keskiviikko 15. helmikuuta 2012

helmikuun pistoja ja pintoja

Lauantainen ihanuuspäivä oli taas niin ihmeellinen. Ihania ihmisiä...innostava ilmapiiri..mielettömiä ideoita...ja uskomattoman taitavia käsillätekijöitä. Päässä myllertää taas tuhat ja yksi ideaa.

Seuraavassa muiden kurssilaisten aikaansaannoksia. Omat työt eivät vielä kestä päivänvaloa, joulukiire on edelleen "vaiheessa" ja muutkin suunnitellut  senverran kesken että niiden esittely  :) saa siirtyä tuonnemmaksi. Oikeastaan seuraavat kuvat kertovat olennaisen minun kurssipäivästäni...huokailuja, ihastelua ja ihmettelyä. :)

(kurssilaiset: jos joku teistä ei halua töittensä näkyvän täällä niin laittakaa vaikka sähköpostia sivupalkissa näkyvään osoiteeseen niin ilman muuta poistan kuvan.)

Krooninen aikapula on iskenyt kyntensä juuri ompeluun. Välillä on ihanpakko jotain pientä surruutella, isommat ompelukset ovat vain haaveissa. Ehkäpä tämä kaikki tästä vielä tasoittuu ja aikaa löytyy ompelullekin. Näin sen täytyy olla. :)

Eilinen ystävänpäiväkin meni ohitse suitsaitsukkelaan. Alkuperäinen ajatus oli kirjoitella jotain siihen liittyvää, mutta toivottelen nyt näin jälkikäteen kaikille teille blogiystävillekin hyvää ystävänpäivää. :)

-hanna-

5 kommenttia:

 1. Onpa ihastuttavia aikaansaannoksia, upeaa käden jälkeä!

  VastaaPoista
 2. Ystävänpäivätervehdys sinulle Hanna näin pikkasen viiveellä! :)

  VastaaPoista
 3. kummitäti: nämä ovat kyllä niin hienoja. uskomattomia...aina kurssipäivän jälkeen on monta päivää ihan fiiliksissä. :) Ja kiitos sinulle postipojan tuomisista :)

  Kehrä: kiitos samoin! aina on hyvä päivä ystävänpäiväksi. :)

  VastaaPoista
 4. Uskomatonta! Täältä blogista löytyy tuttuja, tai siis selvästi eräiden henkilöiden käsityötuotteita! (toiseksi alimman kuvan oikean alakulman henkilö tuntee varmasti)

  On ollut mukava seurata blogiasi! :)

  VastaaPoista
 5. rampamaaria: aivan selvästi tunnistettavia tietyn henkilön käsitöitä. :) kyllä vain! taiteilijan tunnistaa käsialasta. :)

  kiitos!

  VastaaPoista