms. olisi ihanaa kun saisi joskus tietää tarinat vanhojen tavaroiden takaa.

    tinttara: monenlaista noista kyllä saa ommeltua kun vain aikaa olisi. jotenkin olen nyt niin innostunut noista kierrätysompeluista, vanhaan kun yhdistää jotain uutta niin saa niin persoonallisia juttuja tehtyä. ja vanhat kankaat on monesti aika ainutlaatuisia, tykkään siitäkin ulottuvuudesta tässä hommassa. :)

    anita: no jopas on pysäyttävä kakkuvuoka!:D
    saat kyllä tuon muistoksi jos sulla ei se alkuperäinen ole enää tallessa. tuonko joku päivä ohikulkiessa? menee se aika äkkiä...22 vuotta. mekin jo 20.näin nuoret ihmiset? :)

    VastaaPoista