sunnuntai 17. marraskuuta 2013

ihanuustilaus

Mulla olisi rästissä käsityöpostauksia(kin). Että ihan ilman värkkäyksiä ja näperryksiä ei syksy ole kulunut...vaikka enimmäkseen on kyllä tullut näprättyä noita pieniä varpaita ja pehmoisia poskia. Ei mitenkään vastenmielistä puuhaa sekään. :)  Syksyllä olin valokuvasta painokankaaksi-kurssilla ja nekin tuotokset ja systeemit ovat ihan kertoilematta, käsityökerholauantaiden tuotokset odottavat koneen uumenissa, tosin yksi (tai kaksi) ei ole ihan valmis...ja yksi ihanaihana tilaustyökin on kuvina tallettetu omalle koneelle. Yksi  kankaanpainopäivä vietettiin siskon kanssa ja niistäkin kankaista olisi kuvia... Muutama vaatekappalekin olisi; prinsessan  paita ja pikkumiehen garderobin täydennykset. Huomasittehan monikon viimeisessä? :)

Niin hankala päättää mistä päästä noiden julkaisun aloittaisi..pitänee mennä fiilispohjalta tämä ensimmäinen. :)

Piiiiitkän kesätauon jälkeen syksyllä kävin blogin sähköpostissa ja löysin sieltä ihanan pitkän kirjeen  jossa kirjoittaja kertoi herkän tarinan perheestään, lastenlapsistaan ja uudesta tulokkaasta, uudesta lastenlapsesta jota pojan perheeseen odotetaan. Kirjeen lähettäjä kertoi,että haluaisi antaa odottavalle äidille samantapaisen työn kuin se minkä olin vienyt neuvolantädille tai se, jonka  tein jäädessäni äitiyslomalle viime keväänä. Miten ihana tilaustyö! Sain palata mielessäni noihin vauvanodotuskuukausiin ja niihin perhosen siipien liikahduksiin...Työn toteutukseen, väreihin ja muuhun sain vapaat kädet. Onneksi sain kuitenkin pienen inspiraatiotilkun ja muistojen pitsejä liitettäväksi työhön.

Pitkähkön toimitusajan tämä kyllä vaati...mutta nyt se on valmis, paketoitu, kääritty lämpimin ajatuksin ja viety postiin. Se on matkannut toiselle puolelle Suomea ja tiedän sen saapuneen perille. Mukavia sähköposteja olemme vaihtaneet tilaajan kanssa useita ja minusta tuntuu ihan että olemme vähän tuttuja jo. :)

Pienen tilaajalahjan lisäsin pakettiin ihan omin lupineni. :)
 Kyllä olikin mukavaa tehdä tätä! Vauvanodotus on niin erityistä aikaa. :) Nyt te ketunpesän vierailijat, minkä noista yllä luetelluista käsityöjutuista haluaisitte nähdä seuraavaksi? Kertokaahan. :)

16 kommenttia:

 1. Ihana työ ! Miten olis seuraavaksi vaikka sitten niitä painokankaita ja ehdottomasti sitten mitä sieltä ompelukoneesta on syntymässä ja jo syntynyt runoista ? T: malttamaton Maire

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. laitan korvan taakse! painokankaat ja runotyöt. :) jokos maton loimi on loppu? täällä on vielä hapsut solmimatta :)

   Poista
 2. kaunis:) runotyöt mua kiinnostaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos :) ja runotöitä onkin jonoksi asti...sen verran pukkasi inspiraatiota tuon tehtävän kohdalla.

   Poista
 3. Niin kaunis työ. Varmasti lahjan saaja on ilahtunut:-). Kiva nähdä myös mitä teit pikkumiehen vaatekaappiin:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! sitä minäkin toivon. :) täällä on kuules saumuri surrannut...paitoja, puolipotkareita...jumpsuit...kuvaamatta vielä! laitan nämäkin korvan taakse. :)

   Poista
 4. Piti ihan nielaista -niin ihanan herkkä työ, muttei jäänyt pala kurkkuun. Minäkin haluaisin nähä niitä pikkumihen vaatekaapin luomuksia ja painokankaita. Tilaajalahja, aiku herttainen.Täällä käytiin ostamassa käärepaperia, teippiä, liimaa lapsukaisille. Olipa mukava kauppareissu ja autossa soi joululaulut. t. Pirta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hyvänkuuloinen kauppareissu! täälläkin vähän jo joulua...soittoa, laulua. korvan takana alkaa olla tungosta. :)

   Poista
 5. Ei voi taas muuta kuin huokailla. Tuo paketin päällä oleva hörhellyskin niin ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hörhellyshän se piti siihenkin laittaa. kaksi kartonkiympyrää ommellen yhteen. :)

   Poista
 6. Kankaanpainantapäivästä!!!!!
  Aivan ihana, kauniin herkkä tilaustyö. Upeasti toteutettu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! kankaanpainopäivän tuotokset pitänee ottaa seuraavaksi työn alle :)

   Poista
 7. Ihana työ <3. Minä haluan nähä ihan kaikki tekeleet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tämä aihe on niin sydäntä lähellä. <3 pitääpä yrittää laitella tuotoksia, jotenkin niin hidasta mulla tuo kuvien kanssa värkkäily kun aina toisessa kainalossa tämä pikkuaarre, ei tahdo olla aikaa tähän muulloin kuin herran ruoka-aikaan. :)

   Poista
 8. Se valokuva kankaalle kiinnostaisi ....
  -Katri-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. valokuvasta painokankaaksi? siinä olikin kyllä mielenkiintoinen kurssi, pitääpä yrittää se referoida. :) kiitos viimekertaisesta! pitsikehyskin tuossa odottelee..jotain ajatusta siitä olisi jo :)

   Poista