lauantai 18. joulukuuta 2010

juhlaa

ihana Helmi!

Tänään perjantaina juhlimme kolmevuotiasta ihanaa tytöntylleröä.tylleröinen ei ollut itse kovinkaan innostunut olemaan kolmevuotias.se on kuulemma vaikeaa. ja onkin! aika hankalaa se on nuo sormet asetella. :) mutta laulettiin kuitenkin komeasti, moneen otteeseen päivän mittaan kun rakkaat ihmiset kotiutuivat kukin aikanaan.

Silloin kolme vuotta sitten oli erilainen joulu, kun talossa oli viikon vanha vauva.Nyytin kanssa kotiuduimme aatonaattona ja koti oli juhlakunnossa, jäälyhdyt paloivat koko koivukujan matkalla ja oli niin uskomaton olo. :) silloin oikea Joulun sanoma tuli niin lähelle. koitan tavoittaa siitä palasen tähänkin jouluun.---
Jotenkin oli hurjan kiireinen päivä, kamalasti touhua ja menoa, siivoskelua,juhlavalmisteluja ja sitten mukava iltahetki ystävän seurassa.

Teetä ja sympatiaa. kakku ja muut piperrykset meille äiti-ihmisille ihan sivuseikka. lapsilauma touhusi omiaan ja me paransimme maailmaa omalta osaltamme ihan hurjasti.

Eväitä elämään, arjen mutkitteleviin polkuihin.
kun kaikkea on paljon, se kaikki vähenee kun sitä jakaa. :)

-hanna-


2 kommenttia:

  1. Onnea Helmille! 3-vuotiaat on ihania! Meilläkin on kohta 3-vuotissynttärit. Ihana tuo Helmin takki.

    VastaaPoista
  2. Helmi kiittää :)
    taisivat olla lasketut ajat silloin ihan lähekkäin, meillä otti varaslähdön ja teillä viihtyi yliaikaakin jos en väärin muista. :)
    kovasti on kolmevuotiaalla omaatahtoa ja jääräpäisyyttä. mutta ihana ikä :) niin hupaisia juttuja :)

    VastaaPoista