keskiviikko 22. tammikuuta 2014

viipottajan uusi paita

Pienen miehen garderoobin täydennykseksi ompelin paitoja. Alkoi olla totaalinen paitapula. talvisaikaan kiva kuitenkin bodyn päälle laittaa toinen kerros, kun lattianrajassa aina vähän vetää, ja liikennettäkin on sen verran että ovi on auki  tuon tuostakin. Välillä hirvittää miten lattialla joskus onkin kylmä!

 Kovin kauaa ei poikasen päällä sama paita vanhene, innokkaita vaatettajia löytyy siskolaumasta. Kyllähän ne likaantuvatkin, nimittäin on sen verran heiluvaista sorttia tämä poju syötettäessä  että lusikalliset lentelevät kyllä ohi ruokalapun melko monesti. Innokkaita syöttäjiäkin löytyy, ja joskus vähän alamittaisia nekin. :)

Kangas pehmeää ja mukavan tuntuista. Joustavaa, ehkä vähän liiankin venyvää minun makuuni.Jotain trikoota. Ehkä Nanson? Paikallisen kangaskaupan palalaarista.

Kaava perusraglanbodysta pätkäisty.

Vauhdikkaan veijarin kuvaamisessa on omat haasteensa. :)


(Huomaattehan miten kauniisti aamuaurinko kultaa kuvissa taustalla näkyvän pyykkikasan...)


Tuossa alimmaisessa kuvassa näkyy paidan helmakäänne, ompelukoneestani löytyy tuommoinen joustava ommel. Jotenkin se oli niin yhteensopiva tuohon paidan kuviointiin. :)

12 kommenttia:

 1. Voi pojanpötkäle<3. Tuollaisissa asennoissako sitä nykyään ollaan? Söpön paidan olet tehnyt. Kangas on kivan näköinen ja helmasauma sopii kuvioon erittäin hyvin. Enpä olisi muuten hoksannut auringonkultaamaa pyykkikasaa, jos et olisi maininnut :D

  VastaaPoista
 2. pötkäle kulkee pitkin ja poikin, aina tilaisuuden tullen kampeaa itsensä pystyyn ja puita pitkin jo vähän...aika kaamea kaveri alkaa olla. :)

  VastaaPoista
 3. ihana paita :)Ja en muuten minäkään mitään pyykkikasaa huomannut :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. pyykkikasa on täälläkin niin jokapäiväinen asia että en minäkään sitä kuvatessa huomannut, blogiin laittaessa sitten hoksin...nooo, se on niin tavallista. :)

   Poista
 4. Kiva paita, kaunis tuo kangas, mieki löytöpalasta hamstrasin :)! Mut pitää varmaan kaventaa kaavaa, ettei tuu lörppä ;)! Ei kyllä pyykkejä huomaa:)! Mie meinasin pistää kerran melkein metrin korkuisen pyykkivuoren kuvan blogiin, mutta en tohtinu säikäyttää pieniperheisiä:D!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kangas on kyllä kaunista, kivat värit. minusta on nyt niin mukavaa käyttää noita poikavärejä :) kun pitkään on ollut näitä rinsessoja jotka kelpuuttavat vain pinkin ja sen sukulaiset. :)
   voi olla parempi ettei kuvata pyykkivuoriamme :D

   Poista
 5. Mihin se aika menee? Nyt jo noin vauhdikkaasti mennään... Ja nuori herra on puettu sävy-sävyyn. Innokkaita (ja vauhdikkaita) tutkimusmatkoja hänelle ;)
  Pyykkikasa on aivan selvästi samaa iloista värimaailmaa kuin mitä edellisen postauksen kankaat.

  Ihastelen tuota ikkunasta aukeava värimaailmaa - on niin valoisaa ja kaunista. Aurinkoinen talvisää. Tyydyn ihailemaan sitä täältä ruudun takaa ja imen kaiken voiman ja energia sieltä :)
  -Katri-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aika menee liian lujaa pikkulasten kasvamisen kohdalla. :) energiaa kaivataan, ihanaa että aurinko on näyttäytynyt jo monena päivänä, ja tänään saatiin lisää lunta! hyviä vointeja sinne :)

   Poista
 6. Meijän sohva taitaa olla samaa sarjaa. Jostain sieltä kaiken pyykin alta/takaa saattaa hyvällä onnella kurkistaa sohvatyynyn kulma, jos se ei oo kerenny tippu sohvan alle. :)

  Sulonen viipottaja teillä, syötävät posket :*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. yleisesti ottaen en ole meilölä tavannut sohvatyynyjä. meille tullessaan ne muuttuvat sohvanvierustyynyiksi, tai jopa noiksi sohvanalustyynyiksi. tai sitten ne vaihtavat kokonaan rotua ja ovat majanrakennustyynyjä.
   posket ovat niin parhaat! parasta pullataikinaa, kiinteää mutta niin pehmoista. :)

   Poista
 7. Ihana pikku-ukko <3
  Mukavaa lauantai-iltaa teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ukko on kyllä niin makoisa paketti. Hymypoika. Kiitos, sinne myös ihanaa viikonloppua. :)

   Poista