lauantai 26. helmikuuta 2011

ja ilmassa oli suuren urheilujuhlan tuntua

Ihanalla kyläkoulullamme järjestettiin tänään hiihtokilpailut. Toki päivä oli koululaisille koulupäivä jolla korvattiin muistaakseni helatorstain jälkeinen perjantai tai joku sentapainen. Hiihtopäivää kuitenkin vietettiin.
Pihalla oli kanttiini, kuuluttaja megafoninsa kanssa ja paljon iloisia ilmeitä ja reipasta talviurheilumeininkiä.
Perheen pienimille oli myös omat sarjat hiihdettäväksi. Tai- no, tyyli oli vapaa. kirjaimellisesti. ;)


Meiltä pienin osallistuja oli Helmi 3 vuotta, joka oli elämässään toista kertaa suksilla näissä kisoissa. :) Edellinen hiihtely tapahtui edellisenä iltana ihan noin harjoitusmielessä...

Tässä teillekin Helmin hiihtopäivä :
MAALI!
Pieni hiihtäjä ei oikein ymmärtänyt miksi pitäisi kiivetä tuolle kummalliselle korokkeelle ja miksi kaikki ihmiset niin hurrasivat ja taputtivat...mutta saatuaan karkkipussin(mitalista ei ollut apua) pikkuinen voittaja oli oikein tyytyväinen!
Mukava juttu näissä meidän kylän kisoissa on että kaikki osallistujat sijoituksesta riippumatta palkitaan tasapuolisesti samanlaisilla palkinnoilla, olipa voitelu ollut kohdallaan tai ei, :) ja kannustushuudot raikuvat iloisesti ihan kaikille, olipa vauhti sitten mikä hyvänsä, -niin tai tyyli. :)

Kotona joimme sitten mitalikahveja , kolmen kultaisen ja kolmen pronssisen mitalin kera. :)


hiihtolomaa odotellessa...

-hanna-

3 kommenttia:

 1. Niin söpö kisaaja :) Teillä on ollut tosiaan mitalikahveille aiheitta!
  Meillä on nyt lomaviikko. Vesirokon on sairastanut nyt ensimmäinen viidestä ja hetkenä minä hyvänsä voi alkaa uusia potilaita ilmaantua. Toisaalta ihan mukava ajatus lomailla kotona säntäämättä minnekään! :) (ainakin raskauspahoinvoinnin kanssa kärvistellessä ;D )

  VastaaPoista
 2. aika tärkeä juttu oli kyllä tää hiihtokilpailu ihan noille kaikille alakoululaisille.

  kehrä: voimia tuohon viimeksimainitsemaasi...se on kyllä niin kuluttavaa!niin, ja onnea! :)

  meillä lomaviikko menee hautajaisvalmisteluissa...mutta niin tällä kertaa.
  ompeluhommaa olisi vielä silläkin saralla.yksi tummasävyinen mekkonen olisi napinläpiä ja nappeja vaille valmis, muut kaksi vielä kankaina. isommille pitäisi kaupasta katsella jotain sopivaa.. onneksi on vielä päiviä jäljellä kun ei oikein tahdo päästä käyntiin.

  VastaaPoista