torstai 20. tammikuuta 2011

korupaita
Tässäpä tämä tuotos :) Tyttönen tykkää ja minä kans. :)
Ensimmäisessä kuvassa näkyy tuo hihan malli, se on tosi kivan näköinen. prinsessamainen. :) Oikeasti apliksen reunassa ei kyllä ole tuommoisisa ruttuja..asettelu jotenkin jäänyt puolitiehen :)
Kangas jotain 80-lukulaista sukulaistätien arkistoissa marinoitunutta collegekangasta ja aplistilkut tilkkulaatikon aarteita. kaava ottobren uusimmasta lehdestä puhvihihatunika tai joku sentapainen.. ihana malli muuten! Nytpä muistin että tällä kaavalla tehtyä toista paitaa ei ole tullut kuvattua. Pitääpä korjata se tilanne kunhan malli kotiutuu koulunpenkiltä.


-hanna-

7 kommenttia:

 1. Onpa ihana ja raikas. Tosi kiva idea tuo koruaplis.

  VastaaPoista
 2. Ihana! Kivasti passaa neitokaiselle tuo keltainen väri :)

  VastaaPoista
 3. Sinä se jaksat värkätä. Oliko muuten kamalan leveä helmasta tuo malli? Mun piti ostaa lehti, kun oon perunu tilauksen. Ihana paita!

  VastaaPoista
 4. ihan alkuun pitää kyllä vielä mainita että idean tuohon nappasin rockingskidi-blogista, jossa oli tehty useampia erilaisia samalla idealla:) tämä on semmoinen oikein tosi keltainen, ensin vähän mietin että onko turhankin räikeä, kunnon kasariväri, mutta ihan kiva loppujen lopuksi. täällä ois tilauksessa korupaitoja useammallekin tytölle,kaikki tykkäsivät. :) tuolla idealla vois tehä monenlaisia koruja.

  anita: ei ole leveä, ei ollenkaan semmoinen kuin esim.se teekannutunika jossain vanhemmassa lehdessä. levenee sopivasti, mun mielestä.tämä on paita, ei mekko.
  joudun kans aina ostamaan vaikka ajattelen että en tarvi :) ottobre on ihanan inspiroiva lehti ihan katselumielelläkin eikä vain ompeluhetkellä :)

  VastaaPoista
 5. Sitte huomasinki, että tuolla samalla hihalla:) oli 2 mallia, toinen paita ja toinen joku riikinkukko tunika. Minä oon tehny edellisen lehen pienemmällä kaavalla Ässille monta paitaa.

  VastaaPoista
 6. Olipa mukava, kun löysit blogiini, niin nyt minäkin löysin tänne! Sun ompelukset (varsinkin aplikoinnit!) on niin makoisan ihania. Ja tykkään myös tavastasi kirjoittaa... :)

  VastaaPoista
 7. Onpa ihana paita ja tyttö. :) Niin raikasta! Terv. Satu-A

  VastaaPoista