tiistai 11. lokakuuta 2011

unohtunut otsikko :)

Uusi viikko pyörähti käyntiin.Syksyinen sää on virkistävä, raikkaat ja pirteät aamut saavat tämmöisen aamu-unisen murmelinkin nousemaan ylös ihmisten ajoissa ja jopa ihan toimeliaana. Käsityörintamalla tapahtuu kaikenlaista, kuvaamiset ovat jääneet vähemmälle ja jonkunlainen jouluinen salaperäisyys verhoaa uusimpia ompeluksia...tosin pienimmät ketunpesäläiset eivät ehkä käy täällä kurkkimassa. :)

Sunnuntaina kävin Oulussa käsityömessuilla. Hirveästi näytteilleasettajia! Puolenvälin jälkeen iski ähky-ja viimeiset katselemiset menivät vähän siinä sivussa. Hyvässä seurassa. :)
Kiva oli käydä tuulettumassa kotihulinasta, katselemassa kaikkea kaunista mutta niin kallista, ja tokihan  joitain inspiraation kipinöitäkin tarttui mukaan.

Enemmän ehkä olisin toivonut perinteisiä käsityöntaitajia esittelemässä omia yksilöllisiä töitään...nyt tarjonta oli aika samankaltaista ja teollista. Toki perinteisellä poikkeussäännöllä. :) Saattaa tosin olla että naisten messujen nimellä kulkevat messut ovat enemmän sitä mitä ajattelin...sinne siis myös messuamaan . :)

---

tässä kuitenkin yhdet housut, eskarilaisen pöksyt kirppikseltä löytyneestä collegesta, apliskuvalla ja nykyisin joka vaatteesta löytyvällä tekstikirjonnalla...
hurahtanut mikä hurahtanut. :)Tänään tiistaina ilta kuluu tiiviisti auton ratissa. Siitä lisää tuonnempana. ;) Iloisia syyspäiviä!

-hanna-

10 kommenttia:

 1. Ui miten ihana aplis. Hurahtamiset hyvvään ei oo pahaksi:)

  VastaaPoista
 2. huh huh...ihan ähkyksi asti messuja;)tiistai-illat ne menee täälläki taxina olemisessa,nyt tauon paikka;)

  VastaaPoista
 3. Kivat housut olet "pyöräyttänyt".

  VastaaPoista
 4. anonyymi: no hyvä jos se ei kuulosta pahalta :) että olen hurahtanut :D

  suvi: ähkyksi, ähkyksi...ja kyselemiäsi lankoja ei ollut...ei minkäänlaisia lankoja...vain pohjia, siis niitä kuvia.

  anonyymi: kiitos :) nämä kyllä olivatkin semmoiset pyöräytyshousut, ilman sivusaumoja ja muita kommervenkkejä. vähän piti sitten näpertää jotain :)

  VastaaPoista
 5. kewa: kiitos-nämä ovat kyllä olleet tykätyt-kivasti raikastaa mielestäni tuo turkoosi resori tuota tummanpunaista collegea. :)

  VastaaPoista
 6. ihana väriyhdistelmä noissa housuissa ja ihana aplis oli niissä. millä ompeleella ja tikinsäädöllä ompelet nuo kirjoitukset?

  VastaaPoista
 7. hanna: nyt oikeastaan vasta hoksin että eihän noissa kuvissa näy ne turkoosit resorit ollenkaan....mutta minäkin tykkään kyllä tuosta väriyhditelmästä tosipaljon! vähän aina "jännitän" että mitenkä mun yhdistelyt natsaa kun nimittäin olen oikein reilusti värisokea. :D varmaan näen ne vielä jotenkin erilailla :D

  ommel on ihan suora ommel, vaihdan vain parsintapaininjalan ja vapautan syöttäjät..ja mun koneessa on semmoinen erillinen asento sille vivulle jolla nostetaan/lasketaan paininjalka, se jää ikäänkuin puoliväliin parsinta-asetuksilla. yleensä kaikilla koneilla pystyy tuota tekemään, ei vaadi mitään erikoiskonetta. :)

  VastaaPoista
 8. Mainio toteutus! Pallonappi on minusta ihan täydellinen tähän ja tuollaista tekstiommelta tekisi mieli kokeilla itsekin. Koitan kirjoitella makkaramyssyyn ohjetta vaikka omaan kommenttiboksiini.

  VastaaPoista
 9. AnniP: minäkin tykkään pallonapista. :) Ja ei muuta kuin vain kokeilemaan kirjoittamista, se on aika koukuttavaa. :) Hienoa, kiitos jo etukäteen ohjeesta! :)

  VastaaPoista