torstai 25. marraskuuta 2010


Tässä vielä vähän syksyfiiliksiä.Sain ommeltua syksyn aikana pari takkia.Tässä kuvassa vihreämustakuvioinen Tampellan vanhasta verhokankaasta ommeltu välikausitakki. Takin vuorena on musta core-tex vuorikangas ja vielä lämpimyyttä tuomassa ohut fleecepeitto :).
Mustat leveät kanttaukset ja piippamallinen huppu. Tosi pirteä ja raikas, niinkuin omistajansakin, iloinen Essi 4v.(tosin ihan pian 5 vee.)

pikkusisko-Helmillä on joskus aikaisemmin edellisenä kesänä ommeltu takki jossa on hyödynnetty vanha aikuisten kokoa oleva vohvelikankainen kylpytakki.takki oli tosin semmoista lyhyttä mallia joten kangasta oli aika niukasti.Sekin on ollut kyllä paljon pidetty ja tykätty takki. :)
Kaulaliinat on ommeltu mari-trikoiden jämäpaloista.


Marraskuu alkaa olla pian lopuillaan. Ilmassa on jo nuuhkittavissa joulun tuoksua-ja aistittavissa muutenkin joulun pilkahduksia. Mukavaa!

Tontut ovat saaneet käydä yhtenään meidän porraspielessä hakemassa kirjelappusia joihin on ihanilla isoilla tikkukirjaimilla kirjoitettu kaikki maailman parhaat lahjat. Niinkuin vaikka SUKAHOUSUT.

Lapset tekevät joulusta Joulun. :)


Tänään on ollut jotenkin vaikeakulkuinen ja takkuinen maasto tuolla ompelukoneen lähellä. Olen yrittänyt lähestyä eri taktiikoilla mutta toistaiseksi epäonnistunut. Hiipiminen oli toivotonta. Ryntäys-tekniikalla pääsin lähemmäksi mutta ei, ei sekään ollut tarpeeksi radikaalia.

Luovutin. Väliin ehti aina puuronkeitto, imurointi, pyykkikoneen kutsuhuudot, leivänmurut konttaajan kurkussa tai se vanha kunnon: "pyyhkimään".


Haaveilen ompelevani joulujuhlamekkosia. Tarveharkintaa tässä kohti käyttämättä...


-hanna-


1 kommentti:

  1. Nopea vilkaisu, uskomatonta. On aivan sinun näköiset sivut. Mistä sait tuon taustan? Että olet osannutkin!

    Jatka ihmeessa päivitystä. Uskon, että tulee luetut sivut. Osaat kirjoittaa hyvin ja kuvat ihania.

    Lähden Juhanan eskariin keskustelemaan. Käyn uudelleen katsomassa ja kommentoimassa. Mielenkiintoista!

    VastaaPoista