maanantai 10. joulukuuta 2012

kaistanvaihtoja

Joooooo.
Ja jooooooooooooooo.

Elämä on semmoista että ajaa ikäänkuin viereistä kaistaa  ja tajuaa että oma elämä menee ohi  perävalot vilkkuen.

Kaikenlaista ja kaikenkarvaista menoa, touhua, viemistä, tuomista ja käymistä,suunnitelmaa ja toteutumaa, toteutumatta jäänyttä ja muuten vaan mahdottomuuksia. Kiirettä ja vähemmän kiirettä-välillä ihan pysähtynyttäkin. Näpertelyä ja suuria linjoja, yksityiskohtia ja kokonaisuuksia.

Monenlaista. Samanlaista ja erilaista,ainutlaatuista.

Meidän elämää. (Välillä tosin voisin ajaa elämäni kanssa ihan samaakin kaistaa.)

-----

Yhtenä iltana joulukorttileimailua, hullunhauskaa seuraa ja tekemisen iloa. Ja tuotosta!

       (tässä pitäisi olla kuva)

Ja niinhän siinä vaan taas on käynyt, että kuvatila on vaihteeksi täynnä ja näitä ihmeellisiä ja laadukkaita, uniikkeja ja silmiähiveleviä tuotoksia ette nyt päässeetkään huokailemaan. Tämä hommahan on ollut jo aikamoisen kauan kuopan reunalla sen suhteen että kuvatila on piiputtanutja piiputtanut ja sille on annettu vain  kevyttä tekohengitystä. Nyt se poloinen aivan tikahtuu  ja tällä nörtillä ei ole ollut A. aikaa, B. osaamista  ja C. voimavaroja perehtyä moiseen salatieteeseen kuin lisätilan hankkimiseen, vanhojen kuvien poistamiseen tai niiden pienentämiseen.
Jotenkin siinä näköjään käy nyt sillä tavalla että blogilla on vähän sama tilanne kuin tällä näpyttelijällä.. että kapasiteetti loppuu. nih.

Jospa tässä jonakin päivänä paremmalla (vuorokauden)ajalla. Iliman kuvia en ala millekkään. Ja enkä kyllä ala iliman blogiakaan.

      (kuva)

      (kuva)

Kävin päivällä huokailemassa Annanpäivillä. Huoh. Kaikkea kaunista ja uskomatonta käsintehtyä.  Huokaus.


6 kommenttia:

 1. Onpas joku muuki yökyöpeli :D Oikeesti ei ois mitään aihetta enään valvoa, siis niinku blogien selailun lisäksi. Korkeintaan hampaitten pesua.

  Täälläki on elämä semmosta, että viikot vain mennä hurahtaa, eikä perässä taho pysyä. Jouluunki vain parisen viikkoa ja korttivärkit vielä tiimarissa... saappaat nähä miten niitten kans käy. Päässä ne kyllä on valmiina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. yökyöpeliys on osa minua, ehdottomasti. :) mistä se tämä viikkojen hurahtelu on oikein ilmaantunut??? ei kerrassaan meinaa perässä pysyä. viikot vierii...

   korttivärkit on täällä ihan tuossa pöydällä..tosin se kuva joka lähtee isommalle joukolle (tai pitäisi lähteä)on vielä koneella odottamassa tekstiä ja muuta säätöä...vähän jotain tottakai uupuu mutta vielähän tässä on monta päivää aikaa. :)

   Poista
 2. elä ikinä lopeta bloggaamista,sun kirjotukset aina niin kivasti piristää päivää..Ja tieten kuvat siihen sopivasti mukana...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hih Suvi-musta taas itestä tuntuu että ei näistä kyllä piristy...yhtä ankeaa sotkua ja kaaosta. aika arkinen blogi kertakaikkiaan. eilen ilalla (yöllä) lueskelin vanhoja postauksia aikani kuluksi kun uni karkasi jonnekkin toiselle puolelle maapalloa...ja totesin että kyllä niin samaa rataa pyörii mun jutut. mutta siitäpä sitä kirjoittaa mitä elämä täynnä. voi tehdä diagnooseja. :)

   Poista
 3. Ootkohan saanut jo kuvatilaongelmaan ratkaisua.. Tässä yksi linkki, josta saattaisi olla hyötyä: http://pienilintu.blogspot.fi/2012/11/picasa-albumiko-taynna.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tuon yhdenlaisen ratkaisun tein...saa nähdä miten se oikein alkaa toimimaan. kiitos linkistä! kävin kurkkaamassa ja näyttää siltä että ei siihen muuta ratkaisua ole kuin poistella ja pienentää ja lisäillä sitten uudestaan...hurja homma! jotenkin ei raaskisi poistella kokonaan kuvia tuolta alkupäästä...joskus on kiva katsella tätä päiväkirjaa itsekin, ja muistella menneitä. :)

   Poista