maanantai 9. huhtikuuta 2012

Pääsiäistunnelmia

Pääsiäistunnelmissa.... Pääsiäiskukko oli muninut viime yönä munansa kummallisiin paikkoihin! Yksi yllätysmuna löytyi pienistä sydänkumppareista, toinen oli löytänyt tiensä uuden haalarin taskuun ja näin aamupäivällä puolenkymmentä pääsiäismunaa odottaa vielä löytäjiään...:)  Eivätköhän nekin löydä tiensä parempiin suihin. Vihjelappusten teko on aika mukavaa puuhaa. :)

Pääsiäistunnelmissa  latasin viikon takaisia trulleilukuvia koneelle. Kotiseudulla virvotaan lankalauantaina, ja alkuun tänne pohjoisempaan muutettuamme emme hoksanneet palmusunnuntaina varautua pieniin noitavieraisiin. Nyt omat noidat kyllä pitävät huolen muistamisesta. :)Pienimmäinen trulli oli alkuun hieman hämmästynyt moisesta naamansotkemisleikistä mutta jotenkin kummasti innostui ja kierroksella oli kuulemma lompsotellut kumppareillaan ihan olohuoneisiin asti koreineen. :)En tiedä onko teillä muilla palmusunnuntaita edeltävän illan perinteitä...meillä on. :) Silloin kierretään kaikki mahdolliset kaupat etsimässä höyheniä virpomisoksiin. Tällä kertaa höyhennykset olivat loppuunmyytyjä kaikissa paikoissa, ja jouduttiin laittamaan luovuus peliin. Kauniita kukkia kasvoi pajunoksiin servettihyllyn valikoimasta. :)

Trullikierros kuljetuspalvelun kera. :) Ihana isosisko. :)


Mukavaa ja rentouttavaa Pääsiäispäivää, auringonpaistetta ja mukavaa yhdessäoloa kaikille! Me saamme tänään kaukaisia, harvinaisia vieraita, niin mukavaa. :)

-hanna-

13 kommenttia:

 1. Aivan ihania trulleja. :) Meillä kävi samalla lailla höyhenien kanssa, mutta onneksi naapurissa asuu eräs, joka on hyvin varustautunut kaikkeen tarpeelliseen. Häneltä nytkin löytyi iso kauppakassillinen avaamattomia höyhenpusseja. Hänen kanssa teimmekin sitten höyhenkauppaa. :)

  VastaaPoista
 2. Ihania noitia, ja ihania ilmeitä! Silmät kiinni, ja maalia naamaan. :)

  VastaaPoista
 3. Hupainen pikkutrulli marssinut olohuoneeseen asti:) Reipas neiti!
  Ihania pääsiäiskuvia! Terveisiä perheelle.

  VastaaPoista
 4. höyheniin kannattaa varautua etukäteen,noh,meilläkin ne loppu kesken,ku perjantaina niitä tekivät!mutta lauantaina vielä löytyi kaupasta,joten ei hätää!lisäks pahvi-munia;)Tietysti...nuo servetit ajaa asian ihan samalla tavalla,ja karkki-paperit...kreppi-paperit levittää väriä joutuessaan veteen..
  Meilläkin virvotaan palmusunnuntaina!Tänä vuonna jäi kuvaamatta,kamera oli reissussa Ranualla:)

  VastaaPoista
 5. Niin ihania kuvia!! :)

  VastaaPoista
 6. Hei Rulllaati-Rullaati-Rullaati rulaa. Rullallalei! Sarjassamme iloisia poskia <3

  VastaaPoista
 7. Tuo kuskina toiminut isosisko on arvokas henkilö.

  VastaaPoista
 8. Voi mahoton! Minusta tuo mummo kyljeellään -kuva on aivan paras! Kun väsyttää, niin mikäpä siinä on leppuuttaa jalakoja! :D Pääsiäisenä kävi vieraita ja sukulaisia, aurinko paistoi ja juhlantuntua oli meilläkin. T. Pirta

  VastaaPoista
 9. Me saatiin ainakin se Prisman viimenen höyhenpussi:). Ehottelin servettejä, mutta viime vuonnakaan kuulema ei ollu tarpeeksi höyheniä ja laitettiin servettejä, niin ei voinu nyt tehä samanlaisia:). Omat oksat ja saadut on portaalla törpössä ja Sannilla oli päivällä aivan kamala hätä, kun ne höyhenet kastuu ja ne on jo ihan luttanoita.
  -anita

  VastaaPoista
 10. :D

  Kiitos lintukalenterista tuossa blogin yläosassa. Et usko miten hyvälle tuulelle se sai mut!

  VastaaPoista
 11. kiitokset kommenteista!
  esan naapurissa asuukin varsinainen askartelutarvikevarasto. :)

  höyhenoksat ovat jo kadonneet silmistä...ja puuttuneet hoyhenet ovat toivottavasti vain kaukainen muisto. ehkä ensi vuonna olen ajoissa liikkeellä.pääsiäisestä on jo kulunut aikaa niin että narsissiem varret ovat metrin mittaisia..

  mummokin on ollut rapakossa kyljellään jo aika monta kertaa. :)

  isosiskot ovat korvaamattomia. ja isotveljet. :)

  lintukalenteria koitan päivitää aina kun uusia havaintoja ehdin tehdä. :) mukavaa jos se ilahdutti. :)

  VastaaPoista
 12. Kyllä minä oon ollut lukijoitten puolella,
  ei oikeen ajatus juokse tätä nykyä. Jos rupiais
  hiljotellen jotakin tekeen tuo minunkin...;)

  VastaaPoista