maanantai 10. maaliskuuta 2014

siedätyshoito

On se varmaan iskenyt kaikenlainen laiskuus. Ensimmäinen viikko meni suhahtaen oikeiden tietokoneprobleemien vuoksi, sitten alkoi kahden viikon suhahdus olympialaisia jolloin koko ketunpesän kone-, näyttö- ja teknologiakapasiteetti oli valjastettu urheiluun ja viimeinen viikko onkin sitten ihan vaan lorvikatarria. Ja vieläkö siihen taukoon mahtuu joku viikko, jos mahtuu niin se oli sitten tämä pohojosen suomenmaan lomaviikko.

Minuun on iskenyt kone-allergia.  Semmoinen vähän valikoiva, sillä se ei sisällä oireilua yleiskoneen eikä pyykkikoneen lähistöllä, tiskikoneestakaan ei tule näppyjä kummempaa ja ompelukoneen äärellä se suorastaan kokee ihmeparantumisen. Sen sijaan kaikki älyvekottimet laukaisevat varsinaisen anafylaktisen sokin. Uhhhh.

Älypuhelimista ja niiden sukulaisista voisin pitää oikeastaan muutaman luennon. Ne eivät varsinaisesti olisi mitään markkinataloushenkisiä..että ehkä ei kannata tilata minua luennoimaan ainakaan jos haluaa edistää myyntiä.

Ovathan ne hirveän käteviä ja mukavia ja näppäriä ja mitä kaikkea. Ja lisäksi tylsistyttäviä,kamalan koukuttavia ja niin ärsyttäviä!
Ainakin yleiskoneen ja pyykkikoneen välimaastosta tarkasteltuna.

Talon vauva on kadonnut jäljettömiin! Kolmisen viikkoa sitten oli ensiaskeleiden vuoro.Miten ne ovatkaan niin liikuttavia, kaikkien käsivarret ovat nyt vain ojentuneina kohti tuota tassuttajaa. Onneksi vielä pääsääntöisesti kuitenkin nelivedolla kulkee.Ilmassa on semmoiset merkit että ennenpitkää täällä koko suku juoksee perässä..huhheijaa miten sukkelaa touhua on jo nyt. Kaapit tyhjenevät ja portaita kiivetään komeasti..Vähän on semmoinen deja vu-tunne tuolta seitsemäntoistavuoden takaa. :)


Onhan se semmoista säpinää. Aamusta iltaan ja viikonloppuisin viimeiset tulevat kotiin kun ensimmäiset heräävät. :)
Kuulemma eläkkeellä saattaa kaivata tätä kaikkea. :)

Kiitos sinulle kun olet jaksanut olla kuulolla vaikkei täältä mitään ole kuulunutkaan! Allergiaoireet helpottavat toivottavasti...ja kun ompelukone on kuitenkin laulanut ja muutakin asiaa olisi enemmän kuin omiksi tarpeiksi niin jospas ne jutut alkaisivat taas ilmestyä!






14 kommenttia:

  1. Voi vauvaa, ihana! :)
    Linjoilla ollaan! Aurinkoista maaliskuuta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. vauvat on. :) Aurinko on onneksi näyttäytynyt-se kyllä niin piristää. Nyt tosin pakkanen tuli takaisin, aamulla -15. Tuntui taas niiiiin kylmältä.
      m
      Mukava että olet linjoilla. :)

      Poista
  2. Jutun alkua lukiessa ehdin jo säikähtää, että ompelukoneestakin tulee iho-oireita. Mutta onnekseni se oli vain kauhukuva joka poistui jutun edetessä. Sillä koneella on yleensä onneksi parantava voima moneen asiaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. onneksi ei-ompelukoneallergia olisi kyllä pelottavaa. :O
      terapiaa se yleensä on, se ompelu. :)

      Poista
  3. :D vastahan teijän vauva synty :) ja kuulemma eläkkeellä...hmmm,minussa on sit jotain vikaa ku nyt jo haikailen tätä elämää ja lasten kasvua liian isoksi...;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, minustakin se on ihan vastasyntynyt. :) Kyllähän sitä haikailee...mutta on se vaan mukavaakin kun kasvavat ja tulee kaikkia uusia juttuja sen myötä. :)

      Poista
  4. Ihana poju ja vielä kävelee, ei meillä. Olispa nappiapainamallakoneet keksitty ikkunoihin, karmean likaiset ne on täällä Kiukaankalliossa. Aurinkoa teille, oletko muuten jon pongaillut muuttolintuja? t. Pirta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ikkunanpesunappi meillekin heti tilaukseen! Ihana se on tuo tassutteluikä. Vielä toki konttaileekin, mutta joka päivä vähän pitemmästi tassuttelee. :)
      Muuttolintuja on näkynyt, joutsenia...kanadanhanhia ja mustarastas, ainakin. :) Entäpä siellä?

      Poista
    2. Joo on, aikomus on asustaa sen linnun yhdeksän kuukautta, otin lämpööni... Muuttolintuja ne on.<3

      Poista
    3. Oi! Onnea ja kaikkea. Kauniisti sanottu..aivan liikutuin. Muuttolintu. Tiedän niin tuon tunteen <3

      Poista
  5. Tuttua huttua ;). Nimittäin tuo kone allergia, joka eikoske kodinkoneita, eikä missään nimessä nyt ainakaan ompelukonetta ;)! Toki täällä ollaan kuulolla, eipä sitä ihtekään välistä jaksa kirjoitella, vaikka olis jotaki plokattavaa aikaansaanuki... Kun on tämä arki. Arki. Ihana ja Kamala, Työläskin. Vaikkei edes oo suurensuuri perhe ;).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm, toisinaan ei haittaisi vaikka olisi joku kodinkoneallergiakin. :) Arki on, juurikin tuollaista ihanaajakamalaa. Mukavaa että olet kuulolla. :)

      Poista
  6. Miten minusta tuntuu, että laiskuus kiertää sinut kaukaa! Mutta voi tuota aikaa, minne se koko ajan kiirehtii, ei perässä pysy.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laiskuus kyllä on ihan tuttu tyyppi täällä, ei ollenkaan vieras...eikä kyllä kierrä, ihan päällekäyvää sorttia. :) Aika kuluu käsittämätöntä vauhtia! Huiiii!

      Poista