tiistai 1. lokakuuta 2013

päivän asu

Kännykkäräpsäytykset  tähtihupparista ja piposta, farkuista ja maailman ihanimmasta pojasta!
Tähtikankaat mukavan joustavaa trikoota Löytö-Palasta, resorit Marimekkoa, farkut saatu lahjaksi.
Niinkuin poikakin. :)

Vähän liian isolta näyttää kyllä poikanen hupparissa ja farkuissa! 
Pipokin isojen poikien mallia.





Hupparin kaava muokkaus vanhasta paidasta, ja koskaanhan kaikki ei men niinkuin strömsössä niin huppu ei sitten venynytkään kaula-aukon kokoiseksi niin piti laittaa resorisuikale tuohon leuanaluskohtaan (ei oikein hyvin näy tuon pehmoisen kaksarin alta ), mutta toimii noinkin. Itseasiassa ihan kivalta näyttää. Helmaresori myös jälkeenpäin sijoitettu koska lapsi ehti kasvaa jonkun tovin ennenkuin leikattu vaate tuli ommeltua. 

Tuhannenkin ihana yökukkuja.Päivisinkin pätkänukkuja,vartin torkut ja taas jaksaa hössöttää. Ukkeli  kääntyy jo eikä pysy millään peitolla! Kohta se alkaa, se hirmuinen vahtiminen ja tavaroiden ylöskeräily. Vauvat voisivat olla vauvoja ihan vähän pitemmän aikaa. :)


10 kommenttia:

  1. Kun pikkupojalle laittaa farkut, siitä tulee heti ison pojan näköinen. Äkkiä potkarit takaisin! :) Noinko se aika kuluu, että teidän vastasyntynyt on jo tuollainen pallero!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika pallero se jo on. Potkuhousuilla mennään pääsääntöisesti. :)

      Poista
  2. kumma miten voiki farkut tehä poijasta ison...pistä pyhä-housuiks upeat pöksyt ja potkarit pojalle ;) liian äkkiä ne muutenki kasvaa isoksi <3

    VastaaPoista
  3. :) Se on tosiaankin vain päivän asu tai hetken,mutta helppoa,kun voi valita uuden ja ja laittaa pesuun. Tähtipojan olette saaneet, ihana! Ja kun ite vahtii, niin siltikin jostain kumman syystä heillä voi olla mitä merkillisimpiä vempaimia suussa atomikokoisena eli onneksi on niitä enkeleitä! On niitä. Pirta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hetken asu. :D hyvä. tähtipoika on hurmaava, niinkuin kaikki tuommoiset pallerot. :) oijoi, vähän kauhulla odotan tuota aikaa kun sieltä suusta joutuu kaivelemaan kaikkea...tämäkin heppu tuntuu semmoiselta aika sukkelalta...pysyyköhän näin vanha äiti enää perässä? no, eipähän voi kangistua! :) on niitä. :)

      Poista
  4. Voi pientä tonttupoikaa punaisessa tähtipipossaan:-), ihana asu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. olispa muuten hauska semmoinen hiippatonttulakki tästä punaisesta tähtitrikoosta! pitääpä laittaa idea talteen, kiitos siitä. :)

      Poista