keskiviikko 1. joulukuuta 2010

vielä syksyn satoa


Tässä yksi tämänsyksyinen applikointihurahduksen lopputuote. :) Takin kangas Siikajoen Gumeruksen koulun vanha verho , vuorikankaana 25 vuotta vanha äitiyspakkauksen laatikon verhoilu +fleecepohjainen windstopper-kangas, ja aplistilkut omista aarrelaatikoista.(Kunhan saan ompeluhuoneeni jälleen kerran siivottua niin lupaan esitellä teille ne aarrelaatikot! Varoitan kyllä etukäteen niin tiedätte istahtaa :D )
Kuvat luokattoman huonoja, oikein tympäisee laittaa tänne mutta kun ei ole parempiakaan..jospa joulupukki saisi tietoonsa kameratoivomuksen! ;)
Tänään on ollut hyvä päivä ompelurintamalla, yksi joulujuhlamekkonen helmankääntämistä vaille valmis! Kuvia olisi toiveissa ottaa kunhan aurinko hetkiseksi ilmestyisi kirkastamaan tätä elämää.
Opaskierroksista sen verran, että eivät toistaiseksi ole olleet mikään jymymenestys.Kummallista. Olenkin suunnitellut että markkinoin niitä uudestaan in english. Tulisipa harjoiteltua, sekä oppaan että kierrätettävän! ;)
-hanna-


7 kommenttia:

 1. Huippu, että niistä verhoista tuli jotain nuin kaunista! :) Arvasinhan minä, että kun verho tiensä ketunpesään löytää, niin jotain erikoista sieltä tulee... :) HYVÄ HANNA!!

  VastaaPoista
 2. Takki on todellinen taideteos! Onhan se saanut jo useammankin kerran julkisuutta lehtien ja netin välityksellä:). Lisää vain kuvia ja tekstejä tänne. Kiva käydä katsomassa, mitä uutta tänään!

  VastaaPoista
 3. takki on ollut kyllä käyttäjälleen mieluinen, ja toki omakin silmä niin tykkää kun tyttösellä on tämä takki päällä..siitä jotenkin tuli kerrankin semmoinen kuin oli ajatus.useinkaan näin ei käy...aika monesti lopputulos on haalea aavistus siitä miltä se sielun silmin näytti. :)
  Kiitos kun olitte kommentoineet :)
  -ja mummo; lisääkin samaa lajia otetaan vastaan jos ylimääräisinä nurkissa pyörivät!

  VastaaPoista
 4. Ompa siisti takki ei varmmaan tule toista samanlaista niillä kulmilla vastaan.

  VastaaPoista
 5. kiitos vain Kaarteenmumma, ja mukava kun löysit tänne ketunpesään! :)

  VastaaPoista