torstai 20. joulukuuta 2012

eikä tässä vielä kaikki!

Kootut selitykset:
 Osa1.
Kun ei muita sen suurempia joulukiireitäkään ollut ja aikaakin ihan kulutettavaksi ja kun vain oli niin semmoinen fillis. Kaksi ensimmäistä ei ehkä niin todellisia...mutta kolmas piti kyllä niin paikkansa.  Että siis oli pakko saada valmiiksi kässäkerhon työ. Niinpä päätin laskea verenpainetta ja istahtaa ompelukoneelle joka on uskollisesti odottanut vapaaompelusäädöissänsä...ja niinpä se sitten valmistui.

Työn nimi/tehtävänanto  oli parhaat puoleni.
Osa 2.
Ihan vähän vain haasteellista oli löytää itsestään parhaita puolia noin monikossa. Ja ihan vähän vain haasteellisempaa ne kaivellut puolet siirtää kankaalle..ja kovin yksitoikkoiseksi se olisi käynyt jos ei ihan vähän olisi lisäillyt omiaan ja toteuttanut työn siinä  " nämä parhaat puolet haluaisin että minussa olisi" -hengessä.
Että vähän vaan on semmoinen haavepainotteinen.

Osa 3.
Kotikriitikkojen mielestä kovin on vaikeasti tulkittavia nuo puolet. Enpä taida tohtia alkaa tässäkään avaamaan sen kummemmin noita värkkäyksiä..voisi vaatia vielä neljännen ja viidennenkin selitysosan tähän koottujen selitysten sarjaan.

Mukavaa oli tehdä. Sanoisinko terapeuttista. Suosittelen.
Tarvikkeet:
  - aarrelaatikon sisälmystä: päiväkirjan lukko ja avaimet, vanhan kehyksen puolikas, verkon koho,     joulukellon  klovnihahmo, lankamatkapakkaus, pari nappia (huom. erityisesti pöllönappi), linturintaneula,
  -puuvillakangasta pohjaksi,
  -ompelulankaa,
 - ruostevärjättyä puuvillaa reunoiksi,
 - kahvissa värjättyjä pitsejä,
 - yksi kahvissa uitettu pitsikauluksen puolikas,
 -ikkunaleimat,
 - kuvansiirtojuttuja,
 -kanttinauhaa
 -muumikirjan irtirepeytynyt sivu

että mitään älkäätten heittäkö pois...ja säästäkäätten täten kaikki mahdollinen sälä.

12 kommenttia:

 1. Oi, vau! Ihanaa joulunaikaa teidän perheelle ♥

  VastaaPoista
 2. No sehän olikin jo siellä se ompeluinnostus, kun juuri vastasin blogissani tiedusteluusi ja lupasin laittaa sitä sinnepäin tulemaan! Ihanalta näyttää!

  VastaaPoista
 3. Ai miten ihanaa näperrystä! Tuohan on just sitä parasta :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joskus on tosi kiva näprätä. joskus taas suuret ja selkeät linjat houkuttelevat. vaihtelu virkistää :)

   Poista
 4. Kyllä on ihana! ja aivan näköisesi, yhden loppukesäisen iltapäivän muistikuvien mukaan :)

  Onnellista joulunaikaa! Anni

  VastaaPoista
 5. ideat on tallessa siis,kun ne vain löytää oikeasta paikasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ideoita ois..kun ois toteuttajaa. :) mutta tosin joskus ideat on kaaoksen alla piilossa, ja toisinaan niitä pursuaa korvista! toki tekee välillä hyvää pitääkin taukoa tekemisessä, pääsee sitten paremmiin luovuus kukkimaan. :)

   Poista
 6. Voin kuvitella että terapeuttista on ollu! Nythän on sitte virtaa tehdä niitä epäolennaisia jouluhommia ;) Mukavaa joulunaikaa teille! T.anneena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. terapiaompelua kyllä parhaasta päästä. ja niin totta, antaa virtaa kaikkeen epäolennaiseen...tai miten sen itsekukin ajattelee. juuri noin, minäkin. :)

   Poista