torstai 5. heinäkuuta 2012

markkinameiningillä

Hei vain kaikki rouvat siellä! Nyt on teillä ihana, ihana tilaisuus saada nähtäväksenne ja koettavaksenne  tämä  laadukas erikoissekoitus-hyvin maustuneita ja marinoituneita valikoituja tuotteita usealta eri vuosikymmeneltä!

Ja tästä se lähtee: tästä otetaan puuvillat, kaikkia mahdollisia vahvuuksia, on paksumpaa kasseihin ja muihin hupatuksiin, tilkkutöihin otetaan tuosta ohkaisempaa ja kaikkein ohuin ja hienoin puuvilla laitetaan joukon jatkoksi-tästä tulee ihania hörhelömekkosia ja muita kruusauksia.On jokamiehen(naisen) lakanakangasta, chambrayta, ja vielä pistetään krepattua madrasruutua palanen.  Kaikkia sateenkaaren värjeä siitä, on ruutua ja raitaa, nallekuosia ja kukkaköynnostä.Pallokuosisista puhumattakaan! Laitetaan nyt ihan kruunuksi kutreille vielä 70-lukulaiset lastenkamarin verhot, ne nukkumattikuosiset!!

Ja sitten joustoa elämään-stretsiä on farkulla ja ilman, kirjailuilla ja ilman kirjailuja, raitatrikoita kaikissa mahdollisissa väriyhdistelmissä,löytyy interlockia, jerseytä Lyyti-tätin arkistoista, kasariväriset colleget ja muutama teryleenipalanenkin vielä samaan kassiin.Singletrikoota ilmankaan ei pärjää , vielä kunnon pritex-suikaleet, resoriakin sillälailla että ei jää kanteista kiinni ja mitäpä vielä?

Tästä laitetaan sitten säihkettä ja kimallusta,batistipalaset ja silkkisilput, organzarievut, tyllit ja valoverhot siitä pussiin vain hupsistakeikkaa, ja vähän entisvanhasta pitsiliinan palaa koristeeksi, eikös vain!

Jotta oltais sitten vielä trendikkäitäkin niin otetaan vielä mukaan kierrätyskamppeet, tuosta muutama miesten kauluspaita maailman ihanimmilla napeilla, keittiön kappaverhot röyhelöreunuksilla ja ne satarosenttista villaa olevat neuleet joita voi sitten käyttää pilalle pestyinä tai ennen sitä mitä ihmeellisimpiin tarkoituksiin!

Eipä saa unohtaa ulkoilupuoltakaan, laitetaan popliinit, core-texit, softshellit ja windstopperit, ohuet tuulenpitävät ja niitähän löytyy muovilla ja ilman-vielä lisätään topat ja tikit, thinsulatet ja kerta kiellon päälle vielä ehtaa enstexiä kunnon köntti. Kyllä tarkenee! samaan syssyyn kun kerran vauhtiin päästiin niin heitetään soppaan vielä fleecet ja villakankaat, villakankaan sukulaiset ja muutama muu nimeämätön materiaali.

Joustofroteet on peräisin ihan aidolta 70-luvulta ja velourithan nyt pitää löytyä jokaisesta aikaansaseuraavasta kangashyllystä että sekaan vain, oli nukan suunta sitten mikä tahansa!
Meinasipa ihan unohtua vielä pisteeksi ii:n päälle pellavat ja muut rohtimet, diagonaalit ja palttinat, sekä lopuksi ropsaistaan aplikointitilkkulaatikoista kouralliset/lapiolliset kutakin väriä.

                                    Paljonko tarjotaan??


Helppo-Heikki on tässä naamioitununeena-hömppäkassista löytyi ihmeen sopiva peruukki tuolle rakkaalle suttunaamalle. Eipä syöneet hyttysetkään päänahkaa muhkuroille! :)

14 kommenttia:

  1. Siellä on näemmä laitettu tuulemaan. Älä sentään kaikkea myy:-). En uskalla tarjota, sillä hyllyt notkuu kaikenlaista kirjavaa:-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ei ihan kaikkea ;) raaski myydä. haaveita olisi saada ompeluvaihde vielä joskus päälle...ehkä se tässä joskus onnistuu. :)

