tiistai 9. joulukuuta 2014

Joulukuun 9.

Raahessa vietetään Annanpäiviä tänään! Sain eilen vierailla joulumyyjäistapahtuman aattotunnelmissa-kaikki oli valmista myyjien ja vieraiden tulla. Kauniit puitteet olivat Raahe-opiston opettajat sinne loihtineet.

Annanpäivillä on Raahessa pitkät perinteet. Niistä voit enemmän lukea täältä. Mukavia raahelaisia tarinoita löytyy sieltä muitakin. :)

Laitanpas tähän joulukalenterin luukuksi maistiaisia noilta Annanpäivämarkkinoilta-tähän kun mielessänne kuvittelette lisäksi riisipuuron ja kanelin tuoksun, kodikkaan tunnelman vanhassa puutalossa, tuvan täydeltä väkeä ja vieläpä hyvän jouluisen musiikin. kannattaa mennä katsomaan löytyisikö vaikkapa pukinkonttiin jotain mukavaa yllätystä.


Niin, ja hyvää nimipäivää kaikki Annat,
Annet, Annit, Annelit, Annikit, Annukat,
Annikat ja Anut. 
< 3P.S. tästä pääseet kurkkaamaan viimevuotisia Annanpäiviä..Silloin tuli itse oltua myyntipöydän takana ja alunperin piti olla tänäkin vuonna..aina ei onnistu suunnitelmat eikä toteudu haaveet. Ehkä ensi vuonna. :) 


5 kommenttia:

 1. Kyllä on hauskoja nuo kirjaenkelit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne ovat mukavan näköisiä! Meiltä oli tyttönen opettamassa näiden tekoa tuolla Annanpäivillä.😊 Paljon oli tekijöitä ja korttipuukin tyhjeni viimeistä korttia myöten. Nyt vain katselemaan kirjahyllyä sillä silmällä😊

   Poista
 2. Hanna, minäkin käväisin siellä. Eka kertaa. Aivan ihania juttuja kädentaitajat olivat tehneet!
  Kirjaenkeli tosi hyvä idea ja nuo solmulaisten painamat kortit.
  Mukava tapahtuma! :)

  VastaaPoista
 3. Kaikkia ihanuuksia! Tuo korttipuu oli NIIN ihana, se oli siellä jo näkösällä viime kokoontumisessa. Käyn täällä vähän väliä kurkkimassa ihanaa enkelityötäsi, kun se on minulla vähän niinkuin työn alla. (Kappas, tuo "työn alla" kuulostaa paljon toimeliaammalta kuin "ompelukoneen takana".) ;-)

  VastaaPoista
 4. onkos teidän katraassa Anna tai hänen johdannaisia, esim. toisena nimenä kellään?

  VastaaPoista