torstai 30. elokuuta 2012

goldfish orange

Ilmassa on syksyn tuntua. Aurinko lämmittää, mutta illan tullen on viileää.  Elokuinen valo on kaunista, matalaa. Sadunomaista.

Olisi pipotehtaan paikka ja aika. Yhtäkkiä vain tulee se aamu jolloin on niin kylmä. Ja tällä kokemuksella pipot ja hanskat ovat takuulla varastossa sinä aamuna...tai hukassa,
Tälle päivälle kaavailin ompeluhuoneen siivousta ja pipotehdasta. Ei toteutunut, vaan muuttui herukanpoiminnaksi ja leipomukseksi. Tarpeeseen sekin.Vielä tosin on iltaa jäljellä...

Elokuisen ilta-auringon sävyjä teille, kuomat siellä näyttöjenne takana! Samaa väritunnelmaa näissä värjätyissä tilkuissa, ja ketunpesän kotipellon kulmilla. Tykkään. :)
15 kommenttia:

 1. Niin sinun väristä:-). Kaunista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niin, eikö olekin jännä että on mun väristä! tykkään niin..ja haluaisin oppia käyttämään ihan itsellänikin. keltaista ja oranssia. vielä kuitenkin tiukasti tuossa mustassa lookissa kiinni. :)

   Poista
 2. Hyvä kuvvaus taas sinusta, elämästäsi. Niin onki kaunista! T. Pirta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. pala se on tätä elämää. :) mulle niin tärkeitä värit...ja tämä ARKI.
   kauneutta pitää olla kans...ei sitä muuten jaksa. :)

   Poista
 3. Minäki oon jo monta päivää aikonu pipotehtaan käynnistää, ei vaan meinaa onnistua! Just noin siinä on käyny joka vuosi, kiireellä kamppeita etitään jonakin aamuna... Jotku ei opi. Ihania sävyjä kuvissa :) Lämpöisin ajatuksin anneena <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oispa mukava pitää yhteistä pipotehdasta kuin ennenvanhaan :) mutta voitashan me vaikka videoyhteys järkätä joku päivä! etäompelukerho :D

   kamppeet hakusalla...joka ikinen syksy. :)
   perinteistä kannattaa pitää kiinni vaimitensenytoli? ;)
   lämpöisiä ajatuksia täältäkin...

   Poista
 4. Niin,eihän se kesä syksyyn vielä lopu:)Se vain menee hetkeksi piiloon.Ihania ruskan sävyisiä värjäyksiä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kesä jatkuu noissa väreissä.ihana on talvella laitella ompeluksiin kesän värejä. :)
   vuodenajat ovat hyvä juttu. luulen että en jaksaisi ainaista kesää..

   Poista
 5. Voi hyvänen aika kuinka ihania!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niin minustakin. :) jotain olisi kiva saada niistä värkättyäkin...mutta ovatpahan valmiina kin inspiraatio iskee. :)

   Poista
 6. Kaunis ajatus.. ei kesä jää kesken, se kypsyy syksyyn. Ihana tuo ohrapeltokuva tuossa ylhäällä, melein kuulen sen kahinan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. minustakin siinä on jotain niin kaunista. ohrapellot ovat nyt niin uskomattoman värisiä, aamuvalossa erilaisia kuin iltavalossa, mutta niin kauniita. tästä ikkunasta niitä näkyy, aamukahvia keitellessä ihailen. :)

   taitaa niitä olla siellä teidänkin kulmilla? :)

   Poista
  2. nopeasti kun kirjoittaa niin ajatus kuitenkin menee nopeampaa kuin sormet-piti kirjoittamani että tuo maija paavilaisen ajatus on minustakin niin kaunis-siinä on jotain oleellista ajankulusta. päivien kierrosta, elämästä.

   Poista
 7. Sinä jos joku saat aina lukijan hyvälle mielelle, on sulla uskomaton kirjoitustaito, taito pukea ajatukset sanoiksi! :) Mun blogissa on sulle tunnustus, en tiiä ootko näitä tunnustuksia harrastanu mutta onpahan kuitenkin. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi! kiitos! aivan punastun. :) tunnustan että vähän huonosti olen tunnustuksiin vastaillut...mutta eihän sitä tiedä, jos tässä jonakin päivänä. kiitos!

   Poista