keskiviikko 10. joulukuuta 2014

Joulukuun 10.

Joulu on erityistä aikaa. Ilmassa leijailee salaisuuksia, on mukavaa kuisketta ja lämpimiä ajatuksia. Pikkulapsiperheissä salaisuudet ovat kamalan jännittäviä! Ja joulunodotuksessa on jotain taikamaista.

Usein joulun taika tarttuu. Onhan se niin mukavaa sen oman tähtisilmäikäisen kanssa miettiä minkälaisessa talossa joulupukki asuu, onko sillä nojatuoli vai sohva, vai tykkääköhän se kuitenkin enemmän kiikkustuolista.

Tontut ovat myös mietittävä asia. Niiden koko askarruttaa, samoin näkö, muistiinpanovälineet ja parrankasvu.

Tänään minä ajattelen erityisesti teitä kaltaisiani kotiäitejä joilla on pirpana tai kaksi, kolmekin tai vaikka useampia siellä kotona rakkaasti sekoittamassa aikuisten turhantärkeätä elämänmenoa.
Pirpanoilla  on monesti joulun alla vielä yksi iso ja askarruttava kysymys: miten kummassa pukki ennättää jouluna lahjoineen kaikkiin koteihin?

Jos teillä on sopivan ikäisiä tähtisilmiä,( tai jos ei ole mutta itseänne kutittava  uteliaisuus vaivaa) niin ihan luvan kanssa ottakaahan pirpanat kainaloon ja katsokaa tämä mukava, vähän jännittävä joulutunnelman nostattaja.
(minulla meni kyllä enimmäkseen lasten ilmeitä katsoessa :) )



Toki tämä video on mainos, mutta se on tässä kohtaa ihan sivuseikka. :)
Siinä on jotain vähän taikamaista..ja onpa siinä vähän viitteitä tonttujen parrankasvukysymykseen ja siihen isoon ja merkilliseen lahjojenjakomysteeriin. :)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti