maanantai 28. marraskuuta 2011

kahden kauppa :)

Viime päivien kiireiset ompelurupeamat ja huovutusprojektit saivat huipennuksensa ensimmäisenä adventtina. Säästä huolimatta jouluinen tunnelma valtasi messuiluhallin ja sinne mekin suuntasimme siskon kanssa tällä kertaa henkilökunnan puolelle pöytää. :) Asiakkaan puolella on tullut oltua useita kertoja mutta myyjän roolissa ihan eka kertaa.

Suunnittelupuolella oli tehty töitä huomattavan paljon isommalla volyymilla kuin tuotantopuolella...ihan kaikki suunnitellut jutut eivät valmistuneet ajoissa tai niissä oli jotain muuta probleemaa...niinpä tällä kertaa ketunpesästä lähti mukaan paitapuserokierrätysmekkosia, enkelihuovutuksia ja leipomuksia. Siskon tuotantolinjasto oli ollut tehokkaampi ja tuotteliaampi, huovutettuja juttuja löytyi joka lähtöön: neulatyynyjä, patalappuja, lapasia, ovikransseja ja tietysti ne tontut!

Messuvieraat  juuttuivat noiden aitojen tonttumaisten otusten eteen hymyillen ja ihmetellen.Ja aika moni tonttu muutti uuteen kotiin. :)

Lähdimme viettämään messuille virkistyspäivää ilman sen suurempia myyntitavoitteita mutta virkistyksen lisäksi saimme mukavasti myytyä juttujamme, tapasimme mukavia ihmisiä ja  ripauksen saimme jaettua inspiraatiota ja innostusta kierrätysompeluun ja muihin kierrätyshenkisiin käsitöihin.


Ehkä ensi vuonna uudestaan. :)

-hanna-

9 kommenttia:

 1. ehottomasti ens vuonna uudestaan,tottakait!ei sitä tartte ees miettiä...sehän on selevä asia,niin paljo kaikkee ihanaa ootta teheny:)

  VastaaPoista
 2. Kyllä näyttääkin tunnemalliselta, jouluiselta. Olispa ollut mielenkiintoista olla paikan päällä ihastelemassa teidän aikaansaannoksia.

  VastaaPoista
 3. Minäpäs kävin ihastelemassa.. ja jotain lähti mukaankin :)
  Kaikista ihanin osasto! ehottomasti!!

  VastaaPoista
 4. ... ja kolmannen korvapuusti." Oi jospa oisin saanut olla mukana." Arvata saattaa, että siellä on joulu tarttunut pippoon ja hihhaan. Aivan lutusia nuo tontut ja mekkoset ja kaikki. Oliko Hilda mukana? :D t. pirta

  VastaaPoista
 5. suvi: kyllä sitä pitää vaan miettiä :) mutta tosipuheessa mieli kyllä tekis.

  Katja:Oispa ollut mukavaa jos olisit ollut mukana :)

  mummo: :) kiitos vain!

  pirta: kolomannen korvapuusti. :D joulumieli kyllä tarttui...toivotaan että kohtalaisen tiukasti, meinaa nimittäin vähän jo irtoilla ne joulumielet...jospa pysyisivät. ;)

  Hildan mukanaolo olisi ollut kyllä mielenkiintoista...valitettavasti tyllerö viihdytti vain kotiyleisöä! :D

  VastaaPoista
 6. Kylläpä näyttää ihanalta tuo teidän osasto! Onko noita huovutustonttuja hidas tehä? Tekis mieli kokeilla mutta pelkäämpä ettei mun kärsivällisyys riittäis :/ .

  VastaaPoista
 7. ihanan näköinen on teidän osasto, laita lisää kuvia, jos sinulta löytyy:)

  VastaaPoista
 8. tinttara: kiitos :) yllättävän nopeaa se on kun on muutaman tehnyt-ensimmäistä kyllä tuhersi aika kauan. se on hirmuisen mukavaa! tontut ovat semmoisia persoonia, ne ikäänkuin vain tulevat sellaisiksi kuin sattuvat tulemaan. :) kannattaa kokeilla. :)

  hanna: kiitos, pitääpä laittaa kuvia jonakin päivänä. :)

  VastaaPoista
 9. Käsityö- ja kauppiasgeenit ne tässä jyllää ja kauppa se on joka kannattaa! :)

  VastaaPoista