perjantai 6. heinäkuuta 2012

kollaasi poikineen


Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa.

 Kaksi ensimmäistä kollaasia siskon talotehtaalta.  Seuraavat kaksi ruostevärjäyksestä. Ketunpesän autotallin uumenista rautaromua,jääkaapista etikkaa, toisesta kaapista suolaa ja teepurua (ja kolmannesta lakanakangasta) ja vettä sen verran että koko roska kastuu. Unohdetaan autotalliin haisemaan joksikin aikaa..ja tuloksena mieletöntä kangasta!


Paikallisesta vanhantavaran kaupasta uusia vanhannäköisiä :) avaimia ja lukkolevyjä..tämän leimakuvion kanssa jotenkin arvoituksellisia ja yhteensopivia.


Kaupunkisiluetti-inspiraatioita. 
Juhannussunnuntain tuhannen kilometrin autoajelulta.


Nyt lähdemme täältä meiltä katsottuna eteläisemmälle  pohjanmaalle, merenrantakaupunkiin jossa miljoona rakasta muistoa.
Kamera lähtee mukaan, ja muutama pala kangasta. 
Ja uikkarit.
Ja 7 tyttölasta. 

-hanna-


8 kommenttia:

 1. Tuo ruostevärjäys näyttää kyllä aivan tosi hyvältä! Pitäkäähän hauskaa siellä etelämmässä, sinne ois minunkin lähiaikoina tarkoitus taas mennä käymään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei muuuta kuin rautaromut ja kankaat vain liemeen :). me pidettiin kyllä hauskaa...aurinkoa, merta ja hyvää seuraa. :)

   Poista
 2. ohhoh..upeita kollaaseja:)noista kaupunki-silueteista en bongannu äkkiseltään ainuttakaan tuttua paikkaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. taitavat olla semmoisia katonrajakuvia. niitä harvemmin tulee tiirailtua, nyt oikein tarkoituksella.Helsingissä on kyllä niin hienoja rakennuksia.

   Poista
 3. Mukavaa rantalomaa teille kaikille, ikävän loitolla pitäminen ei varmaan sieltä käsin kovinkaan vaikeata ole :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos :) pidimme kyllä hauskaa. porukaa oli parhaimmillaan 14 auton verran. :) sukukokous. :)

   Poista
 4. Täällähän on tullut juttua sitten viime käynnin. Oma blogini ei ole toiminut viikkoon, joten ei tule seurattua toistenkaan blogeja kovin ahkeraan. Aivan ihania kuvia Essi-keijukaisestakin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. lomalainen on ehtinyt päivitellä blogiakin. :) mikäs siinä ettei blogisi toimi?
   tykkään myös noista keijukuvista. :)kuvaaaminen ja kuvien käsittely olisi myös mukava harrastus..loppuu vain tunnit kesken vuorokaudesta. :)

   Poista