perjantai 11. helmikuuta 2011

liivihameentapainen

pitänee heti laittaa kuvia tästä liivihameen ja tunikan risteytyksestä :)
kaikenlaisia näperryksiä piti upottaa tähänkin niin onpahan sitten pikkuinen pöllökin mukana matkassa. :)
Kullanvärisiä helmiä ja nappilaatikon ihanuuksia-kukkanappeja...Edessä isossa napissa roikkuu irrotettava pehmolintu. Voi olla että ei pysy tallessa, mutta se riski näissä on otettava. :)
Apliskuvaa piirrellessä ei tule ikinä mieleen että sehän pitää silittää se liimaharso jokaiseen pieneen palaseenkin ja sitten vasta kun on silitysvaiheessa tulee mieleen että vähemmätkin koukerot olisivat riittäneet. :)
Ommellessa miettii että sitäkin olisi voinut miettiä miten nämä kurvit ommellaan siististi.
Mutta tuli valmiiksi ja joitakin pikkujuttuja lukuunottamatta ihan onnistunut. :) (se alunperin mieleen tullut japanilaishenkisyys jotenkin väheni tästä työn edetessä mutta pilkahduksia siitä on havaittavissa. )

Helmi ainakin tykkää vaikka poseeraus alkoikin tässä vaiheessa kyllästyttää. :)

(jotenkin tökki tämä blogger ihan hirveästi-tekstit hyppelivät minne sattuu ja kuvat eivät suostuneet lisäämisen jälkeen liikkumaan minnekkään...? liekö blogistaniassakin kova pakkanen :) )

-hanna-

8 kommenttia:

 1. Mulla taas tahtoo olla aina ensin mielessä just nuo silitys ja ompelu jutut. Ja en millään viitsisi tehdä aplikaatioita niiden takia, ja kuvia haen valmiina jostain ku en osaa piirtää. Niin mahollisimman helppoa kuviota aina kahtelen :)

  -Kata

  VastaaPoista
 2. Voi kun oot tehnyt taas söpön...;)

  VastaaPoista
 3. Minäpä oon nähny tuon ihan niin läheltä, että sain hypistellä tuota lintua ja sen oli kuulemma äiti tehny.. Ihana!

  VastaaPoista
 4. Ihana mekko taas! Kyllä kandee vähän riskeeratakin, että jos pääsee tirppa karkaamaan... Kai teit kokonaisen tirppalauman, että on reserviä ;).

  VastaaPoista
 5. Onpa taiteellinen, kaunis ja niin toimiva. Se on vielä niinkin,että varmasti tullee hyvä mieli kun näkkee oman lapsensa päällä luomuksensa, vaikka riskillä tehdynkin. Mekko henkii hellyyttä jälleen. Kiitos Hanna kannustuksesta!

  VastaaPoista
 6. kiitoksia kommenteista kaikille :)On tämä minustakin aika ihana :) ja aika hyvä idea oli tosiaan tuo tirppareservi karkulaisten varalle! :)

  on se mukavaa kun lapsi tykkää siitä jutusta joka on ommeltu juuri hänelle. :) isossa porukassa on kiva saada joskus jotain ihan ikiomaa eikä aina periä isonsiskon vanhoja :)

  VastaaPoista