tiistai 18. maaliskuuta 2014

hetken rauha.

viikon varrelta-

Mieletön kevätsää-
Joutsenet!
kuusi tikkiä yhdessä silmäkulmassa
antibioottikuuri..
tuulihousuja
keväisiä kenkiä
lunta ja pakkasta
mustarastas!
toppahousut
valoisaa pitkään illalla-ihanaa!
pöllöjen kevätäänet
pienen pojan ensimmäiset hampaat
ensiaskeleiden ihanuus
touhutöppösen jälkien siivous:
lusikkalaatikko lattialla
viisi kertaa päivässä
pyykkikone pesee ja pesee...
lämminvesivaraajan säädin on "sopivalla" korkeudella..
mutta se touhu on niin ihanaa.

ylioppilaskirjoituksia
yhteishakua
englanninkielenkurssi
mukavia tapaamisia
aamuherätyksiä 
päivätorkkuja
yökukkumista
kankaanpainantaa
inspiraation leimahduksia
ompelupuuhaa.

Jäi siitä varmaan ;) joitakin juttuja poiskin. Aika säpinää. Mutta arkisen, onnellisen (enimmäkseen) tavallista. Mitäpä teille?14 kommenttia:

 1. Juuri näin, monenlaisia touhuja siellä ja täällä :) Tikkejä, hui ! Onko pieni mies saanut jo hampaitakin? Ne varmasti näkyvät useasti hymyilevällä pojalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. on se semmoista monipuolista. :) juu tikkejä...jotenkin olisin nyt sitä mieltä että tämänvuotinen tikkikiintiö ketunpesäläisten osalta saisi olla nyt täynnä. :/

   vielä ei paljoa näy nuo hampaat mutta TUNTUU. :)

   Poista
 2. Suloinen hymypoika!
  Eikä meille ihmeempiä. Arkea ala-asteikäisten kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. vauvat ovat niin mussukoita. :)eikö olekin muuten jännä...että parasta se elämä on silloin kun ei kuulu ihmeempiä. :) tavallinen arki ja sillälailla. mukavia päiviä sinne, sinulle ja pikkukoululaisille :)

   Poista
 3. Onpa niin söpönen poika ♥ Rutistus pikkuiselle :) t. *anna* -täti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. se on varmasti tämä vuosikerta näitä vauvapoikia ihan erityisen söpöjä. :) rutistus sinnekin sille pyöreäposkiselle. <3

   Poista
 4. Tuo otsikko osui ja upposi: " antakaa mulle hetken rauha", tulleepi jopa äräheltyä. Valloittava hymy! t. Pirta

  VastaaPoista
 5. Köpöttelyä, sauvan unohtelua, toipumisessa tavoitteiden toteutumista, ulkoilua, ideointia, toteutuksen aloittamista (= ompelukone jälleen käytössä), pri huonosti nukuttua yötä (kuuhulluuttako vai likaa ideoita päässä?), sisaren kanssa nauramsta, lisää ideointia, ja ja ja .... varhaiskeväästä nautiskelua :)
  -Katri-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sielläkin kuuluu hyvää :) ihan selvästi. tykkään tuosta jajajajajajjjaja-osasta myös-se tietää sitä että kohta ompelukone surraillee :)

   Poista
 6. Yhtenä päivänä retkeiltiin pienten kans tuossa lähellä, just omasta pihasta pois. Hanki kantoi ja parivuotiaskin jaksoi, ku oli niin mukavaa. Kilolasit päässä olo oli hyvinki keväinen. Sisällä valtaa väsy, torkahtelen tuoliin sillon ku en imetä ja sillon ku imetän. Pikkumies heräilee yöllä ja potkii peitot pois, sitten tulee vilu. Pakko nostaa pieni omaan kylkeen lämmittelemään, mutta eihän se itellä oo sitten kovin virkistävää unta. Ens yönä testaan pitääkö lämpöpussi unetkin. Toivottavasti, näytän jo ihan kummitukselta.

  Yhtenä päivänä leivoin naurukehräpullaa. Ihan oma ohje, Muuten sama ku kahvikehrät, mutta tässä unenhorteisessa olotilassa rivit hyppelehtivät ja maitoa tuli yhen desin sijaan 6, niinku jauhoja piti olla. Taikina oli ihan pikkusen liian vetelää kaulittavaksi ja käärittäväksi 8ja aivan naurettavaa, nypityt jauhot ha rasva siinä vellissa :D), joten lisäsin vielä vähä jauhoja, kaadoin pellille leivinpaperin päälle. Ripottelin päälle kanelia ja raesokeria, ihan vaan siks että ku pullaa oli tulossa, sitä myös tein. :) Syötyä tuli, muistutti vähän pannaria, mutta hiivalla kohotettua. Ja säästypä paperivuokatki seuraavaan kertaan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kilolasit. :D olin unohtanut tuon, se tuo muistoja jostain nuoruusvuosilta. täälläkin nukutaan aika huonosti...ja peilistä useimmiten katsoo takaisin kummitus, täälläkin.
   naurukehräpullat kuulostavat hyviltä! ihana tarina :D
   siellä kuulostaa olevan niin samankaltaista meininkiä kuin täällä-kummitukset, unensekaiset leipomukset ja jotain muutakin niin tuttua :)

   Poista
 7. monenlaista mahtuu suureen porukkaan ja siihen tavalliseen arkeen ;)

  VastaaPoista