tiistai 7. huhtikuuta 2015

lauantai-infoa

Ensi lauantain pistelypäivään lupasin kirjoitella tänne infoa mukaan otettavista materiaaleista ja muusta rekvisiitasta. Vähän on jäänyt tänne loppusuoralle mutta on tässä kyllä se hyvä puoli että ehkä viimetipan inspiraation voimin joku :D hurruttaaa onnellisena  ja tuo tullessaan seitsemän kappaleen sarjan ? :)

Lauantaina teemme NAAMIOITA. Vähän niinkuin kuppitekniikalla, Tarvitset mukaan häviävää kangasta (vilene, solvy tms), lankoja, silputtavaa kangasta, kangasta ihan muuten vaan ja kaikkea muuta tarpeellista. :)
Ja kelmua. :)
Naamio tehdään muotin päälle eli tarvitset myös sen. Muotti voi olla pahvia(askartelukaupoista), puuta, keramiikkaa, tai muottina voi käyttää vaikka nuken kasvoja. Kokoa ei ole tällä kertaa määritelty. :)

Naamion tekoa pohtiessa voit miettiä haluatko siitä seinälle laitettavan reliefin vai ihan käyttöesineen..ja ihan omana ajatuksena lisäisin että voisihan sitä miettiä myös että mitä haluan naamiolla kertoa? Kertooko se minusta? Vai kenties siitä joka haluaisin olla? Jostain sisäisestä , salatusta ominaisuudesta vai tuleeko siitä  ihan vaan tekemisen ilosta tehty työ. :)

Ohjeet ovat tällä kertaa tässä. :) Ihanaa nähdä!
1 kommentti:

  1. Juuri näin! Hienosti sanoiksi puetut ohjeet. Ja tuo lisäys: kertooko se minusta? Mietitään näitä lisää lauantaina. T.ope

    VastaaPoista