maanantai 30. maaliskuuta 2015

Elämää isolla eellä

Harmaatakin harmaampi ja kulahtanut maanantaiaamu. Palmusunnuntain virpomiskierroksen saaliiden jäännöksiä on siellä ja täällä. Enemmän täällä. Olikin huikea saalis!

Laiskotusolo, kaaoksenkesytys ei houkuttele eikä ulos viitsi lähteä kastumaan. Yhtäkkiä tein havainnon: kukaan ei teee juuri nyt koulutehtäviään, jääkiekkoakaan ei kukaan seuraa juuri nyt joten....kone on vapaa!

Illalla olin suunnitellut rauhoittavani huonoa blogiomaatuntoa mutta yö tuli vastaan. Vanhuus on iskenyt niiltä(kin) osin että puolenyön jälkeen ei jaksa. Mitään. :)

Toiset innokkaat ja nuorekkaammat  jääkiekkohurahtaneet olivat änhooällän lumoissa ja minä sain viereeni kainalomallin kannettavan.

Semmoinen pitäisi olla ihan joka talossa!! Siinä on ominaisuuksia joita ei löydy joka läppäristä eikä tabletista...muotoilu on kohdallaan. Sitä on helppo käsitellä, siinä on hyvät pehmusteet  eikä se paina ollenkaan liikaa, sopivasti. Siinä on pehmeä pinta, se on kohtalaisen helposti puhdistettavissa eikä se pelkää vesiroiskeita. Voi käyttää vaikka saippuaa puhdistamiseen.

Tämä sisältää valmiiksi asennettuna  maailmaan parhaat ohjelmat. Hymyohjelma, pikkuautojen järjestelyohjelma, kissanhoito-ohjelma ja ulkoiluohjelma ovat ne joita eniten  käytetään. Niin, ja koiranpentujenperässäjuoksemisohjelma.Päiväsaikaan.
Yöaikaan enimmäkseen käyttää pötköttelyohjelmaa, mieluiten kainalossa. Joitakin laatuvaatimuksia kainalokapselille on, säilytetään pehmoisten peittojen alla kun on latautumassa. :) Eikä siitä lopu virta  kovinkaan helposti. Oikea tehoakku. Lataus ( ko. tapahtumassa latautuu sekä ladattava että lataaja, poikkeuksellinen tekniikka! ) hoituu näppärästi kainalossa maitopullon ja peiton kanssa.

Käyttöjärjestelmästä ei vielä puhuttukaan! Se on nopea, ei sisällä haittaohjelmia eikä tilttaa. Se ymmärtää kaikenlaiset komennot ja äänitunnisteet, kuten karkkipussin rapinat ja suihkuun menot.
Muutenkin suorituskyky on huippuluokkaa.Kaikenlainen kumoamistoiminto toimii suorastaan valokuitunopeudella.

Viruksia on kyllä joskus. Niihin ei auta F-secure...silloin käyttöjärjestelmä kyllä yskii ja köhii niin että joutuu ammattilaisen apuun turvautumaan.

Tämä  malli sisältää myös muita ainutlaatuisia ominaisuuksia. Tähtisilmät, kultakutrit. Näin palmusunnuntain illan päätteeksi  siinä oli myös tuoksu. Suklaamunan tuoksu. Kyllä semmoisen kannettavan kanssa on mukava mennä pötköttämään.

Siinä ne päivät ja illat, aamut ja yöt kuluvat. Tämä kannettavan kapselin kanssa. Se sisältää niin paljon hyvää tuulta, rakkautta ja ihanaa iloa ettei tahdo joutaa muihin töihin.

Kainalokapseli. Sisältää miljoona hellyysmurusta ja aurinkovoimaa harmaatakin harmaampiin maanantaiaamuihin.

Kuvia. Ähkyksi asti.
Otsiksen leikkaaminen ei mennyt ihan niinkuin Strömsössä. Mutta sopii niin tyyliin tämä :)

Meillä on nähty jo joutsenia, kanadanhanhia, töyhtöhyyppiä ja mustarastaita. 
Kevät!!

15 kommenttia:

 1. Sinä se omaat kirjoittamisen taidon!! :D Ihania ne on, nuo pienet kannettavat ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, Eerika! Ihania ovat. Ihanan rasittavan ihania. :) Mutta nukuttaminen syliin tai kainaloon on niin rakasta. Siinä on jotain taianomaista.Tässä pian kaksivuotiaassa pallerossa on onneksi vielä vähän vauvantuntua <3

   Poista
 2. Parhaita tuollaiset kainalossa kannettavat! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä ovat <3. Ja sitä niin haluaa muistaa nämä kainalohetket..ne menevät niin äkkiä. Pitää nautiskella jokaisesta syliinnukahtamisesta..tallettaa. :)

   Poista
 3. Voi Hanna, niin ihana kannettava. Niin kauan kuin kainaloon kannettavaksi menee.,.<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kenties minulla on ihan addiktio tähän kannettavaan? :) On hauska seurata täällä miten isot sisarukset ovat myös ihan höpsöjä tämän pikkuveikan kanssa..me ollaan kaikki. Lapsiparka :D

   Poista
 4. Mahtava kuvasarja rakkaasta kannettavasta ja noista valkoisista palleroista <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. onhan näitä kuvia! :D ihan kauheaa miten niitä onkin. pellavapäästä ja muistakin. myös karvapallerot ovat saaneet kiitettävästi olla kuvattavina. :) se on niin helppoa nykyään, toista se oli silloin ennen vanhaan kun piti miettiä että onko 12 vai 24 kuvan filmi ja että onko monta vielä jäljellä. :)

   Poista
 5. Ihana kirjoitus, koskettava. Niin elämäntäyteisiä kuvia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että! Kiitos! Jotenkin sitä niin haluaa jakaa nämä palat...elämänmakuiset...ja tallettaa ne tänne josta voi joskus aikojen päästä käydä kurkkimassa. :)

   Poista
 6. Voihan kannettava :) Ihana, lämpöinen, pehmeä, pian valmis satusetä.
  -Katri-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikilla pitäisi olla oma kannettava. :) Satusetää oikein jo odottelemme, että aukeaisi tuo puhe oikein kunnolla kun kaikesta näkee että herralla on hurjan paljon sanottavaa. :)

   Poista
 7. Kannettava�� Joskus oon käsittänyt asian väärin, jos muistat.�� Leppoisen oloinen rakas teillä. T. Pirta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistanhan minä. :) Ja tässä ajattelin että näin se on että tietyn ikäisen palleron kanssa näköjään aina samat jutut. :) Leppoisen lisäksi määritelmään lisäisin sanat tyrmäävän tehokas. <3

   Poista
 8. Ihana kirjoitus, Hanna <3! Ja kultainen tuo teidän kainalomallin kannettava :-)! Meilläkin on näitä yksi jos toinenkin, syliin pyrkijöitä ja -pääsijöitä. Onhan ne niin ihania, kun vain muistaa antaa niille aikaa. Ettei liian kanssa niitä muita askareita... Ja välillä on kyllä hyväksi käydä vaikka yksin tai jonkin muun kuin kannettavan kanssa lenkillä tai jossain, että jaksaa taas kantaa ja rakastaa <3 .

  VastaaPoista