sunnuntai 16. tammikuuta 2011

kulkutautisairaalasta

Niin että viime päivät täällä ketunpesässä on ollut varsinainen kulkutautisairaala. Viheliäinen vatsatautiepidemia rantautui sitten meillekkin, mistä lie. Yksi toisensa jälkeen päätyi kaulailemaan arabiaa (tai oikeastaan gustavsbergia) enemmän ja vähemmän.
Tällä hetkellä tilanne on 12/13. että viimeistä viedään, jos viedään. Kaikilla ei osumat menneet ihan sinne minne pitäisi.no,tulipahan siivottua muutama paikka oikein kunnolla.Yhden yönseudun irrottelin yläkerran portaikon reunalistoja ja koetin kehitellä apuvälineitä joilla sen mömmön saisin pois sieltä raoista... mukavampaakin hommaa olen tehnyt. :(

Nyt kuitenkin voiton puolella. Vajaassa viikossa koko komppania, ihan kiitettävän ripeää lajia tämä. Mutta kyllä se vie voimat!
---
Olen aloitellut yhtä mukavaa ompelujuttua, idean sain rockingskidi-blogista..paidan etukappaleelle tulee aplikoitu koru. Sitä värkätessä totesin taas kerran että ei näköjään kannata heittää pois mitään ihania tilkkuja. :)

Muutama muukin ompeluidea muhii päässä. En ole koskaan aikaisemmin tehnyt mitään Tilda-juttuja, nyt tekisi mieli tehdä tyttösille tildatyyliset nuket, prinsessoiksi muunneltuna. Mekkotehdas-blogissa oli prinsessalle oikea prinsessasänky korkeine patjapinoineen -ja herneineen , tietysti. :). Jotain sentapaista tässä seuraavaksi...ehkä. :)
Ja siinä tulisi tuhottua noita tilkkuaarteita kun niillä alkaa olla ahdasta.

siinäpä taas suunnittelua. :)

Meillä pikkumuru melkein kävelee! On se hurjaa miten aika kuluu...vastahan se syntyi. :)Muutamia askeleita ottanut ihan itsekseenkin, talutettuna tassuttelee vaikka koko päivän. Ja taluttajiahan riittää. :) Pikkumuru on välillä myös varsinainen sotkumuru. :) suklaakeksit on herkkua! tässä teillekin makupalat :)

-hanna-

6 kommenttia:

 1. No eipä siellä kurjuutta kummempaa sitten keksitty :D:D, tosi kurjaa tuo oksetauti - meillä ei ihme kyllä vieläkään oo sitä näkynyt. Toivottovasti yksi säästyi taudilta :). Tsemppiä vaan ja toivottavasti paluu arkeen sujuu ripeästi :). Ihanilta kuulosti sun ompeluidikset - jään innolla odottamaan valmiita tuotoksia :).

  VastaaPoista
 2. No menipäs vauhdilla ohi mahatauti! Meillä kesti viikkoja kun oli neljän päivän tauot välillä :=0! Ihastuttava tuo teidän pikku keksinnakertaja :) Näyttäs olevan pääasia sotkeminen eikä keksin syöminen ;).

  VastaaPoista
 3. Vai sellaisia päiviä siellä on vietetty. No se hyvä, että nyt olette paremmalla puolella. Olikohan Essillä silloin jo sitä tautia, kun nähtiin:)?
  Minustakin olisi ihana kokeilla tehdä joskus Tilda-nukkeja ja vieläpä prinsessan versiossa.

  VastaaPoista
 4. eipä tosiaan kurjuutta kummempaa :) aika ankea tauti se on, onneksi yleensä menee nopeasti ohi. ja iso poppoo kun sairastaa niin helposti menee pitkä aika, nyt meillä onneksi näin ripeästi. Katja: toivottavasti ei teille rantaudu jos oli silloin jo ilmassa... Ja otetaanpa tässä joku lauantai nukkeompelut :)

  VastaaPoista
 5. Vaivan mahtvan ihana upana syö piparia ja oln hyvää... vai on sielläkin ollut yrjö vierailulla...

  VastaaPoista
 6. Itte kellekki tievoks,jos yrjö on tulos vierailulle, nii ottakaapa 10 kpl valkopippuria veden kera,kuulemma yrjö-herra jättää sillo kyläilyt väliin:) Itse ei oo tarvinnu yrittääkään kokeilla mut läheiseni ovat testanneet ja hyvin on toiminu.

  VastaaPoista