      Poista
  2. Hurja myyntipuhe! Ja mullako tulee aina mieleen kun jotain pitkään kaapissa lojunutta kangasta kattelen että Hanna keksis tästäki varmasti jotain hienoa ;). Ja nyt sitte myyt omat aarteet pois :O!
    No tosiasiassa ymmärrän kyllä hyvinki. Jos samat kankaat lojuu vuosikaudet kaapissa niin niitä katellessa alkaa iskeä epätoivo eikä jaksa etes miettiä mitä niistä tekis. Tuossa kesän korvilla kävin minäki omat varastoni läpi ja varmaan puolet meni nuotioon ja isommat palat kierrätyskeskukseen (tosin ne oottaa vielä varastonnsa isossa pahvilaatikossa että saan vietyä ja oon käyny jo pari palaa sieltä hakemassa takas ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hih, ei tämä nyt ihan suoranainen myyntipuhe ollut :D ehkä semmoinen esittely! :D kaikenlaisia kankaita sitä kuule tuolla hyllyissä ja pusseissa ja nyssäköissä olikin...inventoitu nyt, ja monenmonta ideaa olisi.kyllä sitä kyllästyykin noihin omiin, se on tosi. toisen aarteet näyttävät paaaaaljon mielenkiintoisemmilta. vein minäkin monta kassia kierrätykseen, osa paloi pihanperällä, osa meni varastoon odottamaan seuraavaa varastonsiivouspuuskaa ja totisesti jäi vielä hyllyynkin.. :)

      Poista
  3. minäki ajattelin, että ensin kun perkkaat ja suunnittelet myyntiä, kohta sitten olet jotain ompelemassa ja tarvit just sitä teryleeniä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. teryleeniä varsinkin! :D kaikenlaisia kummallisuuksia kyllä tuolta löytyi! :D ja ispiraatiotakin löytyi- :)

      Poista
  4. en osta enkä ala kauppoihin,ku sää tarttet kaiken ehottomasti itse!:)

    VastaaPoista
  5. Suvin kanssa samaa mieltä :D, mutta jos oikeasti luovut niistä, niin myy mulle froteet ainaski :) ja ehkä jotain windstopperia :). T. Alma :) soitellaanpa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tosipuheessa froteet on aika vähissä, palasia löytyy. :) ollaanpa yhteyksissä, ei muuta kuin tulet sopivana aikana hakemaan :)

      Poista
  6. Elä vaan ala puhelinmyyjäksi! Ja jos alat elä ainakaan soita mulle! Oon joskus langennu ku on niin hyvästi osattu puhua. Tai oikeella murteella. Joskus kyllä on ollu mukava ku on puhelinmyyjä soittanu ja onki ollu semmonen tyyppi, että on pitkä tovi puhuttu ihan muista asioista. Semmosen puhelinmyyjän ura vois olla kiva.

    Ps: Olen ommellut. Pitkästä aikaa... (hieman vain ylpeä siitä)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D ai että, oisko siinä mulle uus ura....:D
      mullekin on käynyt joskus juuri noin puhelinmyyjien kanssa, että on puhuttu kaikesta muustakin...kerran yksi soitteli juuri kun oltiin lähdössä vähän kiireellä synnyttämään..ja tuiskaisin että ei nyt kuule oikein jouda ja sanoin mihin oltiin lähdössä ja kuinka kiireellä -oli sen verran jäänyt puh.myyjän mieleen että oli soittanut seuraavana päivänä ja kysynyt kumpi tuli. :D

      ihanaa että olet ommellut! se niin virkistää. :) ja siitä saa totisesti olla ylpeä!

      Poista
  7. Mulle kaikki ensteksit jos vielä on!!! Siis sen kassin lisäksi!
    Ilimotteleppa millon ootte takasi kotona, jos vielä on tonkimista.
    -anita

    VastaaPoista
  8. Tuossa tuo yks vee äkseerasi koko ajan. Hermot meni. Palas takaisin. Yks pyytäää nyt ihan heti laastaria....tällä ammattataijolla ei ole kiireellinen tapaus....Niin asiaan. Kankaita ja pölyä, ihanaa hommaa, paitsi se pöly:) Hauska juttu. Höh. Ajatus takkuilee, tarttis varmaan ommella. Tuuthan nää sinne ompelukurssille ja otappa se joustoa elämään stretsillä mukaasi- mäkin sitä tarvihen! T. Pirta,jota väsyttää nyt

    VastaaPoista