perjantai 29. heinäkuuta 2011

melkoista messuamista!

Pitäähän se minunkin tehdä tämä messuamispostaus kun lähes kaikki muutkin blogistit ovat sen saaneet aikaan, osa jo useampia.  Asuntomessut on nyt nähty, koettu ja kävelty. :) Huhh miten väsyneet jalat illalla olivat...kuusi tuntia edestakaisin ja ylös ja alas.
 Hienoja, uskomattomia, ihania ja ihan vähän kamaliakin ratkaisuja rakentaa koti. :)
 Ilma oli hieno! Lämpömittari näytti hellelukemia , mutta merituuli vilvoitti mukavasti.

Pari kullanarvoista vinkkiä voisin ihan ilmaiseksi jakaa teille jotka ette vielä ole tälle kesälle messunneet...
-lähtekää ajoissa (huomioikaa kahvi-ja evästauot ;) ) sillä kuusi tuntia ei ihan riittänyt kaikkien messukohteiden läpikäymiseen...(tai sitten meillä ei riittänyt kunto)
-älkää laittako uusia kenkiä jalkaan
-eväsreppu olisi hyvä olla mukana (tai sitten paksu pörssi)
-ihan joka kohteesta ei välttämättä kannata kerätä kaikkia ihania talokuvastoja ja esitteitä...(loppumatkasta se kassi painoi luvattoman paljon!)
-kameran akku kannatta ladata ja poistaa edelliset kuvat ennen messuamista..t.nimim. matkaseuralaisen kokemuksista viisastunut ;)

Laitanpa teille muutamia omaan kameraan tallentuneita messuvälähdyksiä...en aio rakentaa tulevina vuosina mitään kanikoppia kummempia rakennuksia joten en niinkään siihen talopuoleen ole keskittynyt kuvaamisessa(kaan), kuvasin  vain pieniä ideoita ja kivoja fiilareita.:)Tämmöisen inspiraatiotaulun haluaisin johonkin ompeluhuoneen seinälle....kangastilkku, luonnos apliksesta, joku kiva innostava  kuva vaikka jostain lehdestä...ja vaikka mitä.


Tässä (laiskan)linnassa  istuisin sitten iltaisin lasten uinaillessa lukemassa käsityölehtiä...ja kenties virkkaisin jotain ihanaa... Aaaaah.


Tämmöinen peltilokerikko olisi oikea aarrearkku  kaikille ihmeellisille  napeille ja nauhoille ja muille ehdottoman tarpeellisille ihanuuksille.


Tämän lankatarjottimen voisin ottaa myös tänne tuon laiskanlinnan viereen - nämä ovat semmoisia minikokoisia ja tosi herkullisen värisiä!


Tämä autonrengaspolle olisi kiva peli . Turnajaisratsu?


Nämä puiset leikkiruuat, kaakut ja leivokset olivat aivan herkkujuttuja...


Ja tämä! Prinsessa,patjat ja herne... :) Nämä pitää kyllä saada tämänkin talon rinsessoille leikittäväksi. :)
---
Kotiin tultua jalat olivat ihan muusina.. nukkumisesta ei meinannut tulla mitään kun jalkoja särki ja ne olivat aivan "levottomat". Sitten kun pikkuhiljaa sain jalkani rauhoitettua alkoi yläkerrasta meidän huoneemme yläpuolelta kuulua xbox-meteli! Jääkiekon vihellykset, taklaukset ja kannustusmöykkä alkoi  jotain yhden jälkeen yöllä ottaa aikalailla takaraivoon. Muutaman lopettamiskehotuksen jälkeen  peli loppui ja siltäosin rauha laskeutui..kunnes Hilda alkoi kiemurrella ja kähistä, päätti sitten pienen hyssyttelyn jälkeen että nukkuu poikittain keskellä äidinpuoleista sänkyä...eipä siihen äiti enää levottomine jalkoineen mahtunut(varsinkaan kun Helmikin nukkui siinä jalkopäässä...ja mies omalla puolellaan, tietysti. Että sohvalle sitten oli siirtyminen.

