lauantai 7. syyskuuta 2013

jotain sinistä

Pitkähkön röyhelöisen ja pinkihkön kauden jälkeen on ihan mukavaa ommella jotain reipasta ja sinistä. :)Paikalliseen kangaskauppaan oli tullut hyllyllinen reippaita kuviotrikoita. Olen ollut vähän kuosiähkyinen (paitsi raidat) mutta nyt innostuin-autoja, tähtiä ja palloja. Monessa värissä. Poikarukka kulkee tähtikamppeissa koko vauvaikänsä jos kaikki suunnitelmat toteutuvat. :)

Kuvan paita on raglanhihainen perusjuttu alunperin, ruskeaa tähtikangasta jäi hupparista (ei vielä esitelty) lyhyiden hihojen verran ja autokangasta perusautopaidasta (ei sitäkään esitelty, voi sentään!) etukappaleen verran. yksivärinen ruskea trikoo on omasta vanhasta (pieneksi jääneestä) nanson trikoopaidasta, ja hyödynsin tähän valmiin helmakäänteen takakappaleella.  Tuli palapelipaita tuplahihoilla. Reipas! Ainoa haittapuoli että poikanen näyttää tässä paidassa ja farkkuinensa ihan liian isolta pojalta.

Poikanen on ollut sairaana. Laryngiitti kiusaa toistamiseen ja muutakin perusräkää, -yskää, ja sensellaista ankeaa..aikalailla sylivauvana on oltu. 

Onko kellään teistä lukijoista kokemusta semmoisesta ärsyttävyydestä että blogger sekoittaa jostain syystä kaksi bloggaajaa...meillä siis tyttären ja minut. Profiiliini ilmaantuu tyttären lukijaksi  kirjautumiset ja päinvastoin. Äh. Sinänsä ei iso ongelma, mutta en osaa tehdä sille mitään. 


12 kommenttia:

 1. Voi vauvapoikanen:-) kyllä on suloisessa paidassa. Kivasti olet yhdistänyt eri kuoseja. No, on tosi kurja tuo epäselvyys "blogissa". Aika monimutkaista noiden ongelmien ratkaiseminen. En kyllä osaa auttaa:-(. Onpa harmi tuo laryngiitti vauvalla. Siinä saa olla kyllä kyttäämässä pienen vointia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. vauvapoikanen on niin hurmaava kyllä. laryngiitti on toisaalta meillä aika tuttu riesa, mutta on se niin ärsyttävä. yllättäen aina iskee. ja aina yöllä. :(
   kiva noista trikoista ommella, ovat niin napakoita ja mukavia. ja saumurilla valmistuvat nopeasti.
   blogijuttu on ihan kummallinen.

   Poista
 2. ihana on paidan pitäjä <3 isoksi kasvaa ihan väkisellä ;) paranemista tautiin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kyllä ne vaan ihan liian äkkiä ovat isoja...pitää nautiskella jokaisesta vauvapäivästä. :)

   kiitos, jospa pian paranisi! semmoista kyttäämistä ollut jo monta yötä.

   Poista
 3. Toivottavasti poika komeissa vaatteissaan paranee! Kannattaa tarkistaa, että kirjaudutte ulos systeemeistä, kun lopetatte bloggaamisen. Minä siis jossain vaiheessa onnistuin kirjoittamaan johonkin blogeihin kommentteja pojan nimissä, kun pojalla oli jäänyt kirjautumatta ulos jostain peli- tai muista systeemeistä. En kyllä yhtään tiedä, voiko tässä olla kyse samantyyppisestä jutusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tänään on jo onneksi ollut vähän parempi päivä pikkumiehellä-yskäkin hellittänyt.
   jotain tuontapaista uloskirjautumisen osalta varmaan...on varmaan sattunut jossain vaiheessa, mutta peruskirjautuminen toimii kyllä ok. periaatteessa ongelma näkyy vain jos tarkastelee profiileja..ja lukuluetteloa ja semmoista. yritimme semmoista että molemmat poistimme itsemme niistä blogeista joissa olimme lukijoina, ja sen jälkeen omilla tunnuksillamme kumpikin kirjauduimme uudestaan..ja sama homma, eli tyttären kirjautumiset näkyvät profiilissani siten että minä olisin kirjautunut niihin lukijaksi. en tiedä. noooo, katsotaan. :)

   Poista
 4. Hauskasti olet yhdistänyt erivärisiä kankaita. Itellä tässä asias on vähän vielä opettelua, että voisi rohkeasti yhdistellä erikankaita toisiinsa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos, sinsu. tykkään yhdistellä, ja palaset inspiroivat minua enemmän kuin yksi iso kangas. :) jotakin kangasta on hyllyssä monta metriä mutta mukavampi on yhdistelemällä saada joku ihan omanlaisensa.:) rohkeasti vain kokeilemaan. :)

   Poista
 5. Ihana poika!
  "Ilmetty isänsä" sanoi meidän isäntä.
  "Nuo tytöt on niin kasvaneet" muisteli kukkamekkokuvien perusteella meidän kuopus.
  Terveisiä kovasti!
  Tarja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, Tarja. :) On se ihan isänsä poika! Tosi paljon on samaa näköä. :)

   lapset kasvavat..se on yhtäaikaa ihanaa ja haikeaa.Täältä sinne lämpimiä terveisiä!

   Poista
 6. Apua,ihan ensiksi nauran tuolle sun rikkaalle kielelle ja aivan ääneen: PERUSRÄKÄÄ. Sitä joo lapsilla on usein. Mutta kuitenkin paranemista! Hurmaava poika... Mutta täällä taas tapahtuu..kiljun ja kiellän . Edelleen se kaappi, Piiloperän koulun kaappi istuu hyvin. En minä ossaa siitä kertoa;) Halapa oli! Sievää kangasta! t. Pirta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Räkäähän on useammanlaista, nimenomaan sitä perus-, ja sitten semmoista venyvämpää ja eriväristä kuin se perus. :)
   Nyt ei edes sitä perussellaista...paranemista on onneksi ollut!Vähän köhinää vielä mutta tämän kanssa jo pärjää.

   kaappi kuulostaa aina vain paremmalta. :)

   Poista