perjantai 17. lokakuuta 2014

harjoituksia

Kaikenlaisten ja kaikenkarvaisten esteiden kasaantuessa blogipolulle päätin aloittaa harjoitukset. Blogipolku joka kulkee läppärin kautta on kovin ruuhkainen ja ohituskaista ei ole käytössä. (puhumattakaan laajakaistasta...)
Yöaikaan blogipolulla olisi tilaa,mutta silloin tuppaa tulemaan sangen paksua tekstiä jos nyt yleensäkään yöaikaan jaksaa blogipolkua kulkea...joten harjoitukset tällä älypuhelimeksikin kutsutulla kapistuksella täytyy aloittaa. Nähtäväksi jää miltä tämä näyttää ja tuntuu.

Sovellus on ihan näppärä. Harjoittelun tuloksena kuitenkin kramppaavat peukalot, totaali niskajumi ja hermojen menetys kun kuvien lataaminen ei onnistunut. Ei riittänyt osaaminen eikä kielitaito.

Että läppärimallilla jatketaan!!

Harjoitusmielessä tuli tehtyä yksi piiiiiitkäään mielenpäällä pyörinyt piirustusompelus.  Pinterest on uskomaton paikka...sieltä löytää ideoilleen lisää potkua ja lisäideoita idean perään. Zentangle-piirtämistä olen tietämättäni harrastanut iät ja ajat. Ne koukerot ja kuviot kaikkien paperilappujen ja kalenterien reunoissa...kuivilla luennolla täyteen sykerretyt aaneloset ja pitkien puheluiden (varsinkin lankapuhelinaikana) aikana kynällä ihan ilman varsinaista ajatusta piirretyt kuviot. Tunnistatteko tekniikan? Pinterestistä opin hienon nimen ja löysin jalostetummat variaatiot käytettyjen kirjekuorien reunaan piirretyistä kuvioista.

Ekaluokkalaiselleni toiveenmukainen kissapaita. Vähän enemmänkin olisi voinut harjoitella mutta ihana se on,koulukuvaukseen oikein sopiva. :)

Kissa on  piirretty mustalla kangastussilla lakanakankaalle.Silitetty,leikattu irti ja oikaistu varsinaisessa paidanteossa ompelemalla miukulainen valmiiseen kaupantätien tekemään trikoopaitaan. :)Alimmaisessa kuvassa kissapaidan innoittaja, kesällä meille muuttanut uusi perheenjäsen. Minni Kyllikki. Ihana pehmoinen pikkukisu. Hiirivalio. Tehokkaasti toimittanut virkaansa ja monen monta siimahäntää tuonut näytille. (iik!)

15 kommenttia:

 1. Niin niin niin hieno kissapaita. Ihan mieletön!
  Teidän hiirivalio on kyllä todella kaunis. Tykkään todella kisun värityksestä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos, tämä on kyllä ollut tyttösenkin mielestä ihana. :) Muutkin haluaisivat jotain piirrettyä, kuulemma. Eikös olekin ihanan värinen kisu! Mekin tykätään. :)

   Poista
 2. Tosi hieno kissapaita. Eikä ihme, kun tuota muusaa katselee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se kyllä oikea inspiraationlähde. Ihan vähän on pitänyt elvytellä vanhaa piirustusharrastustakin sen liikkeitä seuratessa. :)

   Poista
 3. Rakastan kissoja, joten tykkään siis kissasta sekä paidasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. minulle oli yllätys että olen näin kissaihminen. Lapsuuskodissa oli kyllä kissa, ja ihan mukavaa se oli mutta tämä neitonen on aivan ylisuloinen.

   Kissapaitaa on kyllä pesty ja pidetty. :)

   Poista
 4. Aivan ihana kissa ja niin taitavasti piirretty :-)

  VastaaPoista
 5. Voivoi, siitä tuli aivan mahtava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! Tämä oli kyllä kiva tapa tuunata valmiita vaatteita. Enemmänkin voisi harrastaa. :)

   Poista
 6. Jatkan vain ihmettelemällä että joko tämäkin tyttölapsi on koululainen.
  Ja onhan piirros upea

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä minäkin välillä ällistelen tätä ajan kulumista..ekaluokkalainen on jännässä iässä. vähän "iso" mutta silti ihanan pieni. Lukutaito ja uusia kavereita. Tärkeitä. :)

   Poista
 7. Sulla on tosi kiva blogi. Kuvat on niin hyvät ja tykkään tästä lookista. Liityn lukijaksi ehdottomasti :)

  VastaaPoista
 8. kiitos, kiitos ja kiitos! kuvista täytyy sanoa että ne ovat aika monesti tyttären ottamia, minulla on sellainen ihana asia ihan saman katon alla, siis oma valokuvaaja. :)

  VastaaPoista
 9. Minni Kyllikistähän on tullu komia kissa tai pitäiskö sanoa kaunis, kun velipoika on komea ;D. Tuo oli kyllä jo ihan pienestä niin erikoisen värinen.

  VastaaPoista