torstai 12. helmikuuta 2015

jääkarhunpoikasia

Koiravauvoja. 

Koiramamma oli aika muhkeana viimeiset viikot, vähän jännitimme montako nappisilmää siellä mahtaa olla, ja aika monta oli! Ihan pääsin kätilön hommiinkin. Yhden yönseudun siinä istuimme ja ihmettelimme. Välillä kävi eläinlääkärikin katsomassa mammaa ja ihmeen hyvin kaikki meni. Yksitoista valkoista karvapalleroa. Kuin jääkarhunpoikasia. Ihania ovat, katsokaa vaikka!
25 kommenttia:

 1. 'Emme me pienet koiranpennut muuta kuin leikkiä lyömme, nuuhkimme ilmaa kuonoillamme siinä on meidän työmme...' <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sitä aikaa odotellessa. vielä ne oikeastaan vain syövät, syövät, ja syövät. ja nukkuvat. niin ja kasvavat! hurjaa vauhtia! :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. nämä ovat ihan ylisuloisia. :) joku tuossa valkoisessa värissä tekee ne vielä suloisemmiksi kuin koiranpennut yleensä. :)

   Poista
 3. Mamma Mia mitä murmeleita! Ootte onnenpoikia kun saitte tuollaiset pallerot...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nyt ne ovat vielä todellakin oikeita murmeleita. :) mönkivät pentulaatikossa ja syödä lupsuttavat. ja sitten mahat pinkeinä nukkuvat seuraavaan ateriaan saakka. ihania ovat! :)

   Poista
 4. Ihania! Koirakuume nousee. Mutta on siinä äitimammalla imettämistä ja hoitamista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nämä ovat kyllä pahoja mitä koirakuumeeseen tulee. :) on siinä emolla hommaa! todella hyvin kyllä pentuja hoitelee. :) vielä menee aika helposti mutta kunhan vähän kasvavat niin alkaa olemaan hommaa tässä muillakin kuin koiraemolla. :)

   Poista
 5. ooooh... ihan ikkusen meinaa tulla joku kuume... Vaikken oo vielä onneksi höyrähtäny, aatellu että tässon arkea jo tarpeeksi ilman tommosta.. vaan onhan nuo niin söpösiä että! <3 Mutta kyllähän ne kasvaa ja ei oo sitten niin söpösiä ainakaa aina..."noo yrittää nyt selittää itelle" :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. söpösiä ovat. ihan menee itselläkin höpsöksi päivät kun ovat niin mukavia. on koirista kyllä hommaa. meillä mies ja pari reipasta innokasta tyttöstä kyllä huolehtivat pääosin...ja kyllä elämäntilanteet niin vaikuttavat. kun lapset vähän kasvavat kaveriksi, niin sitten höyrähdä. :)

   Poista
 6. Niin pieniä jääkarhun pentuja! On siinä vilskettä, kun nuo vähän kasvaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. on siinä tassuja ja hännän vipatusta. :) pikkujääkarhuja ne kyllä ovat. meillä ei ole ennen ollut tämänvärisiä pentuja..melkein kaikkia muita hirvikoiravärejä on tainnutkin olla. nämä valkoiset ovat kyllä kaikista söpöimpiä, ehdottomasti. :)

   Poista
 7. Voi mahtava miten ihania! Tuo on niin liikuttavaa, kuinka ne käpertyy toisiinsa:)

  VastaaPoista
 8. En tykkää koirista, mutta nuo on kyllä suloisia nuo pennut. Koiriin minulla liittyy vähän pelkoakin: hyvää ystävää kerran puraisi hurtta ja näin sen vierestä. Kamala tapaus oli lapselle. Vai olit kätilönä, hieno juttu�� Minäkin oon kerran yrittänyt vasikkaa pelastaa poikimisessa, mutta yritykseksi jäi ja viimeiseksi kerraksi! Iloa pikkupentujen hoitoon! T. Pirta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juu kaikki ei ole koiraihmisiä! ja tuommoiset kokemukset ovat kyllä kurjia, niistä jää varmasti pelkoja, suloisia ovat, ja näin koiraihmisenä kyllä tykkään mahdottomasti. mutta onneksi lähtevät aikanaan maailmalle. :)
   vasikan maailmaan auttaminen jäisi minulta tekemättä...kaikkea sitä tosiaan on mihin voi joutua. Tämä kätilöntyö oli aika helppoa ja kevyttä siihen verrattuna...luulisin.
   iloa tästä saa, ja jossain vaiheessa lisäiloja kyllä tarvitaankin...kun hieman tulee ikää lisää niin alkaa työmaa. saattaa tulla kuvia siitäkin vaiheesta. :)

   Poista
 9. Vastaukset
  1. Hei laitoin sulle postia tohon gmailin osoitteeseen :-)

   Poista
  2. söpöjä ovat. :) Ja kiitos postista! <3

   Poista
 10. Niin suloisia ovat...Haluttaisi tulla katsomaan noita ihania palleroita :). Aivan mielettömän ihania kuvia taas, ääneen piti ihmetellä niitä :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nämä ovat kyllä aivan erikoisen suloisia koiranpentuja. kuvaaminen oli hiukan haasteellista..haju ei valitettavasti välity kuvissa ja alustakarva päätyi aika sukkelaan pyykkikoneeseen kuvaushetken jälkeen.:D Yhtä saa kuvattua ja kahtakin..mutta kaikki yksitoista jossain asetelmassa on sula mahdottomuus. :D

   Poista
 11. Voi hyvä ihme ihania!!!Oletteko saaneet kaikille jo uuden kodin?Paljon voimarapsutuksia urhealle äitikoiruliinille♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kaikilla on jo uusi koti tiedossa. :) pitääpä oikein ekstrarapsutella mammaa! on siinä kyllä ruokkimista, :)

   Poista
 12. Oijoi miten kerrassaasn suloisia pentuja ja kuvia! ja tosiaan, uusia kuvia kasvun myötä odotellessa! Kyllä siellä tulee vilinää riittäämään muutaman viikon päästä!

  Näitä katsoessa koiravauvakuume senkuin lisääntyy, mutta koitan ajatella että mieluummin sitten muutaman vuoden päästä tai joskus hamassa tulevaisuudessa, tällä hetkellä ei olisi tilaa eikä aikaa.

  VastaaPoista