torstai 23. helmikuuta 2012

sisäisiä siirtoja


Liukkaasti menee mutta menköön!!! Aika rallia on elo täällä ketunpesän maisemissa...välillä ehtii istahtamaan (ompelu)koneelle ja vähän  kurkkimaan mutta enimmäkseen vapaapäivät kuluvat iloisesti kotihommien ja kuljetusten yhteensovittamisessa. Blogille on harmittavan vähän aikaa! Ketunpesässä toki tulee käytyä nopsasti lukemasssa teidän ihanaisten kommentit ja vastailemassakin jonakin rauhallisena aamuhetkenä...mutta omat blogivierailut ovat jääneet vähemmälle..puhumattakaan kommentoinnista.  Myös kuvaaminen on ollut luvattoman vähäistä. Uudet ompelutuotokset odottavat ensiesiintymistään-onneksi hovikuvaajan otoksista löytyy aina kuvia kaikesta mahdollisesta. :)

Eiköhän tämä tästä tasoitu. :) Kotijoukot ovat huippuhienosti ottaneet omat tonttinsa hoidettavakseen näissä arkikuvioissa! Töihinlähtöäkään ei enää tarvitse valmistella ihan niin kauaa kuin ensimmäisinä päivinä ja töistä palatessa sujahtaa taas vaivattomasti omalle paikalleen toiseksi toimitusjohtajaksi. ;) Sohvalla istuskellessa syli täynnä pikkupirpanoita on hyvä jaella tiski-,lattiansiivous- ja pyykkivuoroja. Yllättäen on vain käynyt niin että täällä syödään ruokaa vaikkei ex- ruokahuoltovastaava olekaan paikalla (ja kuulemma ihan luksusruokaa, jopa) ja logistiikka pelaa vaikka ex- kuljetusvastaava suhaakin kuntarajan tuolla puolen.Lisää työntekijöitä ei firmaan ole palkattu joten homma on hoitunut sisäisillä siirroilla. Kyseistä työnjakoa voi suositella muillekin samankaltaisille perheyrityksille. :)

 Ompeluideoita pyörii päässä niin paljon että niillä alkaa olla ahdasta, kohta niitä varmaan alkaa putoilla korvista...ottakaahan talteen jos sattuu näkymään! Tosin siellä pyykkipuolellakin on sitä ahtautta...! Mutta se taas ei ole ollenkaan uusi ja ihmeellinen seikka tässä taloudessa. Firma on ajatellut ulkoistaa pyykinpesun. Tarjouksia otetaan vastaan.Vakavaksi se välillä vetää tämä elo. ;)

Mitäs teillä on puuhailtu?

-hanna-

8 kommenttia:

 1. Onpa mukava, että arki on lähtenyt rullaamaan mukavasti muutosten jälkeen:). Mitäs täällä on puuhattu? Kesäisiä mekkokankaita on ostettu ja kaavatkin on piirretty, mutta tuumasta toimeen tuntuu olevan pitkä matka. Nuo tyhjät ikkunatkin kaipaisivat verhoja. Ja tyynyjä olisi kiva tehdä. Eli ehkä enemmän tuo sisustuspuoli nyt houkuttelisi. Olisiko se tuon keväisen auringon ansiota. Huippu kuva pikkuneitistä:)

  VastaaPoista
 2. Ei hyvänen aika tuo alempi kuva piristää kummasti kipeän päivää!IHANA!
  Sairastupaa täällä...