Messuhyörinä pyöri mielessä ja uni ei meinannut tulla, piirtelin siinä jonkunaikaa kurssiompeluksia lehtiöön ja sitten alkoi armottomasti nukuttaa...ja aaah, sitten alkoi keittiön ikkunassa olevassa kärpäsansassa armoton pörinä! srrrrrrrrrrr, pörrrrrrrrrrrrrrrr jne aikamoisella volyymilla.  Silmät ristissä katselin siinä hetken ja totesin että en jaksa lähteä kaivelemaan mitään sopivaa (peukalonpäätä pienempää) kapulaa jolla olisin tökännyt tuon pörrääjän tiukemmin siihen liimaan..kun ei millään isommalla vehkeellä voinut kun se olisi liimaantunut siihen sitten myös. Menin sohvalle ja mietin kaikkia tulevia  ihania kurssiompeluksia ja ehkäpä se oli se inspiraation surina joka peitti sitten alleen tuon epätoivoisen kärpäsen pörinän.

Melkoista messuamista riitti siis aamusta ihan yömyöhään!  Mutta kannattaa lähteä messuamaan! Oma suosikkini noista kohteista sisustuksineen ja rakennuksineen olisi Heikius-talon, Kannustalon Aarteen, Villa Whiten ja Meritähden sekoitus.Meri-Heikin villa-aarre? :)

-hanna-

5 kommenttia:

 1. Mää kävin toissapäivänä ja mulla on eilisen ja tämän päivän ollu pohkeet ihan rappiolla, ei varmaan oo ikään ennen ollu muusta kuin urheilusta. Mut eipä tuota hoksaa venytellä kun lähtee vapaapäivää viettämään asuntomessuille :D
  Hauska kun kaikki hoksaa erilaisia asioita messuilta. Tuo hevonenkin jäi mulla huomaamatta!

  VastaaPoista
 2. hannele: no hyvä että muillakin on tuntunut jaloissa! ajattelin jo että mun surkastuneet lihakset siellä valittaa... :) ajattelin muuten juuri samaa kuin sinä, että niin hauskaa on lukea eri blogeista messupostauksia-kaikki löytävät niin omia juttuja sieltä! :) kivat messut-oli kyllä oikea vapaapäivä. :)

  VastaaPoista
 3. Mekin oltiin viikko sitten ja ihan tutut fiilikset oli :-) Huvitti, kun katsoin noita kuviasi kun mitään noista pienistä ideoista en ollut itse hoksannut. Seinien värit, lattiat, takat yms sen sijaan olivat kovinkin jääneet mieleen. Jokainen tosiaan löytää ne omat juttunsa. Meille sattui mahdoton hellepäivä, jolloin kiertäminen oli aika rankkaakin. Viieämpänä päivänä varmaan jaksaisi paremmin.

  - Marja

  VastaaPoista
 4. noo,onneks en oo aikonukaa sinne lähteä:)tytär 12v pääsi mörön-pelätiksi kummi-tädilleen ja oli totta totisesti tyttö poikki sen reissun jälkeen:)
  tuo polle ois kyllä tosi kiva lahja kelle tahansa hevosten ystävälle;)

  VastaaPoista
 5. marja: rakentajat katsovat varmasti sillä rakentajansilmällä :) ja tämmöiset "turistit" ihan turistinsilmillä. :)

  takkoja ihailin minäkin-ne läpinäkyvät mallit olivat kivoja!semmoisen haluaisin joskus johonkin. :)

  suvi: vai mörönpelätiksi :D , näkyikö mörköjä? yksi mörönsukuinen taisi olla mammuttitalon pihalla.. :)
  jollakin on kyllä välähtänyt tuon autonrenkaan kohdalla! :)

  VastaaPoista