tiistai 15. maaliskuuta 2011

valitus


en oikein tiedä tykkäisinkö vai enkö tästä auringon paisteesta...se on niin armoton, paljastaa kaiken leijuvan ja jo maastoutuneenkin pölyn...ja sitä kuulkaas on aika runsaita pitoisuuksia tämän mökin ilma-ja jalkatilassa.
pyykkimäärät ovat sitä luokkaa että keskisuuri pesulafirma saisi meistä parhaan asiakkaansa. :(

tiskikoneen( myös sen hanna-merkkisen) edelleen reistaillessa tahtoo tiskipöytä olla tuon tuostakin näkymättömissä...

monojen, luistinten, villasukkien ja varahanskojen, kaulahuivien ja toppatakkien ja -housujen muodostama tavarapaljous tuolla eteisessä asettaa haasteita käyttää eteistä sen alkuperäisessä tarkoituksessa. siis sisääntuloon.(ja tietysti myös ulosmenemiseen).

lehtipinot huojuvat kuin palmut tuulessa.mutta kaikeksi onneksi täällä kuitenkin liihottelee keijukaisprinsessoja taikasauvoineen! :)


-hanna-

8 kommenttia:

 1. Lohduttavaa kuulla, et muissakin perheissä aurinko paljastaa armottomasti sellaisia asioita, joita ei tarvis. Meillä ikkunat huutavat pesijää, lattioilla on puudeleita enemmän kun laki sallii ja nyt ei löydy voimavaroja tilanteen hallitsemiseen.
  Mutta iloitsen kuitenkin auringosta, ja yritän sietää kaikki pienet sormenjäljet ikkunoissa. Ehkä keväämmällä on taas voimavaroja niidenkin selvittämiseen.
  Ihanaa kevättä teille!

  VastaaPoista
 2. kehrä:on se niin kumma kun sitä toisaalta odottaa pitkän pimeään talven aurinkoa ja sitten kun se ilmaantuu niin ei oikein nappaakaan...:)ompeluhommia olisi kiva suunnitella, keväistä jotain...mutta sinne ei mahdu sekaan ennenkuin tekee perusteellisen raivauksen.kääk.
  ja ikkunat ovat täälläkin tottatotisesti pesun tarpeessa..huoh. pitäisi minunkin löytää tuo keväämmällä-asenne. :)

  VastaaPoista
 3. Aurinko on kyllä armoton:) kaikessa loistossaan. Minua se kyllä piristää suunnattomasti. Se tuo niin voimakkaasti tulevan kesän odotuksen. On se kyllä todella negatiivinen puoli tuo lian paljastus. Jotenkin kun saisi sen innostuksen, että yksi paikka/päivä. Ei tulisi niin suurta stressiä. Parasta kuitenkin, että ei vaadi itseltään liikaa. Ikkunoiden pesun suhteen entinen naapurini valisti minua, kun en ollut vielä keväällä saanut pestyä ikkunoita, että jos et juhannukseksi saa pestyä, niin pese venetsialaisiksi. Ja turhaan sittenkään stressaa, kun silloin on jo pimeää:)

  VastaaPoista
 4. katja.: se olisi se "pommi päivässä"-kampanja :)
  pitäisikö pistää oikein julkiseksi ja ilmoittaa alkavansa...jospa sitä sitten saisi jotain pakolla aikaan :)

  VastaaPoista
 5. Siivet selkään äidillekin! Tuskin jalat koskettavat lattiaa, kun on niin keijumaisen keveä olo. Kannattaa kokeilla! Meillä lapset keräsivät yläkerran portaista keijupölyä!! Voihan sen niinkin ajatella:)
  t:m.e.

  VastaaPoista
 6. niin kyllä varmaan kotityöt sujuisivat hupaisemmin kun pistäisi pinkit siivet selkään ja taikasauvalla suihkisi paikkoja putiputs-kuntoon :) ja mieletön idea tuo keijupöly....tuolla saan nämä keijukaisrinsessat tekemään ihmeitä :D

  voisihan sitä keijupölyä olla niinkin arkisissa paikoissa kuin sänkyjen alla?

  VastaaPoista
 7. Hyvä juttu tuo keijupöly! :):)

  -annaleena

  VastaaPoista
 8. Meillä sitä keijun pölyä leijaili kaikkialla tuona päivänä:)Itse sain nauttia "lomasta" kotipesästä ja haistella uutta pesän asukasta,elämän suurta ihmettä!:)

  VastaaPoista