maanantai 18. heinäkuuta 2011

kätevät kännykät!

Arki ja maanantai-tosin ei vielä ihan OIKEA arki kun mies on kesälomalla. :)  Aamut ovat vielä leppoisia ja illatkin pitkiä. Näistä pitää nyt nauttia, pian alkavat ne touhukkaat ja säpäkät aamut ja  ohjelmalliset illat. Onneksi kesälomaa on vielä monta viikkoa!

Tänään pääsin taas hieman ompeluvireeseen...sitä auttoi kyllä mökkireissun yhteydessä tehty kirppis-ja kangaskauppareissu! Erivärisiä ja erikokoisia  ruutuja ja palloja, ihanaa vihreää orvokkikangasta ja pallokuvioista vaaleanpunaista vinonauhaa...ja pari verhoihanuutta kirppikseltä. :) Mekkolinjalla mennään...tarvetta ei ole mutta se taitaa olla sivuseikka. :)

Pitääpä kuvata  nuo ostokset huomenna päivänvalossa.

Edellisen postauksen kannettava  tyyppi on vaihtanut juoksuvaihteelle näin kotioloissa. :) jonkunlaista teknistä suuntautumista lienee olemassa , sillä puhelimet ovat jatkuvasti vaaravyöhykkeessä...ja kyllä nämä nykyajan lapset ovat sitten taitavia näiden vempaimien kanssa! Näppäimet ovat puolitoistavuotiaan sormille juuri sopivan kokoisia ja ilmeisesti logiikka  sen verran yksinkertainen että luku-ja kirjoitustaidotonkin selviää näppärästi esimerkiksi tekstiviestien lähettämisestä. :) Aika monesti puhelimeeni tulee kotiväen numeroista viestejä joiden alkuperä on kohtuullisen helposti arvattavissa-xzwjnhlfirj, njmggggggggst tai aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa koko näytön täydeltä.
Tämän puhelinoperaation seurauksena puhelimeeni tuli seuraavanlainen viesti:

"hyvä asiakkaamme, hakemasi nimi  on lyhyt.
nimi on vähintään 3 merkin pituinen. terveisin Fonectan 02-tiimi."

Ehkäpä lisään tarveompeluiden listaan jonkunlaisen kattoon ripustettavan kännykkälokerikon?

-hanna-

3 kommenttia:

 1. Kannettava on aivan söpö. Vieläkin tuhattelen, että jo minä oon "hatara" Ajattelin , kun luin edellistä postaustasi, että kannettavalla on kärryt ja kaikki... aaah.Enää en paljasta kaikkea imetysaivoistani yms. "Otsikselle"paranemista! Se puhelin nyt soi..... t. pirta

  VastaaPoista
 2. pirta: tekstin oli kuule tarkoituskin olla ihan uskottava :) että suorastaan tunnen onnistuneeni jos se meni ensin ns. läpi. :) että paljasta vaan kaikki aivoitukset :D

  Otsis kiittää, ja onneksi ollaan jo ihan paranemaan päin!

  VastaaPoista
 3. Hyvin onnistuit Hanna, hyvä! :)Kiitos , paljastan joo melekeen kaikki :D t. pirta

  VastaaPoista