torstai 13. lokakuuta 2011

torstai on toivoa täynnä

sanoi muistaakseni joku kuuluisa mies.Jos ihan oikein muistan se on yhden ihan hyvän kirjan nimi....kirjailijan nimi  John Steinbeck.Otsikon sanonta lienee kuitenkin kääntäjän onnistunut neronleimaus kirjan englanninkielisestä nimestä Sweet thursday. Ja tämän kertoi minulle näppärästi google.

Toivoa on, torstainakin. Toiveissa olisi ollut ompelupuuhaa, edes pienenpientä kankaansilitystä tai  jopa leikkausosasto-toimenpiteitä. Mutta kun ei- niin ei sitten. Kasvattelen illan hiilijalanjälkeä ajelemalla sitä edelleen laitonta taksia.Harmaan talouden vastustajille  tiedoksi että tästä taksitoiminnasta ei ole lainkaan veronlaisia tuloja, muita tuloja ja menoja  sen sijaan riittää. Sen verran otti otsalohkoon ja muutamaan muuhun paikkaan että istuinpa sitten  välipysäkin ajan koneen seurassa ja väkersin tunnisteita  vanhoihin blogiteksteihin. Sen verran paljon on tullut blogihistorian aikana riipusteltua ja raapusteltua kaikenlaisia jonninjoutavia sepustuksia että ihan vanhimpiin teksteihin en tämän välipysäkin aikana ehtinyt. Katsotaanpa nyt miten tuo juttu  tuossa sivupalkissa alkaa oleentumaan.

Sanokaapa tekin sanasenne tuon hakusysteemin toimivuudesta  tai toimimattomuudesta...ja onko tuolla nyt sitten edes mitään järkevää toimintafunktiota...vaikka ei kaiken aina pidäkään olla niin järkevää. :)

Torstain toiveikkaat tunnit ovat käyneet melko vähiin...kirjoittaminenkaan ei tunnu luistavan mihinkään suuntaan joten jospa tekisi yhdenlaista historiaa ja menisi nukkumaan tämän virallisen epäonnistumisten päivän päätteeksi . :)

Lokakuinen ilta alkaa olla jo kolea. Villatakki on mukava kaivellla kaapista ja päiviin tulee uudenlaisia puuhia kuten uunin lämmitystä. Leivinuuni levittää koko taloon suloista, pehmeää lämpöä...ja taidanpa vielä pistää uuniin yöksi mojovan köntin hirvenlihaa.

Eskarilaisemme kyseli äsken tätä kirjoittaessani että mitä oikein kirjoitan-vastasin että kaikkea höpötystä. Essi sanoi että "sun varmaan kannattais välillä kirjottaa jotain järkevää."  ???

Bloginpito täällä ketunpesässä ei nauti järin suurta arvostusta. :D
---
Loppuun kuvakavalkadi ketunpesän Hildasta uudessa ompputakissaan ihan vain teidänkin ihailtavaksi. :)
Alimmaisessa kuvassa maistuu ihan selvästi ranskalainen pastilli. :)

Tässä torstain viimeistä tuntia kuluttaessa keksin uuden sanonnan: perjantai on puhtia pullollaan.  Toivossa (kun on vielä torstai) on hyvä elää. :)

-hanna-

13 kommenttia:

 1. kylläpäs on ihana tytön tyllerö! :) Toivottavasti perjantai on sekä siellä että kaikkialla puhtia pullollaan! :)

  VastaaPoista
 2. :). Jospa sain tuosta puhtia huomiseen :D, ohjelmassa nimittäin siivousta, joka ei mua liiemmälti inspiroi... Sun kaffiseuraa ikävä jo, ajele ihmeessä joku päivä kaffille :). T. Alma

  VastaaPoista
 3. Elle: tyllerö on kyllä kaikkien lellikki. :) niinkuin kait kuopukset aina :)

  perjantain olisi suotavaa olla puhti-pitoinen...:D

  Alma: voi ei, toivottavasti mun puhti ei karannut sinne! Ja minähän kyllä ajelen kun saan johonkin väliin tauon lykättyä :D ja kyllä mekin joskus ollaan kotona sen verran että keitetään kaffit täälläkin päässä! :)

  VastaaPoista
 4. Tortai toiset töihin laittoi,perjantaina palkan sain, lauantai toi sunnuntain. Tuommonen tuli mieleen, lapsena opittu. Kätevän näppärä takki.Täällä väänneety pullataikinaa ja kehon kolotuksia kuulosteltu. Alan olla vanha, siltä tuntuu, mutta tuntukoon. Onneksi on perjantai, vaikkei tiliä tänään tuukkaan.

  VastaaPoista
 5. kokeilen vieläkö mun asetukset on pielessä, et minne sivulle menee mun nimimerkistä klikkaamalla, ainakin myrsky juttuun liittyvässä kommentissa meni minun blogi sivulle, mut katsotaan:)

  VastaaPoista
 6. nyt menee jälleen minun blogisivuille nimimerkistäni:) siinä oli jotain häikkää mun asetuksissa, kävin muuttamassa niitä:) no huh, kyllä on ollut säätämistä:D

  VastaaPoista
 7. anonyymi: hyvä lorutus.tiedätkö, minustakin välillä tuntuu tosi vanhalta...mutta tuntukoon, se on hyvä asenne. :)

  hanna: hyvä sinä! mukava että nyt taas toimii :)

  VastaaPoista
 8. On se niin ihana tuo takkis! (huokaus...)

  VastaaPoista
 9. tinttara: huokaus on monesti kuulunut täälläkin tinttaran talossa vieraillessa. :)

  suvi: no torstai. :) vai onko sulla joku muu ajatus tuosta päivästä? :D

  VastaaPoista
 10. Ihana ihana takki! Minäkin olen tuota optista omenaa katsellut takinompelut mielessä, mutten ole vielä hamsteroinut. Saapas nähdä miten käy! :)

  VastaaPoista
 11. Ruohonvihreä: jotenkin se minustakin näytti heti takkikankaalta. :) kannattaa hamsteroida jos vastaan kävelee, se on niin raikas ja reipas kuosi. :) ihan ajaton, ja käy tytölle ja pojalle.

  VastaaPoista
 12. Hanna:mulla yksinkertaisesti ajatukset katkiaa kesken lauseen...:)torstai ja loppu jääköön lukijan arvattavaksi:)

  VastaaPoista