torstai 17. maaliskuuta 2011

rinsessankuva

Vanhoja kuvia selaillessa tuli vastaan tämä viimekesäinen kuva Essistä isonsiskon rippijuhlissa...Välttämättä piti saada pukeutua tähän rinsessaihanuuteen. :) (äidillä olisi ollut jotain muunlaista vaatetusta varattuna mutta kävihän se noinkin )
Luin jostain mainoksesta että kuvista voisi teettää julistekokoisen suurennoksen ja mietinkin että tästä olisi aika ihana saada neidin huoneeseen jonkunlainen suurennos.
Samalla katselin muitakin kuvia teettämissilmällä ja huhhuh sentään sitä valinnan vaikeutta ja kuvien määrää!
Kertoilkaapa, oletteko tehneet niitä kuvakirjajuttuja netissä? (esim ifolor) kestävätkö katselua... yms. jos on kokemuksia niin mielellään otetaan vastaan..
Entäpä oletteko tehneet omista kuvista niitä ns. canvastauluja? Kaikenlaisia kivoja juttuja missä voisi käyttää kuvia ja muokkauksia on ihan mahdottomasti! Kalenterikin olisi tosi huippu juttu niistä kaikkein hupaisimmista kuvista. :)

Haaveilen paremmasta kamerasta...ja ajasta että voisin perehtyä kuvaamisen hienouksiin. Mutta toistaiseksi mennään tällä pokkarilla ja näillä tunneilla vuorokaudessa.

Ja sitten kysymys teille pätevämmät bloggaajat...mitä pitäisi tehdä kun kuvia lisätessä ne nykyisin muuttuvat johonkin koodimuotoon?Ja miten semmoista sitten siirretään?Ja vielä:miksi tämä teksti nyt yhtäkkiä lähteekin tästä keskeltä eikä kursoria voi siirtää jostain syystä rivin alkuun?

Ja vieläkin yksi kysymys kun vauhtiin päästiin...miten kuvien kokoa saa muutettua?
Tarvitsisin ehdottomasti bloggauksen peruskurssin :)

-hanna-6 kommenttia:

 1. tähän vielä lisäys: lisäsin nyt tämän kuvan picasan kautta ja sitä näköjään voi klikata suuremmaksi, voiko muulla tavoin, esim.omista tiedostoista lisättyjä kuvia saada samalla tavoin suurentuviksi? (olipas selkeä kysymyksen asettelu kerrassaan...)

  VastaaPoista
 2. Heti kun katsoin tuota kuvaa, tuli mieleen, että voisi olla taulu tai kortti! Siis ennen kuin ehdin lukea ajatuksiasi samasta asiasta. Kerrassaan ihana rinsessa: helmat heiluu, aurinko paistaa, kampaus on kohdillaan ja kukat mukana!

  Kun lisäät kuvia, pitäisi tulla semmosella sinisellä teksti siihen kuvan alle. Siinä lukee jotakin sellaista kuin "suuri kuva" "erittäin suuri kuva" jne. Klikkaat vaan siitä sanasta, jonka kokoisen kuvan haluat. Mä laitan yleensä erittäin suuren. Ja en siis muokkaile mitenkään, siinä lisäysvaiheessa vaan klikkaan koon eriksi mitä alkuperäinen on.

  VastaaPoista
 3. Me ollaan teetetty ifolorilla seinäkalentereita joululahjoiksi, samoin hiirimatto ja palapeli. Tosi hienoja on olleet ja tykättyjä lahjoja. Samoin on tehty yksi valokuvakirja (ifolor), se ei kamalan kovaa katselua kestä, täytyi laittaa pieniltä piiloon. Mutta niistä saa tosi kivoja kun kuvat voi laittaa erikokoisina.
  Terveiset pekingistä;)

  VastaaPoista
 4. anonyymi:kaukaapa ;) tuli terveiset, kiitos :)

  lahjoiksi nuo kuvajutut ovat kyllä mitä parhaimpia! semmoisille joilla on jo kaikkea niin käytännöllisiäkin, ja miten mukavia. tuo kuvakirjahomma pitäisi ottaa kyllä ihan projektiksi...jospa tässä jonakin iltana..

  maria:taidan olla tosi nolo tässä kuvahommassa..ei mulla vaan lue mitään tuommoisia..mutta jospa joku päivä pääsisin kurssille ;) tiedä vaikka pakkaisin täältä tämän pyykkimuijan kaverin ja muut rinsessat autoon ja hurauttaisin kursseille :)

  VastaaPoista
 5. Tämä mummo on tehnyt, tai siis teettänyt jo monta kuvakirjaa ja kalenteria ifolorilla, helppoa ja mukaansatempaavaa... kierresidotut kirjat kestää lastenki katselua.. suosittelen! Mulla ainaki jää kuvat liimaamatta albumeihin.
  Bloggerin kuvaonkelmissa en osaa auttaa.. vuodatuksen puolella ei oo ollu onkelmia.

  VastaaPoista
 6. sama mulla,bloggerista ei oo kokemusta ja vuodatuksen blogissa pelittää tosi hyvin...
  käys kattoon www.kuvatut.vuodatus.net

  VastaaPoista