perjantai 17. helmikuuta 2012

lahjus

Eilen kirjoitin yhden blogitekstin-en sitten julkaissut sitä. Siitä tuli aika henkilökohtainen, ja mietin vielä sen laittamista.Toisaalta haluaisin sen jakaa, tiedän että teitä rakkaita ystäviä ja sukulaisia ja muita ihania ihmisiä on siellä seuraamassa ja  elämässä näitä juttuja meidän kanssamme... Siinä muisteltiin vuoden takaista helmikuun kuudettatoista. Vuosi äidin kuolemasta.

Blogin kävijämäärät raksuttavat huimia lukuja. :)  On niin paljon teitä joita en tunne, ja sen asian ajatteleminen hidastaa sormien kiitoa näppäimistöllä..tai ainakin julkaisupainikkeen kohdalla tulee suorastaan lukkojarrutus. :)

Välillä miettii enemmän näitä julkisuusjuttuja..vaikka mitään kurjaa palautetta tai törkykommentteja ei olekaan tullut.
Tällä linjalla mennään toistaiseksi. :) En osaa rajata tätä vain käsityöblogiksi..kun kuitenkin tämä on minulle antanut niin paljon muutakin.

Tämän aamun olen leikkinyt uudella syntymäpäivälahjalla. :D Että niin kiirettä täällä pitelee töiden ja kotihommien sekamelskassa. ;)


Siivouspäivän saldo oli pienelle huippu-neljä tuttia!!
Syntymäpäivälahjus on siis veikeä lelu-tietokoneeseen liitettävä piirtopöytä jolla tuohon kuvaan on siis tehty nuo liitukirjoitukset. Tämä ihan vain tämmöinen ensikokeilu. :) Kaikenlaisia hauskoja juttuja sitä onkaan olemassa!

Syntymäpäivälahjuksista pitäisi kyllä tehdä ihan oma postaus...sen verran paljon niitä kertyi ja oikein antiikkiakin oli joukossa.

Iloista perjantaita kaikille! Huonolla omallatunnolla ;) lähden firman siivoustalkoista viettämään palkallista virkistysiltaa..:)

-hanna-

6 kommenttia:

  1. Hurrjan ihana tuttihirmu!!

    VastaaPoista
  2. Hymy on korvissa, kun kasoo tuota kuvaa tuttihirmusta - aivn ihana. Ja kivan lahjuksn olet saanut - voisikohan sitä hyödyntää käsitöissäkin?
    - Katri -

    VastaaPoista
  3. Voe, rutistus! Niin, teillä elettiin luopumisen tuskaa vuosi sitten, muistan. Kerroit siitä niin herkästi... Oli mukava perjantai, käytiin piiiiiitkästä aikaa kylässä. T. Pirta

    VastaaPoista
  4. Jaksamista!Oman blogini kohalla mietin ihan samaa..ollako vai ei:)
    Suloinen tuttisuu löytyny siivouspäivänä;)

    VastaaPoista
  5. Lahjasi vaikuttaa erittäin kivalta ja mielenkiintoiselta! Onnea vielä nuorelle rouvalle! :)

    Ihana tuttisuu! Näyttää niitä teilläkin vielä tutteja keikkuvan. Meillä on mietitty kovasti tuon parivuotiaan tuttihommien lopettamista, mutta ei vielä ole saatu aikaiseksi. "Missä mun tutti?" on vakiolause nykyisin, ja hirmu kulkisi tutti suussa koko ajan. Ja saa vielä kulkea, kun ei jaksa hävittää niitä...

    VastaaPoista
  6. tinttara: on se ihana :) vaikkakin välillä tuttihirmun temperamentti käy vähän voimille. huhhuh!

    katri:tuttihirmu on aika veikeä tyyppi-kaikenlainen poseeraus on hänellä hallussa :D
    minäkin olen miettinyt tuota lahjuksen käyttöä yhdistettynä johonkin käsityölliseen...vaikka yhdenlaista käsityötähän se sillä piirtäminen on. :)

    pirta: kiitos <3

    suvi:kiitos! yhtäkkiä vain huomasin että olit laittanut blogisi julkiseksi. kiva. :) jostain syystä päivityksesi ei päivity tuossa minun sivupalkissani..mistähän lie johtuu? mutta pitää muistaa käydä katsomassa. :)

    maria: tutteja pyörii. ja aina ne ovat hukassa!!kaksi kertaa ollaan lopetettu tutti- ja tuttipulloshow. hirmu oli niin pontevasti eri mieltä ettei jaksettu. ne ovat jo vähän riesa...varsinkin tosiaan iltasella nukkumaanmenemisen aikoihin kun koko komppania konttaa ympäri taloa ja etsii kaikista mahdollisista ja mahdottomista paikoista. tuttihirmut ovat oikeastaan aika ihania. :)

    lahja on kiva. :) vaatisi vain lisää tunteja vuorokauteen senkin opettelu...ja nuori rouva ;) täällä kiittää onnitteluista. :)

    VastaaPoista