torstai 30. joulukuuta 2010

arjen harmautta
Joskus päivä alkaa huonosti ihan siksi että nukkuu liian myöhään. Joulunpyhinä vuorokausirytmi on keikahtanut ainakin meillä päälaelleen...Pienetkin valvovat tosi myöhään ja äiskä sitten myös. Ja kierre on valmis. Ärsyttävää.
On tämä vaihteleva tämä ihmisen mieli.Viimeksi hehkutettiin arjen ihanuutta ja nyt se jo on vaihtunut harmaaksi...Jospa se johtuu siitä että olen pahasti värisokea...ihan aikuisten oikeasti.
Valvomis-,nukkumis- ja muutamista muista seikoista johtuen tänään ei ole ollut ihan paras päivä.Nyt tarvittaisiin jokin taikasana jolla
1. käännettäisiin nukkumiset ja valvomiset oikealle tolalle,
2. saataisiin intoa ja pirteyttä kotipuuhiin ja
3. karkotettaisiin tämän kirjoittajassa asustava
peruspahantuulisuus.

Eikä oikein voi syyttää hormonejakaan, luulisin.


Välillä iskee uupumus siitä että jatkuvasti joutuu kirjaimellisesti pitämään hengissä tuota pientä tiitiäistä joka onnellisena työntää suuhunsa kaiken mitä isommat jälkeensä tiputtelevat. Paperinpaloista, pikkulegoista, hamahelmistä ja ties mistä on pikkuneidin välipalat tehty. :/

Puhumattakaan niistä oikeista evääntapaisista mitä tylleröinen tuolta kulkiessaan löytää...pullanpuolikkaista ja piparinpaloista. Niitä sitten kaivellaan kurkusta milloin minkäkinlaisen kiireen kanssa. hooooh.

Väsy saattaa hiipiä myös salakavalasti takavasemmalta kun pesee pyykkiä ja likapyykkikorissa on ihan puhtaita, käyttämättömiä -edellisellä viikkauskerralla äidin omakätisesti taittelemia vaatekappaleita - ja ne on tuotu pestäväksi !Ne kun ehkä ovat majailleet lattialla pinossa siitä asti kun se pino on viikko sitten annettu käteen ja käsketty viedä kaappiin...ja nyt kun siivotaan niin viedäänpäs se ongelmajäte siitä lattialta vaikka kätevästi kierrätykseen...hoooooooh.

Toisinaan pahatuuli iskee mukirivistön kohdalla..meillä on jonkun aikaa ollut käytössä omamukijärjestelmä. Toimii mukavasti mutta vaatii tietynikäisten kohdalla jatkuvia poliisitoimia. Tuo tietty ikä on 14, ja niitä ikäisiä on meillä kaksi kappaletta.Enempää en kerro. hoooooooooooooooooooooooooooooh.


Tästä tulisi tällä tuulella ollessa ihan loputon lista...mutta jotta ei menisi ihan näiksi harmaiksi jutuiksi niin kerrotaan että tänään olen ommellut toppahousut!!! Erilaisia harmaan(!) sävyisiä (kertooko sekin muuten fiiliksistä?) tuulikankaita, paksu tikkivuori ja tietenkin aplikaatio. Kun ei muuten inspiroitunut niin piti piirrellä eilinen ilta kuvaa ja sitten tuli housutkin tehtyä. Valkoinen poro.

Kuvia joskus...


Uutta vuotta otamme vastaan 120 km etelämpänä. Mukava piristysruiske tähän olotilaan. Vitamiineja. :)
Kaikille teille Onnellista Uutta Vuotta 2011!

-hanna-(kuvat ovat teeman mukaisesti harmaita, naapurissa olevasta autiotalosta ja sen pihapiiristä. :) tämmöisestä harmaudesta kyllä tykkään! )
6 kommenttia:

 1. Tuttuja tunteita. Onhan se isossa perheessä äidin osa aika haasteellinen, kun pitää riittää niin moneksi. Mutta onneksi niitä hyviä hetkiä on määrällisesti enemmän! :) Onnellista Uutta Vuotta 2011! :)

  VastaaPoista
 2. Mutta on se hyvä, että teillä on tuo poliisi omastatakaa:).

  VastaaPoista
 3. Kyllä tulee niin aidosti mieleen noin kymmenen
  vuotta sitten kaikki tuhisi ja teki kaikkea
  kepposta.Tämä uusi vuosi on aivan hiljainen
  me kahdestaan, olemme muuttaneet seuraa bogiani
  kerron ensi viikolla vähän..
  Hyvää Uutta Vuotta koko perheelle!

  VastaaPoista
 4. kehrä: no mukava kuulla että nämä harmaat tuntemiset ovat muillakin tuttuja :) ja kiitos, samoin teille oikein hyvää uutta vuotta!

  anita: meillä onkin tää pirttipolliisi paljon virkaintoisempi tapaus kuin se valtion virassa oleva ;) tää on oikea kyttä :D

  kaarteenmumma:niin kait se on että kaikki aikansa kestää...hyvä kun saa vähän perspektiiviä tähän touhuun ja tohinaan. :) aika mielenkiintoiselta kuulostaa siellä teillä, pitääpä käydä kurkkimassa! Samoin teille oikein hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
 5. Kiva kun löysit blogini niin minäkin löysin tänne :) Kiitos nauruista, sulla on taito temmata mukaan juttuihin! Toistekin tullaan, se on vissi :)

  VastaaPoista
 6. Taas niin hauskasti kirjotettu :)
  Ihania harmauskuvia :)
  Oikein hyvää tätävuotta!

  VastaaPoista