perjantai 18. huhtikuuta 2014

aika ennen remppaa

Remonttipäivitysten vastapainoksi hiukan saumurisurautuksia! Nämä tosin eivät ole ihan tuoreita..mutta tuoreimpia kuitenkin.Näissä taitaa olla kuitenkin onneksi aika hyvin tuota säilyvyysaikaa. Ovatpas ne olleet vähissä, nämä surauttelut!

Paikallisessa kangaskaupassa sattui  silmään tämä pikkutyttöjen lempparityyppi.Trikoona. Tämä kuului sarjaan ihanpakko-ostos. Mukavaa saada tätä kisua muussakin kuin pinkissä kuosissa. Ja ovat nämä kyllä olleet mieluiset! Aina päällä kun eivät majaile pyykkikaapissa. 

Kaavana muokkauksenmuokkaus Ottobren viserrys-paidasta. Röyhelöt lisäilty siinä ompelun edetessä kun jotain kivaa pientä halusin niihin laittaa. Punaiset röyhelöt resoria, mustat ohutta trikoota kaksinkertaisena. 

Siinä mun ihanat pikkulikat vähän poseeraa. :)

Voi miten sormet jo syyhyävät saksien ja kankaiden pariin! Poikanen on ihan ilman vaatteita,  (vaikka nahkapuku on kyllä ihan paras!) tyttösiltä loppuvat housut ja pian alkaa olla mekkokelit! 
Mekkosille on ihan tilaustakin kun on juhlia tiedossa. :)

Pääsiäisloma on tarpeeseen! Aikatauluttomuus on niin mukavaa varsinkin aamuisin. :) Ihania, keväisiä päiviä sinne teille kaikille! Nyt on hyvä aika käydä hengittelemässä hapekasta ilmaa, kuunnella lintujen kevätääniä ja nukkua pitkiä päiväunia.

8 kommenttia:

 1. Siellähän on pantu tuulemaan, tsemppiä remonttiin! Ja leppoisaa pääsiäisen aikaa teidän perheelle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä tuulee, edelleen. :) loppusuoraa puuskutetaan. :)

   Poista
 2. Ja nyt on aikaa paistella lisää muurinpohjalättyjä! Pääsiäisterveisin anu

  VastaaPoista
 3. Laita nyt tänne kunnon sisustus-postaus. tahtoo nähdä kunnolla teidän valkoisenkiiltävän kodin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. iik-olen huono sisustuspostaaja! Kun en oikein osaa stailata ja oikeastaan ei täällä kovin kiiltävääkään ole kun maalikin on ihan puolikiiltävää. :)
   Mutta pitää se tehdä, kunhan tässä saadaan valmista. Ihan ilman stailauksia vaikka. :)

   Poista
 4. voi että,meidän neiti se ihastuisi oitis tuollaisiin paitoihin !Onhan se lemppari-kissa kuvassa ;)

  VastaaPoista
 5. Eikös olekin kumma miten se tuo kisuneitonen on niin pikkutyttöjen suosikki? Tämä on kyllä mukava kangas, väri on niin aurinkoinen.

  VastaaPoista