sunnuntai 13. marraskuuta 2011

iskänpäivä
Tänään on lahjottu ja laulettu, naurettu ihanille askarteluille, sovitettu kravatteja,syöty hotelliaamiainen, puettu päälle mekot ja ihan vähän vaan hermoiltu siitä  kuka saa istua iskän vieressä. Lahjat olivat hyvin energiapitoisia...raskas työ vaatii raskaat huvit. :) Aika mukavia nämä iskienpäivät.  Lasten askarteluista innostuneena piti äiskänkin yömyöhällä värkätä kortti-tykkään tehdä näitä lehtileikesysteemejä. Joskus löytyy tosi sopivia...:)Kaikille isille iloista ja onnellista juhlapäivää, kakkukahveja ja päiväunet! Hyvä kirja semmoisesta tykkääville, lukurauha ja karkkipussi. Ulkoilijoille kävelylenkin päätteeksi hyvää ruokaa, kaikille leppoisaa yhdessäoloa ja lämpimiä rutistuksia.  Iskät ovat päivänsä ansainneet. :)

Me lähdemme nyt hirvipeijaisiin, valmiiseen ruokapöytään iskänpäivien kunniaksi.:)

-hanna-

2 kommenttia:

  1. sipinää,supinaa,tuhinaa,tohinaa...malttamatonta odottelua..ja kortti-kasaa iskän masun päälle:)sitähän se isänpäivän aamu on...Tuo tekstailu-kortti on hieno idea,mulla tuli vuosia tehtyä tuolla systeemillä lasten kans yhteinen iso kortti!Ja aina jalan/käden-jäljet matkassa,nyt tyydyin toisen tekemään valmiiseen korttiin...

    VastaaPoista
  2. onhan se tosi jännittävä päivä. :) kortteja meilläkin tuli paaaaaljon enemmän kuin talossa asukkaita, se on niin mukavaa askarrella iskälle kortteja.

    multa ei onnistu muunlainen korttiaskartelu, tuommoisia leikattuja vain saan aikaiseksi. sinultahan onnistuvat kuitenkin monelaiset kortit... :)

    VastaaPoista