torstai 11. huhtikuuta 2013

välineurheiluaOnhan se koneompelukin välillä vähän välineurheilua.  Joskus on kiva hankkia uusia juttuja täydentämään ompelukoneen varustusta...alunperin menin ompelukonekauppaan toisenlaista paininjalkaa hakemaan mutta kun niitä ei ollut ja bongasin toisen vähintään ! yhtä  mielenkiintoisen niin sehän sitten otti ja lähti mukaan.

Alapuolella  siis kuva siitä koneen mukana vakiona  olevasta parsintahärpäkkeestä jolla olen tähänastiset kirjomustyöt surruuttanut. Oikeinkin hyvä. Kuva ei niinkään hyvä.  Sitten se uusi hankinta vanhan kaverina...


Kuvat aika huonoja, ei näy kunnolla se ero...mutta ero on huima! Tässä uudessa näkyvyys ompelutyöhön on moninkertainen, nyt ei tarvitse arvailla mihinpäin koukero on menossa. :)

Virkistävää. Kaikenlaisia kokeiluja on ollut sitten ihan pakko tehdä.
Kukkapäitä, lankapitsikulhokin...

Ja muutamia pikkuvaatteita.
Kuvaamista (ja käyttäjää ) odottelevat. :)

8 kommenttia:

 1. Kätevältä näyttää uusi paininjalka. Minäkin tykkään ommella kaikki läpinäkyvällä jalalla. Mulla on vaan sellainentavallinen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. samoin, läpinäkyvä paininjalka on niin hyvä. aplikoinnissa aivan ehdoton. :)mun koneessa on se peruspaininjalka edestä läpinäkyvä, ei tule kyllä vaihdettua kovinkaan usein, vetoketjuompeluihin joutuu. :)

   tässä vielä isona plussana se että tuossa edessä ei ole ollenkaan paininjalkaa/muovia vaaan on nimensä mukaisesti avoin. :) varsinkin noissa vapaompelujutuissa tosi kätevä.

   Poista
 2. Huippunäppärää! Kyllä niistä lisävarusteista aina jotain hyötyä on. Pitäisi vaan rohkeasti kokeilla uusia juttuja, eikä niin jämähtää niihin vanhoihin tuttuihin turvallisiin:).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. lisävarustekuume kasvaa aina kun saa jonkun uuden jutun hommattua. :) edelleen odotan sitä poimutusjalkaa...en tiedä mihin se lienee jäänyt. kesähepeneitä sitten rinsessoille.

   tämä ylitti kyllä odotukset, en olisi uskonut miten paljon näkyvyys työhön parani. kun se edellinenkin kuitenkin ihan toimi. :)

   Poista
 3. Minustakin näyttää kätevältä. Poimutusjalka,kaikkea sitä ompelijalta löytyy,kiva. Olis mukava nähä sun niitä vappaaomelujuttuja vaatepuolella.t. Pirta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. poimutusjalkaa odottelen kyllä innoissani. meni tilaukseen täällä paikallisessa liikkeessä. yksi tuli mutta se olikin saumuriin...voisihan sekin kyllä olla kätevä.

   ompelijoilta löytyy KAIKKEA. voi että näitä munkin matkaalukkuja...Meidän Helmi käy aina välilllä hypistelemässä noita tavaroita, helmipurkkeja ja pitsikääröjä ja sanoo että "äiti , sulla on kaikkia ihania tavaroita. " onhan ne ihania. jotenkin kun saisi pidettyä määrän hallinnassa. huhhuh.

   jonkunverran oon vapaaompelujutskia tehnyt vaatteisiin...lähinnä kirjoitusta ja jotkut aplikoinnit. aika vähän kaikkiaan. katsotaanpa...noissa pikkuvaatteissa on parissa..jospa ne joku päivä joku kuvaisi. :)

   Poista
 4. Hih hih hih, amteeksimutta mua naurattaa!! Tiiäkkö, mää tiiän mitä tuo teksti meinaa mutta mun hääty lukia toisikertaan. Aina ei pysy kärryillä vaikka pysyykin.
  Mukavia ompeluhetkiä!!
  Tandemiini

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. naura ihan rauhassa vain. :) kärryillä on hyvä pysyä mutta onhan se paaaaljon jännittävämpää kun välillä vähän meinaa keikkua. :)

   Poista