perjantai 15. kesäkuuta 2012

leimaantunut

Kuvat puhukoon puolestaan....kuvat siis värjäyskurssilta. Sisko oli kurssilla mutta allekirjoittanut änkeytyi kuokkimaan ja painoi myös muutaman (?) tilkun. Leimat siskon käsialaa. Kiekuraleiman alkuperää en nyt muista, mutta jonkun taitavan naisen tekemä kuitenkin. Siellä kuulkaas inspiraatio ja innostus kihisi ja kangasta värjääntyi! Monta ihanaa varastettua ideaa odottaa toteuttamista...tähän täytyy järjestää aikaa!

Tänään kävin shoppailemassa itselleni lisää värejä...ja rikoin kankaanostolakkoni jota onkin kestänyt melkoisen tovin. Mustaa ja luonnonvalkoista  puuvillakangasta värjäys- ja leimailutarkoituksiin. Tätä ei kait lasketa kovin suureksi lakonrikkomiseksi..eihän?

Kankaanostolakosta puheenollen täytyy tarkentaa että lakko ei koske kirpputorilöytöjä. Eikä näköjään semmoisiakaan jotka  huutelevat että haluavat päästä kangashyllyihin (huom. monikko) asustamaan. Toki täytyy myös mainita että onnistuin yhdelle ompelijaystävälle tyrkkäämään mukaan kaksi muovikassillista hyvin marinoituneita kangashyllyn antimia tässä yhtenä päivänä...että olikin jo vajetta, suorastaan tyhjä kohta kangasrivistössä.

Värjäyspeukaloa ja leimailukantapäätä kutittaa siihen malliin että asialle on tehtävä jotain. Jospa tässä yhden leimasimen saisi kaiverrettua aamua varten!

t. nimim. yksi ihan leimaantunut.

11 kommenttia:

 1. Näyttää kyllä tosi inspiroivalta ja innostavalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tämä on kyllä niin mukavaa ja mukanaan vievää...jonakin päivänä laitan lisää kuvia. :)

   Poista
 2. Ihastuin tuohon pitsiliinasysteemiin. Mielenkiintoitsa hommaa varmasti. Taijetta. t. Pirta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. pitsiliina on ihana. ja onhan se taidetta...niin jännää että aika pienellä vaivalla saa tosi kivan näköisiä juttuja tehtyä- elokuussa näitä? varaa pitsiliina mukaan :)

   Poista
 3. Ihania painalluksia - varsinkin tuo ikkunajuttu. Pitänee jossakin vaiheessa kokeilla osaanko vielä. nyt vain ei ehdi - takapihoillamme riehuu tuhoojajengi lähiviikkojen ajan :( Minnekköhän lähtisi niitä karkuun?
  -Katri-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nuo ikkunat ovat kyllä niin puhuttelevia. mutta mikäs jengi teillä riehuu? ajeleppa tänne karkuun :)

   Poista
 4. kärpänen puras vai?Tuotoksia ootellessa..

  VastaaPoista
 5. Minuakin viehättävät nuo talot ja ikkunat. Taianomaisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. talot ovat kyllä taianomaisia...niissä on aivan kuin menneen ajan henki.laittelen jonakin päivänä lisää taloja, niihin nimenomaan olen aivan hurahtanut! helsingin reissulla kuvasin vain talojen julkisivuja...kotijoukot olivat kummissaan kun katselivat reissun kuvia. :)

   Poista
 6. vähintään kärpänen. :) ehkä ampiainen? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ja tämän piti siis tietysti mennä tuohon suvin kommenttiin...

   Poista