tiistai 27. tammikuuta 2015

asusteita!

Joulunpunainen takki kaipasi tyyliin sopivaa hattua ja huivia. Alkuperäinen ajatus oli ommella musta turkishattu, baskerintapainen ja samasta karvasta huivikin. Rukka-tehtaiden poistomyynnistä olen vuosia sitten hankkinut ihanan sileän mustan tekoturkkikankaan joten se on jo olemassa jossain arkistojen kätköissä...kukaan ei vain muista missä kätkössä se on.

Musta tekoturkis jäi sittemmin pois suunnitelmista kun joulupukki toi takin omistajalle ihanan kaulahuivin! Isosisko auttoi joulupukkkia ja kutoi suloisen ja pirteän jämälankahuivin jonka värit ovat niin passelit tuohon neitokaisen porotakkiin. Ja juuri oikean punainen baskeri löytyi kirpputorilta!

Kuvakavalkadi, hovikuvaajan kamerasta. :)
Kuvissa vilahtavat myös ihanat lapaset..joulupukki toi ne pikkuveikalle mummolan tontuilta...kiitos!

Niin on mukava laittaa nämä kauppaan, kylään ja kerhoon. :) Ja ihan pakko kertoa teille tämä iloinen uutinen että ompeluinspiraatio on kurkistellut! Mekkoja ja tunikoita!

11 kommenttia:

 1. Aah, kiitos inspiraatiokuvista! Tuo huivi on niin IHANA! Taidan omista jämälangoista ruveta samanmoista rustaamaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oleppa hyvä!! Ihanaa jos sait inspiraatiota. Minä olen toivoton neuletumpelo. Tässä ihan tuntuu siltä että pojasta polvi paranee. :)

   Poista
 2. Voi, että tuo huivi on ihana! Niin ja kuvat kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin tästä tuli niin kiva huivi! En olisi itse saanut aikaiseksi. :) Kuvista oli niin vaikea valita vain muutama niin laitoin kaikki. :) Tai no, puolet. :)

   Poista
 3. Pirteät kuvat hovikuvaajalta! :) ihana asukokonaisuus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On onni omistaa innokkaita kuvaajia perhepiirissä! Olisi vieläkin hitaampaa tämä bloggaaminen jos olisin vain omien kuvien varassa. Takki ja asusteet ovat kyllä olleet niin ilo silmälle. :)

   Poista
 4. Asusteet niin piste iin päälle. Ja taitaa olla tarttuvaa tuo ompelu innostuksen löytyminen ��. Niitä Rukan tehtaan vähä vaikka mitä, löytyy niin oudoista paikoista ihan kuin ois pitäny iteltä(ki) piilotella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Asusteet ovat juuri se kuuluisa piste. :)Innostus kyllä tarttuu...yhdessä tekeminen on aika parasta. <3

   Poista
 5. ihana asu ihanalla tytöllä <3

  VastaaPoista
 6. Suloisia asusteita, suloisella Lapsukaisella! :)

  VastaaPoista