  VastaaPoista
 3. Minunkin päivä on pelastettu, kun olit päivittänyt :), ollut semmonen hermot menee-päivä. Aargh :D. Oon leiponut nykyään liikaa, ja siivo sen mukainen. Päätin jo, että en leivo enää ikinä. Ja en laita ruokaa enää ikinä :D. Eli mitä ilmeisimmin pitäisi saada ompelupäivä :D, no se on turha toivo juuri nyt... Kaikesta vuodatuksesta huolimatta oikein rattoisaa torstain jatkoa sinne ;).
  t. A

  VastaaPoista
 4. Tadaa,töissä kiva, kotona kohta päätoimisesti. Meen sitten joskus uuvelleen, mahtavaa vaihtelua.Söde kuva kuva lapsukaisesta! Ompelukset taka-alalla, josko joskus tai niin, pöliseehän se....Olis niin kiva surrautella. Lempeitä löylyjä ja kaikkea hyvää Ketunpesään! t. Pirta

  VastaaPoista
 5. Niistetty, yskitty, kähisty. Sit käyty töissä, häiritty ihmisiä tekstiviesteillä ... Ompelukset odottaa inspiraatiota - joskohan se nyt viikonloppuna löytyisi. Waude! Ihanat rillit - minullakin on ollut tuota kokoluokkaa, mutta ei kuitenkaan kakstehona :)
  -Katri-

  VastaaPoista
 6. Katja: rullaahan se. :) välillä liiankin kanssa....vaikka mukavaa vaihtelua on tullut elämään niin opettelua on tämän ajankäytön kanssa.
  mukavalta kuulostavat kesäiset mekkokankaat. mullakin keväällä valon lisääntyessä alkaa sisustusvimma, haluaisin myös uusia sohvatyynyjä..verhoja..jne. kuin myös maalia, tapettia, lattiaa...mutta se siitä.

  Essi on kyllä tuossa niin pätevänä. :D

  Suvi: no ompas hyvä jos sait piristystä sairastuvalle... :) paranemisia!

  A: hermotmenee-päiviä tuppaa joskus olemaan...mutta mitäs ihmettä sää siellä leivot niin hirmuisesti?ompelupäivää pitäis suunnitella...aargh. vieroitusoireita . :)

  yksi tunikan helma odottaa kanttausta ja kaula-aukkokaitaletta...voi että! taas vaan on kertynyt niitä esteitä (=pyykkiä) siihen omp.koneen eteen....

  pirta: nautihan kotipäivistä! ja surrauttele aina välillä. :) kiitos leppeistä löylyistä...jospa tänään. :)

  Katri: tekstiviestihäirintää :D voit tehdä jatkossakin ihan hyvillä mielin. :)
  vai on sielläkin lentsua...täällä ketunpesässäkin vähän on kuulunut kähää, niiskutusta ja kurkkukipua...isommalta epidemialta ja pahemmalta taudilta ollaan ainakin vielä säästytty.
  ompelukset...mikä ihana sana...haaveissa minulla tänään. :)
  mietin että oisko apua näihin kotihommiin jos laittaisin nuo kakstehot silmille? meniskö touhut tuplatehokkaasti? taidan kokeilla. :)

  ihan yleisesti kaikille, onko teillä vaikeuksia kommentoida? itse kun kirjautuneena kirjoittelee niin ei tiedä...laittakaahan vaikka sähköpostia jos ette pääse kommentoimaan.sanavahvistusjuttu näyttää muuttuneen.en tykkää noista epäselvistä sanoista. :( pittääpä miettiä onko tuolle sanavahvistukselle tarvetta...

  VastaaPoista
 7. Täällä Pekingissä pyykkäys on ollut nyt viikon verran ulkoistettuna! Pakkaan likaiset kuteet autoon, ajan muutaman kilsan kylille, pyykkään muiden koneilla ja kuljettelen vaatteet puhtaana kotiin. Suosittelen lämpimästi kokeilemaan, varmasti tämän jälkeen kotona pyykkäys on yhtä juhlaa!! (Vielä viikon verran pitäisi pärjäillä) ;D

  VastaaPoista
 8. anonyymi: siellä suurkaupungissa on kaikki mahdollista! pyykin ulkoistaminenkin. :D ihan varma en ole tuosta tavasta onko se juuri se mitä haluaisin...ja kuulosti aika väliaikaiseltakin. ;) virtaa pyykin kuljettamiseen! ja bensaa. :)

  ja muuten, täälläkin toki voit käydä pyykkäämässä! tervetuloa!pekingistä ei ole niiin pitkä matka kuitenkaan. ;)

  VastaaPoista