sunnuntai 9. tammikuuta 2011

virkistyspäivä


Pikkutytöt leikkivät illansuussa vielä joulua. Tontut lukivat ahkerasti lasten ja ilmeisesti aikuistenkin kirjeitä ja tekivät muistiinpanoja.. hymyilin itsekseni ja kuuntelin hupaisia toivomuksia. Kunnes korviini kuului että "ja sitten äitille hermoja." Hmmm.

Tämä äiti koetti hommata itselleen hermoja tänään ja livisti ilman pikkupirpanoita hakemaan lomalaisia kotiin. Virkisti. Kiitos kotimiehille. :)

Virkistysmatkalta tarttui mukaan annos intoa erilaisiin värkkäyspuuhiin, kassillinen kankaita siskon ylijäämä?varastosta ja lisää remonttikuumetta. Että eikös vain ollutkin aika virkistävä reissu?

Tilkkutöiden tekijän ylijäämävaraston aarteista (suuret kiitokset vain sinne! ) ompelin kotiin palattuani puusohvaan uuden päällisen ja samoilla innostuksilla sohvan selkänojatyynyihin uudet päälliset(joita on ainakin vuosi suunniteltu).Jess! Hyvä minä! Ja kylläpäs sekin virkisti.

Ja kaiken tämän virkistymisen seurauksena kello on 2.23 ja ei yhtään nukuta. Edellinen yö meni laryngiittipotilaan kanssa valvoessa ja spirassa istuessa.. ja muutama sitä edellinen yö näissä joulunjälkeisissä valvomisissa..Ihan poskellaan nukkumiset ja valvomiset!!!
Mutta kaikki aikanaan ja elän toivossa että joskus taas nukutaan.

Huomenna saamme vieraita, ja aamulla olisi tarkoitus jotain pientä puuhata jotta vieraat mahtuisivat ovesta sisään... joten lampaiden laskentaan. :)
P.S. ei hyvältä näytä... meneeköhän aamuun asti laskiessa?
-hanna-

6 kommenttia:

 1. Ihana lukea sun tarmonpuuskista! Mullaki haaveissa paljon valkoista maalia, mutta masensi kun yks asiantuntija sanoi et pitää kesään oottaa... Puuseinään pitäs pohjalle laittaa öljypohjainen tartuntamaali ja se ku haisee nii kovin. Mutta yks positiivinen juttu, mieheni sanoi että voit mennä lasten kans mummulaan nii hän maalaa! Häh, hän joka on ollu koko maalausta vastaan! Pakko kuulemma ku ei höpötys muuten lopu...

  VastaaPoista
 2. Meilläkin kaks pienintä sairastaa laryngiittia ja kolmena edeltävänä aamuyönä ollaan istuskeltu keinutuolissa lääkehömpsyjä väliin annostellen. Huihai ja terveitä päiviä odotellaan. :)
  Kummaa tää kevään lähstyminen, tulee niin mahdoton into saada koti uuteen uskoon :) Uutta maalia, tapettia, verhoa yms.

  VastaaPoista
 3. anonyymi :tarmonpuuskia on ollut enimmäkseen tällä kirjoittamisen saralla... kaikki maalaus ja muu on pääasiassa sitä suunnittelua :) tartuntamaali..iik.tarvisinkohan minäkin sitä? panelit kun olisivat maalausta vailla, niissä on joku lakka nyt?

  kehrä: ollaanpa sitten valvottu yhdessä :) mielenkiinnosta kyselen että mitä lääkettä voit antaa kotioloissa? onneksi meillä näyttää nyt hyvältä sen haukkuvan yskän suhteen, se jäi sinne päivystyksen spira-huoneeseen. :) paranemisia teillekin!
  keväällä kyllä katsoo kotia uusin silmin ja ehkäpä sitä kotiäitinä haluaisi välillä vaihtelua työympäristöönsä. :)

  VastaaPoista
 4. Lähettäisitkö mullekin sitä tarmoa, jos ihan vähänkään? Tsemppiä sinne kaikkiin ihaniin värkkäyksiin, pääsen varmaan sitten keväämmällä teidän aikaansaannoksia katsomaan ;)

  VastaaPoista
 5. No, jos nuin palio on lampaita, nii saattaa mennä aamuun asti niitä laskiessa.. :)
  Virkistyspäivä olis aina välillä tarpeen.

  VastaaPoista
 6. Hanna: Meillä annetaan ventolinea babyhalerilla, se yleensä laukaisee pahimman haukkumisen. Viimeyönä jo nukuttiin, jes!

  VastaaPoista