lauantai 6. lokakuuta 2012

lämmittävää

Ajan kuluminen on jännä käsite. Toisinaan päivä kuluu hitaasti, joskus monta päivää vilahtaa ohi niin ettei ehdi kissaa sanoa.
Semmoisiakin ajanjaksoja on olemassa jolloin ei oikein osaa sanoa olisiko hyvä että päivät kuluisivat sukkelaan, vai olisiko kuitenkin parempi jos hiukkasen aika hidastuisi....viime päivät ovat olleet oululaisittain haipakkaa.. Välillä on pitänyt vetää henkeä oikein tosissaan että pysyy kyydissä.  

Miten onkaan näihin syyssadepäiviin sattuneetkaan nämä kiireiset päivät. Sateiset illat ja harmaat päivät kun olisivat aivan omiaan kynttilöille, tunnelmoinnille, kuumalle teelle ja olemiselle. Olemiselle on nykyään aivan liian vähän aikaa.

Tänään pisteltiin pintoja.  Syksyn aikana tehtävä työ alkoi hahmottua mielissä ja vähän jo konkreettisestikin...vaikeaa oli päästä alkuun, miettiä tehtävänantoa ja varsinkin päättää miten ja millä aloittaa. Tehtävänä siis "parhaat puoleni". Ideoita otetaan vastaan. :)

Päivän ihanin ja lämmittävin anti  löytyi näistä. Kiitos Helvi! Pienet jalat omistajineen olivat niin iloisia uusista lämpöisistä villasukista. :)
Viime sunnuntaina meille muutti Aikku. Pehmoinen, valloittava, terävillä hampailla varustettu karvakorva. Uusia kotitöitä on ilmaantunut, lätäköitä joutuu kuivaamaan, joskus jopa kakkakikkareita kuopimaan eteisen matosta ja valkoista koiraa joutuu pesemäänkin melkein joka ulkoilureissun jälkeen. Toistaiseksi  näille kotitöille on löytynyt tekijöitä ilman uhkavaatimuksia. :)
Nappisilmä on niin hellyydenkipeä ja nauttii näistä lukumäärältään varsin monista rapsuttajista  ylenpalttisesti. Ei muuta kun rotua arvailemaan, siellä näyttöjen takana! :)11 kommenttia:

 1. Taidanpa tietää pikkukoiran rodun :-). Toivottavasti se joskus tykkää isoista elukoista :-). Eikö niin? Söötti se on. Parhaita puoliahan sulla riittää....käsityöt, kirjoittaminen, luovuus, musikaalisuus, sosiaalisuus ym. ym. Valinnan vaikeutta :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no siellä taitaa olla sisäpiirin tietoa :) ei sitä kyllä uskoisi että tuo lelu joskus hirviä pysäyttää. :)

   parhaita puolia joutuu tässä välillä kyllä kaivelemaan...ja vielä! miten ihmeessä nuo puolet :) saa siirrettyä kankaalle?

   Poista
 2. Kyllä sinulta se vaan onnistuu..ne parhaat puolet kankaaseen laitettuna!tehokas pakkaus ku oot:)
  Valloittava nappisilmä teillä onkin,rotua en suostu edes arvuuttelemaan,siinä lajissa oon pian pahasti metässä...
  Suloisia villasukkia pienten(ja isojenkin) varpaiden iloksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi, tehokkuus ei kuulu samaan pakettiin mun kanssa...
   rotu onkin sen verran harvinainen että se ei välttämättä ole ihan kaikille tuttu. :)
   metsäänmenossa olet kuitnki oikeassa :) sinnepäin olisi koirallakin tarkoitus :)

   villasukat ovat tarpeellisia!ja niin mukavat jalassa. :)

   Poista
 3. Hauskaa huomenta, sanoisin, että näin ruudun takaa kun sinua tunnen, niin parhaita puoliasi on luovuus, HUUMORI (isolla kirjottuna), aitous, iloisuus ja värikkyys, sävyjä löytyy. näistä aineksista kun alat keittää kokoon seuraavaa työtäsi, niin ei voi olla muuta kun sinun näköinen.

  Tsemppiä
  ja terveisiä mökkikylästä syksyisestä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mukava kuulla mökkikylästä. :) voi että! miten ne tuntuvat niin vierailta välillä nuo tuommoiset puolet....enempi näkyy näitä varjopuolia, sen verran väsy painaa ja elämä on täyttä. ideaa ei kyllä oikein ole miten edes jonkun kääntöpuolensa :) saisi kankaalle..onneksi on aikaa. pohja alkaa olla valmis, mutta isoin työ on vielä edessä.

   Poista
  2. Iso ilo koostuu monista pienen pienistä iloista, kyllä niitä löytyy....;)

   Mökkikylän muori

   Poista
 4. Parraita puolia sinusta löytyy iliman kissojen ja koirien kans ehtimistä eli ne ku vaan ON sinussa näkyen ulospäin .esim. se luovuus,tässä ja nyt eläminen, haaveilu ja se HUUMORI. T. Pirta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oijoi...kun tahtoo olla ettei itseänsä tunnista noista puolista...hyvinkin koiria tarvitaan...niitä ainakin löytyy..

   haaveilu. se multa kyllä sujuu. onko se mun paras puoleni? iik. :D

   Poista
 5. Tiedetään, tiedetään! Lämpimät terveiset täältä Asikkalan reunasta, mutkiin ja mäkien valtakunnasta. Iso halaus Aikulle, kyllä onkin pikkuneitoa ollut ikävä koko porukalla. Paljon iloa syksyyn, värejä, tunteita ja tuoksuja <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sielläpä hyvinkin tiedetään nämä nappisilmät. :) aikamoisen joukkueen olette maailmalle kohta sieltä saaneet. :)

   me halataan tuota karvaturrikkaa, aina mennen tullen ja palatessa. :) kukin kulkiessamme. ei sille taida halipula tulla. :)

   kiitos ihanasta syksyn toivotuksesta...samaa sinne. :)

   Poista