sunnuntai 26. lokakuuta 2014

kisuhousut

Kissamaisella linjalla jatketaan. Pieneten tyttöjen vaatetoiveisssa seikkailevat aina vain kissamirrit. Henkkamaukan syyskuvastosta bongasin hauskat kissaleggarit ja niistä apinoiden sain aikaiseksi oman version. Muitakin kivoja kissamaisia ideoita sieltä poimin muistikirjaani. :) Tekonahka materiaalina on kyllä inspiroiva! Aplikaatioissa helppoa kun suoraommel riittää kiinnittämiseen eikä huolitteluja tarvita.

Paikallisesta Löytö-Palasta löysin huovutettua trikoota...sillä nimikkeellä sitä myytiin. Nurja puoli on ihanan pehmeää ja lämmintä, ihan melkein villaista. Tosi hyvä jousto kankaassa! Pinta vähän kirjavaa, siinä on pieniä eri sävyisiä pilkkuja..munankuorikuviointia tai jotain sen tapaista. Joku oli sitä mieltä että valmiiksi roskaista... :)
Minusta ihanaa, elävää.

Kissat siis tekonahkaa, vapaaompeluasetuksilla kirjottu silmät, nenä ja viikset.  Mustat raidat housujen sivuissa collegea, kun vähän tuli liian kapeat ensiksi leikattua. Onneksi löytyi kätköistä suikale sopivaa collegea. Alkaa olla collegevarastot vähissä! Pitäisi tehdä tilaus johonkin putiikkin. Tosi vähän olen verkkokauppaostoksia tehnyt, varsinkaan kankaita. Minä kun olen vähän semmoinen hypistelijäluonne.  :)


Nämä ovat kyllä olleet tosi mieluisat pöksyt.

Minni Kyllikki täällä siis edelleen inspiroi ompeluksia. :)
10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. tyttönen on ollut kyllä onnellinen kisuhousuista. :) on mukava tehdä perushousuihin joku kiva juttu- vaikkapa sitten varastamalla idea jostain valmisvaatteesta. :)

   Poista
 2. Oi, kertakaikkisen ihanat housut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nämä ovat olleet niin mieluiset! kangaskin on aivan tosi mukavan tuntuista. jos osaisin ja uskaltaisin tekisin itsellenikin. :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. ne on aika hyväntuuliset pöksyt kyllä. :) minusta on mukavaa tehdä semmoisia lapsenmielisiä ja leikkisiä ompeluksia näille lapsosille kun ne vielä kelpaavat. :)

   Poista