maanantai 10. joulukuuta 2012

kokeilu...

pitkillä piuhoilla ja olemattomalla nörttitekniikkaosaamisella varustettuna kokeilin saada käyttööni lisää kuvatallennustilaa ...tämä on kokeilu. Ja jos se onnistuu taputan itseäni olkapäälle ja keitän kahvit!

nyt kuvia----

13 kommenttia:

 1. Toivottavasti kokeilusi onnistuu. Hienoja kuvia ja aivan ihana tuo valkoinen nelijalkainen, niin uppoaa tuonne lumen joukkoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ainakin kuvat ilmestyivät...lisäsin blogin kirjoittajiin toisen gmail-tunnukseni..en tiedä onko se ihan ok mutta semmoisia ohjeita löysin kun etsin netistä konsteja. :) vähän värkkäystä on kun eri tunnuksilla lisäilee kuvia ja sillä tunnuksella ei voi kuitenkaan esimerkiksi ulkoasua säätää jostain syystä. nooo...katsotaanpas miten se tästä lähtee rullaamaan.

   koira on kyllä niin mukava ja kivan näköinenkin-lumilla menee ihan hukkaan. :) yhtenä päivänä otin muutamia "etsi kuvasta koira-kuvia". :)

   Poista
 2. Kauniita kortteja tulee, kun yhdistelet erilaisia materiaaleja! Minä ostin lisää kuvatilaa Picasan kautta ja nyt en enää löydä niitä kuvia joita latailin ja laittaisin nyt blogikirjoituksiin. Toivottavasti sinulla onnistuu!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. minustakin niistä tuli niin symppiksiä. :) valmiiseen poroleimaan tuli kummasti lisää sitä jotain kun laittoi vähän hopeaväriä. ajattelin ommella nuo poropaperit kartongille ja jotain semmoista. :)

   ihanat blogit sinulla! niin kauniita kuvia...mietin myös tuota kuvatilan ostamista mutta ajattelin ensiksi kokeilla tämmöistä vippaskonstia.en tiedä miten tämä kaksilla tunnuksilla kirjoittelu lähtee käyntiin mutta katsotaan. mistähän löytäisit kadonneet kuvasi? harmillista! eikö niitä löydy sieltä verkkoalbumista mistään...se on kyllä varsinkin tämmöiselle ei-niin-nörtille ollut haasteellista kun kuvat ovatkin jossain ja tekstit jossain jne. oppia ikä kaikki. :)

   Poista
  2. Kiitos blogivierailusta :O) Minäkin kuulun ei niin nörtteihin, enkä onnistu löytämään kuviani. Täytyy vaan jatkaa klikkailua linkistä linkkiin, niin eiköhän ne kuvatkin löydy. Toivon ainakin niin.

   Poista
 3. Mahtavaa, että homma toimii! Ja niin hienoja korttejakin! Minä oikaisin jo toista kertaa peräkkäin tuon askarteluhomman ohi ja tilasin valokuvakortit. Onhan ne VÄHÄN niin kuin itsetehtyjä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juu nyt toimii. vähän kinkkistä tosin kun kaksilla tunnuksilla värkkäytyy..mutta menee se näinkin. kortit eivät sitten selvinneet postikorteiksi asti :D mutta tulee niistä (huom futuurimuoto) pakettikortteja ainakin... ja valokuvakortit on ehdottomasti itsetehtyjä. :) meilläkin semmoinen tänä vuonna :)

   Poista
 4. Ihania nuo sun tuotokset - taas kerran. Oot sinä ahkera ... Ihan käy katteeks!
  Hyvä Pikkusisko!! - minä tein saman tempun :) Ehkä ens vuonna sitten askartelen ite ... ehkä.
  -Katri-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no jopas :) kiitoksia vain...ahkeraksi en tunnustaudu...;) valokuvakortit on kivoja. ja vielä kun oppisi kaikkia kivoja syteemejä käyttämään mitä on olemassa niin niihin saisi vaikka mitä. :)

   Poista