keskiviikko 8. joulukuuta 2010

uudet vedoksetminua on niin harmittanut nuo muutamat huonolaatuiset kuvat noista käsityöjutuista. Eilen pitkästä aikaa laitoin kännykästä kuvia koneelle ja löysin noista aikaisemmin laitetuista ompeluksista ehkä hitusen parempia kuvia. Essin välikausitakki, Miljan takin selkämys ja enkelinsiipimekko, tällä kertaa Essin päällä. On kyllä kätevää kun on monta samankokoista tyttöstä niin vaatteen koko ei tarvitse olla ihan niin justiinsa kun sitä voi käyttää iso-ja pikkusisko.
Tänään on ollut ihan saamaton aamu.Yö oli kurja, pikkuihmisellä oli vatsavaivoja (luulisin) kun hän innostui illalla puurolautasen ääressä oikein ennätyssyömisiin.Ei näköjään voi antaa niin paljon kuin söisi..
Jospa tämä päivä tästä lähtisi käyntiin...
-hanna-

6 kommenttia:

 1. Ihana kuva Essistä ja muutkin kuvat hyviä.

  VastaaPoista
 2. Nii hyväntuulinen kuva tuosa alakuvan takissa... ihana!

  VastaaPoista
 3. Ensinnäkin: tuo Essi on kerrassaan ihana! Oon aina tykännyt siitä tytöstä. Sopivasti pippuria mukava, vai liekö rauhoittunut, kun on jo 5-vuotias... :)

  Sitten toiseksi esitän kysymyksen, että miten jaksatkaan näpertää noita aplikointeja! Aika monta osasta tuossa keskimmäisessä kuvassa. Mutta kauniita ovat ja näyttää niin siistiltä tuo sun ompelujälki!

  VastaaPoista
 4. Mummo: tuo pöllö on irrotettava, napilla takissa olevaan lenksuun kiinnittyvä HEIJASTIN!
  Olin siitä keksinnöstä oikein ylpeä :) ja se on kyllä aika hyväntuulinen pöllö :)

  Maria: Essistä löytyy vieläkin tarvittaessa pippuria mutta sanoisinko vaikka niin että se tulisin chili on muuttunut raikkaaksi ja hassunhauskaksi-tosi reipas ja mukava tyttönen :) ja synttäreihin on vielä 4 yötä! ne ovatkin suuren luokan kemut :)

  apliksista: tykkään piirtää ja kun siihen on niin vähän aikaa/ mahdolisuuksia ja tykkään ommella ja molempiin ei missään tapauksessa riitä vuorokauden tunnit niin näin ne kätevästi yhdistyvät :) Ja loppujen lopuksi se ei ole niin monimutkaista kuin miltä se ehkä näyttää...hyvät tukikangassysteemit ja silitysrauta,laatulanka ja ompelukone :)
  vanhalla koneellani en saanut noin fiksua jälkeä aikaan, tämä uusi on kyllä ollut tosi hyvä työkalu.

  VastaaPoista
 5. Ui, nuo takit ovat aivan ihania täällä kuvattuinakin. Mullakin nyt uusi ompelukone, mutta ei nuin fiksuja töitä.Löutyipä mukaansatempaaava blogi-kiitos Hanna. Luen tätäkuin kirjaa...

  VastaaPoista
 6. Pirta:oltiinhan silloin kurssilla? :) mukavaa kun olet löytänyt tänne! taisipa sinullakin olla melkoisen fiksuja töitä :) pois turha vaatimattomuus :)

  VastaaPoista