tiistai 25. tammikuuta 2011

kaikenlaisia päiviä

Ulkona on niin kaunista! Oksat ovat kuorrutettuja hienolla huurrekuorrutuksella, ja lunta on PALJON. Lumitöitäkin on ollut paljon. Kiitettävästi on talonmies ne hommat hoitanut :)

Muutenkin on ollut jotenkin kaikenlaista. Ei oikein osaa sanoa onko nyt niin kiireistäkään... mutta kaikkea päivät täynnä.

Ulkoilmaa on tullut ihasteltua lähinnä lasin läpi.Aurinkokin on välillä käynyt näyttäytymässä, aavistus keväästä tottatotisesti on ilmassa!

Tämän mökin talonmies olisi voinut käydä katolla pudottamassa lumet...:)

Joitakin kertoja olemme tässä viime päivinä käyneet retkeilemässä. Oleellista on eväät. :) Kuumaa kaakaota ja hillomunkkia. :)


Pienin nukkuu makoisat unet kun auto hyrskyttää ja muut puuhaavat mukavia retkihommia.
Meillä äiti-ihminen on vähän hidas lähtemään retkille mutta onneksi isä-ihminen on innokkaampi ja järjestää meille ohjelmaa :) kun vapaapäivät sattuvat sopivasti.
Ja jotta ei totuus unohtuisi ;) niin myös näitä vekottimia. :)
Kaikenlaista puuhaa. Pientä ja välillä isompaakin. Tiskikoneen reistaillessa on tiskattu käsin.
Ajettu eestaas ja toiseenkin suuntaan, ja taas takaisin. Leivottu,saunottu, kokattu,herkuteltu, siivottu, pyykätty, kyläilty, askarreltu, ommeltu, kannustettu pientä kävelijää koko perheen voimin, nukuttu huonosti- ja taas aloitettu sama soppa kuitenkin eri maustein joka päivä.
Ompelurintamalla sekavaa suttua. Keskentekoiset haalaripöksyt eivät paljoa vaatisi mutta kun ei niistä tullutkaan semmoisia kuin ne niillä kuuluisilla sielun silmillä näyttivät. äsh.
Oikeastaan tämän postauksen piti olla jotain aivan jotain muuta ja sen olisi pitänyt ilmaantua jo joitakin päiviä aikaisemmin. Mutta. Puhelimen ja tietokoneen välinen napanuora on kateissa, eikä ole aktiivisista etsinnöistä huolimatta ilmoittautunut.
Näillä mennään ;)
-hanna-

6 kommenttia:

 1. Retkeily on ihanaa. Ei ollakaan aikoihin harrastettu. Kirjoitit tuolla toisaalla, että pysyn blogissani asiassa. Joo, jos lähtisin sille toiselle tielle, niin loppua ei näkyis. ;) Mutta tosi mukava on lukea tämmöstä tekstiä kuin sulla.

  VastaaPoista
 2. Tuula, sittempähän niitä kaivattuja päivityksiäki ehkä tulis useemmin :)

  VastaaPoista
 3. Hanna, nämä on niin hupasia nämä sun jutut. ja ihan tavallisesta elämästä! Ja että jaksat toistenki iloksi niitä rustailla :)
  -mervi

  VastaaPoista
 4. Ihanan elämänmakuista! :)
  Ompelutouhut on täälläkin tauolla. Kaikenlaista muuta touhua tuntuu riittävän jopa kiireeksi asti. Blogin päivittäminen on jäänyt taka-alalle. Jospa aurinko näyttäytyisi useammin ja sais siitä energiaa elämään! :)

  VastaaPoista
 5. kiitos kommenteista :)
  Elämänmakua on tässä sopassa joskus mausteena liiaksikin...vaikka se kait se parasta on :)
  Olisihan se mukavaa kun olisi ihania ompeluksia esiteltäväksi niinkuin alkuperäinen tarkoitus oli mutta kun ei , niin sitten sitä kirjoittelee kaikkea muuta mitä päässä pyörii.:)
  Kun omia juttuja lukee jälkeenpäin niin melkein nousee tukka pystyyn... mutta se riski tässä hommassa on :) ja aika näky se olisikin jos mulla nousisi tukka pystyyn, vai?? :D

  ja Tuula: anna palaa vaan :D

  VastaaPoista
 6. Kyllä nää sinun jutuissa on aivan ihanaa
  arkea jossa vaivanenkin virkistyy kun lukee...:):)

  VastaaPoista