tiistai 11. tammikuuta 2011

mun muruAina ei ole niin helppoa kuvata ompeluksia eläväisellä mallilla :)

Pakko-ompelun tarve iski taas. Jotain nopeaa piti saada tehdä...Housujen tarve neitokaisella oli ilmeinen joten siitä aloitettiin ja sitten kun nälkähän kasvaa syödessä niin paitakin piti saada raitapöksyjen kaveriksi.

Alunperin näitä ei ollut tarkoitettu yöpuvuksi mutta jotenkin niistä tuli semmoiset. Aika näyttää tuleeko pidettyä päällä valoisaan aikaan. ;)

Tekstin kirjaimet on tehty tilkuille kangastusseilla, silitetty väri kiinni ja ommeltu paidan etumukseen. (lisätään tuohon muutama kokeilukappale, värin leviämiset ja liian pieni r-kirjain ja siihen jotain lisuketta jne -ettei se ihan noin helposti mennyt kuin ensiksi luulisi)

On se vaan niin muru.


-hanna-3 kommenttia:

  1. on ihana setti. Kelpaa pitää myös päivällä:)Vaikka on kyllä ihana pukea lapsille myös yöksi jotain kivaa yöpukua, ettei aina vaan jotain sekalaisia vaatesettejä.

    VastaaPoista
  2. nämä vauhtiraitapöksyt ovat olleet kyllä tarpeeseen :) kun tytsy lisää kierroksia ihan hirmuista vauhtia-hups vain ja on yläkerrassa! ihan sydän kylmänä käyn vähän väliä laittaassa oven kiinni ja koko ajan on antennit pystyssä että missä touhuheppu kulkee.
    raitapöksyt näkyvät pienelläkin vilkaisulla eivätkä niin maastoudu tänne sekasotkuun :)

    VastaaPoista