lauantai 12. helmikuuta 2011

tehokas lauantai!Tänään oli tehopäivä. (onneksi!) Onhan tässä näitä vetämättömyyspäiviä ollutkin ihan tarpeeksi-lähes tulleet tavaksi. Alkuperäinen suunnitelma ei kylläkään tämän päivän osalta toteutunut (onneksi sekin :D) mutta kaikenlaista muuta tuli tehtyä ihan ilman suunnitelmia.

Se alkuperäinen suunnitelma olisi tietysti ollut ompelupäivä. Jotenkin päivä pääsi lipsahtamaan iltapäivän puolelle aikoessa ja sitten pitikin kurvata kauppaan ja sitä rataa. Ja sitä rataa muuten ajettiinkin tänään ihan useampi kierros. Kuljettaja kävi välillä tankkaamassa itsensä ja alaikäiset ja taas mentiin.Ajaessa ihailtiin komeaa auringonpaistetta, ja salaisesti podettiin huonoa omaatuntoa liian vähäisistä ulkoilumääristä.
(kuitenkin rauhoitettiin omaatuntoa katsomalla pakkasmittaria )
Mutta saatiin toki siis jotain aikaiseksikin, nimittäin vasemmalla kädellä siivottiin ja sitten molemmilla käsillä leivottiin. :)

Tehtiin suklaapiirakkaa, sämpylöitä, pikkumunkkeja ja kristallipullia lopusta munkkitaikinasta
kun paistorasva kävi vähiin. Olivatpa aika makoisia, varsinkin ne munkit. :)


Pakkasmittari näyttää nyt -30!tänään lämmitetty leivinuuni hohkaa onneksi koko tupaan mukavaa lämpöä, pikkuihmiset nukkuvat ja tuhisevat peitoissaan ja muutenkin on hyvät fiilikset,kun on koti siistinä ja bonuksena pullantuoksua.

Kiva päivä.

-hanna-

1 kommentti:

  1. Hyvää ystävänpäivää tulin toivottamaan heti aamutuimaan!

    VastaaPoista